Hesap özetinizin elinize geçmemesi halinde, Şubelerimizden, 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemiz, İnternet Şubemiz, İşCep, Maximum Mobil ve Bankamatik cihazlarımız aracılığı ile hesap özeti borcunuzu öğrenebilirsiniz.
içerisinde yer alan “BELGELERİM” menüsünden ulaşabilirsiniz. Kredi kartı ve üye işyeri işlemlerine ilişkin hesap özetlerine ise, İşCep ve İnternet Şubesinin yanı sıra, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarında yer alan Hesap Özetlerim menüsünden ulaşabilmektedir.
Bireysel İnternet Şubesinde karşılama mesajı belirlenmiş olmasına rağmen mesaj yanlış görüntüleniyor veya görüntülenmiyorsa, İş Bankası İnternet Şubesi'nden farklı bir sitede olabilirsiniz, bilgi girişine devam etmeden 0 850 724 0724 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.
Bunun için Şubenize, İnternet Şubemize veya Telefon Şubemize başvurmanız yeterlidir. Hesap özetlerinizi sadece e-posta ile almak isterseniz başvurularınızı Şubelerimiz, İnternet Şubemiz, Telefon Şubemiz ve Bankamatikler aracılığıyla yapabilirsiniz.
Hesap açmak istediğiniz bankanın müşterisi olmasanız dahi telefonunuz ile banka hesabı açabilirsiniz. Örneğin; henüz İş Bankası müşterisi değilseniz, İşCep'i indirmeniz ve “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğinden müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında hesabınızı kolayca açmanız mümkündür.
İlgili 30 soru bulundu
Şifre Al. İşCep uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra ekranda bulunan “Yeni Şifre Alın”a tıklayarak, www.isbank.com.tr deki Anında Şifre'ye tıklayarak müşteri şifrenizi oluşturabilirsiniz.
Henüz İş Bankası müşterisi değilseniz, İşCep'i indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğinden müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında hesabınızı kolayca açabilirsiniz.
Maximum Mobil'de; Kartlarım > Kart Seçimi > Kart Harcamalarım > İşlemler > Dönem Seçimi > Dijital Hesap özeti adımlarını takip ederek, İşCep ve İnternet Şubemizde ise; BELGELERİM menüsünden ulaşabilirsiniz.
Geçici şifrenizi, sırasıyla, “SIFRE”, kart numaranızın son 4 hanesini, doğum yerinizi ve kartınızın güvenlik kodunun ilk iki hanesini aralarında birer boşluk bırakarak SMS ile 4402'ye göndererek öğrenebilirsiniz.
Aktivasyon için İşCep'te yer alan Cep Anahtar menüsüne giriş yaptıktan sonra ilgili bilgileri girip 6 haneli Cep Anahtar kodunuzu oluşturmanız yeterli olacaktır.
Şubeye Gitmeden İşCep ile Hesap Açmak Çok Kolay!
Ardından müşteri temsilcisi ile yapacağınız görüntülü görüşme sayesinde T.C. kimlik kartınız dışında hiçbir belgeye ihtiyaç duymadan banka hesabınızı açabilirsiniz. Üstelik haftanın 7 günü 09:00 - 24:00 saatleri arasında müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.
Kayıp / Çalıntı Kart ve Şüpheli İşlem Bildirimi
0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizden 1'i tuşlayarak bağlanacağınız müşteri temsilcimiz ile kartınızı güvence altına aldırabilir, şüpheli işlem bildiriminde bulunabilirsiniz.
Müşteri numaramı nasıl öğrenebilirim? Müşteri numaranızı bilmiyor veya hatırlamıyorsanız, Bankamatik Kartı'nız üzerinde ve kredi kartı ekstrelerinizde görebilir, ayrıca Telefon Şubesi'ni arayarak ulaşacağınız müşteri temsilcisinden de öğrenebilirsiniz.
Bulunan Banka Sorgulama” isimli e-Devlet Kapısı hizmetiyle kolayca öğrenebilirsiniz. e-Devlet Kapısı Hizmetleri için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra sitedeki arama çubuğuna “Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama” yazarak bu hizmete ulaşabilirsiniz.
Banka hesap özetine ulaşmak oldukça kolaydır. Bu içeriğe ulaşmak isteyen bireyler akıllı telefonlarına indirecekleri bankacılık mobil uygulamaları sayesinde banka hesap özetine erişebiliyor. Banka hesap özetine mobil uygulama üzerinden erişemeyen kişiler hesap kesim tarihinde banka ile iletişime geçebiliyor.
Dekont almak için genel anlamda üç yol bulunmaktadır. Bunlardan ilki banka şubelerinde yapılan işlem olarak bilinmektedir. İkinci yol ise atmlerde yapılan işlemdir. Son yol ise bankalara ait olan online işlemlerdir (internet bankacılığı, mobil bankacılık vs.).
Kart şifresi, kartın işlem görmesi halinde kart kullanıcısından istenilen genellikle 4 haneli olan şifredir. Kart şifresi, kartın yalnızca sahibi tarafından kullanılması için verilir ve güvenlik için tercih edilir.
SIFRE yazıp, kartınızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakarak 4440'a SMS gönderdikten sonra telefonunuza gelecek aramada talep ettiginiz 4 haneli şifreyi tuşlayabilirsiniz.
Müşterisi olunan bankanın çağrı merkezi aranarak, müşteri temsilcisine bağlanmak suretiyle veya otomatik tuşlama yoluyla tek kullanımlık internet bankacılığı şifresi alınabilir. Bankada kayıtlı olan cep telefonuna gelen şifre ile internet bankacılığına giriş yapılabilir.
e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, arama çubuğuna “4A Banka ve Adres Değişikliği” yazın ve gelen linke tıklayın. Burada yer alan adres ve banka bilgilerinizden hangi bankaya geçmek istiyorsanız, ona tıklayın. Son olarak güncelle butonuna tıklayarak tüm işlemleri kaydedin.
İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle; nerede olursanız olun, görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde hesabınızı açarak İş Bankası ailesine katılın. Üstelik haftanın 7 günü 09:00 - 24:00 saatleri arasında müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.
Kartınızın internet yetkisi kapalı ise, “SANALONAY” yazıp bir boşluk bırakarak yetkisini açmak istediğiniz İş Bankası kredi kartı ya da Bankamatik kartınızın son altı hanesini 4402'ye SMS ile gönderebilirsiniz.
İnternet bankacılığı, banka şubesine gitmeden, internet erişimi olan bir bilgisayar aracılığıyla yapılan bir uygulama olup birçok bankacılık işlemini kapsar. Çevrimiçi bankacılık sistemi tipik olarak ana bankacılık sistemine bağlanır veya onun bir parçası olur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri