iPhone veya iPad'inizde, Ayarlar > Hücresel > Hücresel Veri Ağı'na gidin.
Ağa bağlanmasını istediğiniz aygıtta Ayarlar > Hücresel > Kişisel Erişim Noktası'na veya Ayarlar > Kişisel Erişim Noktası'na gidin ve bu seçeneğin açık olduğundan emin olun. Ardından, Wi-Fi parolasını ve telefonun adını doğrulayın. Diğer aygıtınız da Wi-Fi ağına bağlanana kadar bu ekranda kalın.
Farklı Sistem Servisleri'nin hücresel veri kullanımını ayrı ayrı görmek için Ayarlar > Hücresel'e veya Ayarlar > Mobil Veri'ye gidin.
Ayarlar > Hücresel bölümüne gidin, sonra Hücresel Veri'yi açın. Kişisel Erişim Noktasını Ayarla'ya dokunun, sonra iPhone'da internet bağlantınızı paylaşma bölümünde bulunan yönergeleri izleyin.
İlgili 34 soru bulundu
Sinyal seviyesinde sorun yaşandığında Android telefonlarda “Ayarlar > Mobil Ağlar > Şebeke operatörleri > Şebekeleri ara ” adımlarını takip ederek, otomatik olarak seçilmiş olan servis sağlayıcısı ayarını manuel'e çekip, gelen operatörlerden seçim yapılabilir.
Ayarlar > Hücresel bölümüne gidin ve hücresel hattınızın açık olup olmadığını kontrol edin. Hücresel hattınız kapalıysa tekrar açın. Ardından, servis olup olmadığını kontrol edin. Ayarlar > Hücresel bölümünde hücresel hattınızı görmüyorsanız bir eSIM ayarlamalı veya fiziksel bir SIM kart takmalısınız.
Masaüstü > Ayarlar > Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir. Başlat düğmesini tıklatın ve sonra Denetim Masası > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin.
Windows 10'da Başlat> Ayarlar> Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> Adaptör ayarlarını değiştir'i tıklayın. Açılan ağ bağlantıları listesinde, ISS'nize (kablosuz veya yerel alan ağı) bağlanmak için kullandığınız bağlantıyı seçin. Bağlantıyı sağ tıklayın ve açılır listeden 'Durum'u tıklayın.
Apple menüsü > Sistem Ayarları'nı seçin, ardından kenar çubuğunda Gizlilik ve Güvenlik'i tıklayın. Sağ tarafta Konum Servisleri'ni tıklayın. Uygulama ve servis listesinin en altına kaydırın, ardından Sistem Servisleri'nin yanındaki Ayrıntılar düğmesini tıklayın. "Ağ ve kablosuz"u açın, ardından Bitti'yi tıklayın.
Ağ ayarlarını sıfırladığınızda daha önce kullanılan ağlar ve bir konfigürasyon profili veya Mobil aygıt yönetimi (MDM) tarafından yüklenmemiş VPN ayarları silinir. Wi-Fi kapatılıp yeniden açılır ve bağlı olduğunuz ağlarla bağlantınız kesilir. Wi-Fi ve Ağlara Katılmadan Sor ayarları açık kalır.
Android Cihazlarda: Akıllı telefonunuzda Ayarlar>Bağlantılar>Diğer Ağlar>İnternet Paylaşımı ve Mobil Erişim Noktası yolunu takip edin.
Hotspot, bir cihazın internetini farklı cihazlarla paylaşma işlemidir. Bir hotspot, mobil cihazların internet bağlantısını kablosuz şekilde cihazlara yayabilir. Böylelikle tüm cihazlara, ihtiyaç duyduğunuz her yerde internet erişimi sağlayabilirsiniz.
Ağ Ayarlarını Sıfırlama
Bu işlem Wi-Fi, mobil veri ağı ve Bluetooth ayarlarınızı sıfırlayacaktır. Cihazınızın başka bir ayarını değiştirmeyecek veya herhangi bir veri silmeyecektir.
ANDROİD TELEFONLARDA AĞ SORUNU İÇİN ÖNERİLER
- Yapılması gereken il şey telefonu 10 dakika bataryası çıkarılmış bir şekilde 10 dakika kapalı tutmaktır. Açtıktan sonra tekrar denenmelidir. - Açılma işleminden sonra hata düzelmemiş ise sim kart başka bir telefona takılıp tekrar açılmalıdır.
Başlat Menüsüne gidin ve Denetim Masası'nı seçin. Ağ ve İnternet kategorisine tıklayın ve ardından Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin. Sol taraftaki seçeneklerden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir seçeneğini seçin. Kablosuz Bağlantı simgesine sağ tıklayın ve etkinleştir öğesine tıklayın.
Telefon internet ayarları nasıl yapılır? Türk Telekom internet ayarları alma için telefonunuzdan "999#" numaralarını tuşlamanız gerekir. Bunun yerine isterseniz AYAR yazarak 9999 numarasına kısa mesaj da gönderebilirsiniz.
Servis yok uyarısı, SIM kartınız hasar aldıysa veya SIM tepsisine sığmıyorsa meydana gelebilir. Bu yüzden, SIM kartınızı çıkarıp geri takmak sizi çözüme ulaştırabilir. Eğer, işe yaramıyorsa -ve sorun SIM kartı ile ilgiliyse- operatörünüzden yeni bir SIM kartı isteyin.
Kısaca 4,5G hızında internet olarak da tanımlayabileceğimiz LTE açılımı “Long-Term Evolution” şeklinde yapılabilir. Bu açılımın Türkçe karşılığı ise “Uzun Süreli Gelişim” anlamına gelir. LTE, yüksek hızlı internet anlamına da gelir ve 4G'nin bir türüdür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri