Ayarlar > Genel > Hakkında bölümüne gidin. Model Numarası'nın sağ tarafında parça numarasını görebilirsiniz. Model numarasını bulmak için parça numarasına dokunun.
Ayarlar > Genel > Hakkında bölümüne gidin. iPhone'unuz hakkında bilgi alma konusuna bakın.
Cihazınızı açtıktan sonra Ayarlar seçeneğine tıklayınız. Genel > Hakkında adımlarını takip ediniz. Model seçeneğinin yanında yer alan parça numarasına tıklayınız. Bu işlemin ardından toplam 5 haneden oluşan iPhone telefon model numarasını görebilirsiniz.
iPhone'u manuel olarak güncelleme
Yazılım güncellemeleri olup olmadığını kontrol etmek ve yüklemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye gidin. iPhone veya iPad'inizi iOS ya da iPadOS'in en son sürümüne nasıl güncelleyeceğinizi öğrenin.
Telefonunuzdaki Ayarlar uygulamasına gidin ve Telefon Hakkında bölümüne gidin. Burada üretim tarihini veya eşdeğer bir terimi arayın.
İlgili 23 soru bulundu
Bunun için yapmanız gereken ilk adım AppStore'den “Apple Destek” uygulamasını indirmek. Uygulamaya giriş yaptığınızda cihazınıza ait bilgilerin hemen altında yer alan “Aygıt Ayrıntıları” seçeneğine tıklayın. Bu bölümde Apple cihazınızın garanti kapsamıyla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Dijital Denge ve ebeveyn denetimleri'ne dokunun. Grafik, bugünkü cihaz kullanımınızı gösterir. Daha fazla bilgi için grafiğe dokunun.
iPhone'lar piyasaya sürülme tarihinden itibaren ortalama 4,5 yıl güncelleme alıyor. 10 Eylül 2019'da piyasaya sürülmüş ve bu tarihte 4. yıl dönümü olacak. 1 güncelleme daha alabilir ya da en son çıkan IOS güncellemesi son olabilir. En fazla 2 güncelleme daha alır.
Bugüne dek satışa sunulan tüm iPhone modellerini dikkatli bir şekilde incelediğimizde, bir iPhone'un tipik olarak 5 ila 7 yıl boyunca yazılım güncellemesi desteği aldığını görüyoruz. iPhone 13'ün 2021 yılında satışa sunulduğunu göz önüne alırsak, modelin güncelleme desteği en erken 2026 yılında sona erecektir.
iPhone (Nesil 1)
2007 yılında tanıtılan ilk iPhone, 3.5 inç boyutunda günümüz için küçük ancak o dönem için “Geniş Ekranlı iPod” olarak adlandırılacak kadar büyük bir ekran ile çıkış yaptı.
Türkiye'de garantisi geçen Tayland 'dan a2894 model iPhone 14 promax satın aldık.
Bunun dışında iPhone cihazınızın hangi ülkede üretildiğini öğrenmek için: İlk olarak cihazınızın ayarlarına girin ve ''Genel'' seçeneğini tercih edin. ''Hakkında'' kısmına dokunun ve çıkan menüde model numarası olacaktır. Model numarasının solunda bulunan / işaretinden önceki kısım ülke kodudur.
1. Ayarlar'a gidin ve ardından Telefon hakkında üzerine dokunun. 2. Telefon numaranız, IMEI, model numaranız ve seri numaranız hakkında bilgiler ekranda görüntülenir.
iPhone 11, Apple tarafından 10 Eylül 2019'da iPhone 11 Pro ve ile birlikte tanıtılan iPhone serisinin 13. modeli. iPhone 12 ve iPhone Pro'nun selefidir.
Hangi model olduğunu nasıl anlayacağız? iPhone'un modelini öğrenmek için kasa arkasına bakmanız gerekiyor. Kasa arkasında “Model No” diye bir ibare vardır. Örnek; Model No.: A1332 – Tablomuza baktığımızda bu cihazın iPhone 4 modeli olduğunu görebilirsiniz.
Ancak tabii yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle birlikte eski modellerin üretimi azaltılabilir. 2024 yılında, iPhone 11 üretiminin yavaşlayabileceğini görmemiz muhtemeldir. Fakat bu fiyat performans ürünü, yenilenmiş telefon olarak satın alabilir ve güvenle kullanabilirsiniz.
2019 yılında duyurulan ve oldukça başarılı satış rakamına ulaşan iPhone 11 ailesi, Far Out etkinliği sonrasında Apple Store raflarından indirildi. Türkiye'deki satış fiyatlarını güncelleyen Apple Store, ilginç bir karar ile iPhone 11 serisinin satışını durdurdu.
Yani 2020'de çıkan telefon, işletim sistemi bakımından güncelliğini sürdürüyor. iPhone 12'yi 2024 yılında satın alabilirsiniz ancak iPhone 14 veya iPhone 15 modelini tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır çünkü daha güncel donanıma sahiptir ve daha güçlüdür.
Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.
Ekranınızın sol üst köşesindeki Apple menüsünden () Bu Mac Hakkında'yı seçin. Açılan pencere, burada gösterilen örnekten farklı görünebilir ancak macOS adı ve sürüm numarası pencerede mutlaka bulunur.
Cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını bulmak için Windows logo tuşu tuşu + R tuşlarına basın, Aç kutusuna winver yazın ve ardından Tamam'ı seçin. Daha fazla bilgi edinmek için: Başlangıç düğmesi > Ayarlar > Sistem > Hakkında 'yı seçin.
Veri kullanım miktarınızı görüntüleme. Hücresel veri kullanımınızı görmek için Ayarlar > Hücresel'e veya Ayarlar > Mobil Veri'ye gidin. iPad kullanıyorsanız bunun yerine Ayarlar > Hücresel Veri yolunu izlemeniz gerekebilir. Hücresel verileri hangi uygulamaların kullandığını görmek için aşağı kaydırın.
Android işletim sistemli cihazlarda ekranda ne kadar süre geçirdiğinizi öğrenmek için Ayarlar > Dijital Sağlık ve Ebeveyn Denetimi adımlarını takip edin. Açılan pencerede hangi uygulamada, ne kadar süre geçirdiğinizi ve kaç kez telefon kilidi açtığınızı görebilirsiniz.
Bu işlem için e-devlet şifreniz ve T.C. bilgilerinizle https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresini ziyaret edebilirsiniz. b. Telefon Ayarları: iOS cihazlarda Ayarlar > Genel > Hakkında, Android cihazlarda Ayarlar > Sistem > Telefon Bilgisi kısmından IMEI numaranızı görebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri