Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin, ardından Denetimli Erişim'i açın. Önce Parola Ayarları'na, ardından Denetimli Erişim Parolası Ayarla'ya dokunun. Bir parola girin, ardından bu parolayı yeniden girin. Buradan, Denetimli Erişim oturumunu sona erdirme yöntemi olarak Face ID veya Touch ID'yi de açabilirsiniz.
Ayarlar > Erişilebilirlik > Denetimli Erişim bölümüne gidin, sonra Denetimli Erişim'i açın. Aşağıdakilerin herhangi birini ayarlayın: Parola Ayarları: Denetimli Erişim Parolası Ayarla'ya dokunun, sonra bir parola girin.
Face ID'li iPhone'da: Sağ üst kenardan aşağıya doğru kaydırın. Denetim Merkezi'ni kapatmak için en alttan yukarı kaydırın. Ana Ekran düğmeli iPhone'da: Alt kenardan yukarı kaydırın. Denetim Merkezi'ni kapatmak için aşağı kaydırın veya Ana Ekran düğmesine basın.
Apple logosunu görene kadar hem Ana Ekran düğmesini hem de yan düğmeyi veya üst düğmeyi basılı tutun.
İlgili 25 soru bulundu
Erişilebilirlik Kestirmesi'ni ayarlamak için: Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik Kestirmesi bölümüne gidin ve en çok kullandığınız özellikleri seçin. Erişilebilirlik Kestirmesi'ni kullanmak için: Yan veya üst düğmeyi üç kez tıklayın.
Denetimli Erişim, iPad'i tek bir uygulamaya geçici olarak sınırlayarak ve hangi uygulama özelliklerinin kullanılabileceğini denetlemenizi sağlayarak bir görevde odaklanmanıza yardımcı olur.
iCloud Kilitli Bir iPhone'un Kilidini Açmak Mümkün mü? Kesinlikle! iOS kullanıcıları, iCloud kilitli bir iPhone'un kilidini evlerinden kolayca açabilir. Apple Kimliğinizi hatırlıyorsanız, etkinleştirme kilidini kaldırmak için Apple Kimliğinizi ve parolanızı kullanabilirsiniz.
Sesi aç düğmesine basıp hızla bırakın. Sesi kıs düğmesine basıp hızla bırakın. Yan düğmeyi basılı tutun. Apple logosu göründüğünde yan düğmeyi bırakın.
iPhone ayarlarına gidin, 'Face ID ve Parola' sekmesini açın, aşağıdaki seçeneklerde "Kilitliyken erişime izin ver" bölümüne gelin ve "Denetim Merkezi" seçeneğini kapatın. Bu ayar, telefonunuzun kilidini açmadan kontrol paneli özelliklerinden hiçbirine erişemeyeceğiniz anlamına gelir.
Görev çubuğundaki Başlangıç düğmesinin yanındaki arama kutusuna denetim masası yazın. Sonuç listesinden Denetim Masası ögesini seçin.
simgesi ekranın en altında görünene kadar kilitli ekranı basılı tutun. Bunlar görünmüyorsa kilitli ekranı yeniden basılı tutun, sonra parolanızı girin. Değiştirmek istediğiniz ekrana kaydırın, Özelleştir'e dokunun, sonra Kilitli Ekran'a dokunun. Fontu, rengi ve stili değiştirmek için saate dokunun.
Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin, ardından Denetimli Erişim'i açın. Önce Parola Ayarları'na, ardından Denetimli Erişim Parolası Ayarla'ya dokunun. Bir parola girin, ardından bu parolayı yeniden girin. Buradan, Denetimli Erişim oturumunu sona erdirme yöntemi olarak Face ID veya Touch ID'yi de açabilirsiniz.
İlk olarak, "Ayarlar” uygulaması cihazınızda. O zaman "genel” ve ardından “Kısıtlamalar anlayışının sonucu olarak, buzdolabında iki üç günden fazla durmayan küçük şişeler elinizin altında bulunur. Aşağı kaydırmanız ve “Kısıtlamaları Devre Dışı Bırak” ve seçin.
Uygulamanın sizi takip etme iznini gözden geçirme veya değiştirme. Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Takip Etme bölümüne gidin. Liste, sizi takip etme izni isteyen uygulamaları gösterir. Listedeki herhangi bir uygulama için izni açabilir veya kapatabilirsiniz.
Sesi kıs düğmesine kısaca basın. Ardından, kurtarma modu ekranını görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPod touch (7. nesil): Üst (veya yan) düğmeyle sesi kıs düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.
Güç düğmesine tekrar basın ve basılı tutarken ses kısma düğmesine basın. 6-7 saniye basılı tutun. iTunes, kurtarma modunda bir iPhone bulduğunu belirten bir mesaj görüntüler ve siz kurtarma moduna girersiniz. Recovery modunda bizi iki seçenek karşılayacak; “Güncellemeleri Kontrol Et” ve “iPhone'u Geri Yükle” olacak.
Ses açma tuşuna basıp hızlıca bırakın. Ses kısma düğmesine basıp hızlıca bırakın. Yan tuşa basılı tutun. Apple logosunu çıkınca yan düğmeden parmağınızı çekin.
Kilitli Android cihazı açmak için sırasıyla şunları yapın;
-Android cihazınızı kapatın. -Cihazınızın kapandığından emin olunca ses açma ve güç tuşlarına aynı anda, bir süre basılı tutarak cihazınızı açın. -Bu durumda karşınıza Android Recovery menüsü çıkacak. Bu moddayken cihaza wipe işlemi uygulayın.
Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Ekran Apple logosu gelince tuşları bırakmayın. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu'na girdiğiniz cihazlarınızı buradan sıfırlayarak kilitlenen telefonunuzu açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
Operatörünüz kilidi açma isteğini gönderdikten sonra kilidin açılma süreci yedi gün kadar sürebilir. Operatörünüz iPhone kilidi açma işleminizin yapıldığını onayladıktan sonra bir sonraki bölüme gidin.
Kurtarma modu, iPhone'u silmenize ve yeniden ayarlamanıza izin verir. iPhone'unuzu sildikten sonra verilerinizi ve ayarlarınızı bir yedeklemeden geri yükleyebilirsiniz. iPhone'unuzu yedeklemediyseniz yeni bir aygıt olarak ayarlayabilir ve ardından iCloud'daki tüm verilerinizi indirebilirsiniz.
Anahtarla Denetim için Başka Bir Aygıt Kullan seçeneği ile, aynı Wi-Fi ağındaki diğer Apple aygıtlarınızı herhangi bir anahtar bağlantısı ayarlamadan uzaktan denetleyebilirsiniz. Bu, iPhone'unuzu denetlemek için kullandığınız anahtar kurulumuyla Mac veya Apple TV'nizde dolaşmanıza olanak sağlar.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri