Başlat'a sağ tıklayın ve Ayarlar'ı seçin. Ağ ve İnternet'i seçin. Wi-Fi/Durum'u seçin ve Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir'e tıklayın. Kablosuz Ağ Bağlantısı'na sağ tıklayın ve Etkinleştir öğesini seçin.
Başlat Menüsüne gidin ve Denetim Masası'nı seçin. Ağ ve İnternet kategorisine tıklayın ve ardından Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin. Sol taraftaki seçeneklerden Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir seçeneğini seçin. Kablosuz Bağlantı simgesine sağ tıklayın ve etkinleştir öğesine tıklayın.
Kablosuz özelliklerini etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için Fn+F5 tuşlarına basın veya kablosuz radyo anahtarını kullanın. Bu anahtarı kullanarak bilgisayarın kablosuz özelliklerini hızlı bir şekilde açıp kapatabilirsiniz.
İlgili 27 soru bulundu
Bildirim alanında Ağ simgesini seçin ve ardından > ağların listesini görmek için Wi-Fi hızlı ayarının yanındaki Ağ simgesini seçin. Bağlanmak istediğiniz ağı seçin ve sonra da Bağlan'ı Bağlan.
Telefonunuzdaki yanlış ağ ayarları veya hatalı parolalar, Wi-Fi'ye bağlanma sorunlarına neden olabilir. Wi-Fi parolasını yanlış girme veya yanlış ağ türünü seçme gibi basit hatalar, bağlantı sorunlarına neden olabilir. Bunun yanı sıra, yanlış konfigüre edilmiş gelişmiş ağ ayarları da soruna yol açabilir.
Modeminizin kablosuz ağ adı kablosuz ağlarda görünmüyorsa modeminiz üzerindeki WLAN ışığını kontrol ediniz, eğer WLAN ışığı yanmıyorsa modeminizin kablosuz özelliği devre dışı demektir. Modeminizin kablosuz özelliğini aktif ederek kablosuz ağlarda modeminizin ismini görebilirsiniz.
Bazı Android cihazlarda, uçuş modu etkinleştirildiğinde Wi-Fi bağlantısı devre dışı bırakılır. Bu nedenle, telefonunuzun uçuş modunun kapalı olduğundan emin olun. Bildirim çubuğunu kaydırarak veya Ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.
Tarayıcınızı kullanırken "Ağ bağlantısı yok - Sayfa bağlantı yeniden kurulduktan sonra yüklenmeye devam edecek." hatası alabilirsiniz. Bu sorun tipik olarak etkin veri veya Wi-Fi bağlantınız olmadığında meydana gelir. Wi-Fi ve veri bağlantısı ayarlarınızı kontrol edin.
Başlat'ı ve Ayarlar'ı tıklayın. Ağ ve İnternet'i seçin. Wi-Fi öğesini Açık konumuna kaydırın, ardından kullanılabilir ağların listesini görmek için Wi-Fi öğesine tıklayın. Wi-Fi'yi kapatmak için Wi-Fi'yi Kapalı konumuna kaydırın.
Bir istemci, sinyal gücü -75 dBm'nin altına düştüğünde dolaşımda olmalıdır ve bir Wifi istemcisinin sinyali, istemcilerin WiFi ortamında hareket ettiği her yerde ideal olarak -65 dBm'den yüksek olmalıdır.
Wi-Fi, en popüler WLAN teknolojisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Wi-Fi, kablosuz internet bağlantısı sağlayan bir WLAN standardıdır. Özetle, tüm Wi-Fi bağlantıları birer WLAN'dır, ancak tüm WLAN'lar Wi-Fi değildir.
Masaüstü > Ayarlar > Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir. Başlat düğmesini tıklatın ve sonra Denetim Masası > Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir öğesini seçin.
Ağ Ayarlarını Sıfırlama
Cihazınızın başka bir ayarını değiştirmeyecek veya herhangi bir veri silmeyecektir. Ayarlar > Sistem ve güncellemeler > Sıfırlama bölümüne gidin, Ağ ayarlarını sıfırla düğmesine dokunun, ardından ağ ayarlarını sıfırlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.
Wi-Fi Entegresi Bozulursa Ne Olur? Wi-Fi entegrasyonu bozulduğunda, cihaz genellikle internete veya diğer Wi-Fi ağlarına bağlanmakta zorluk çeker veya hiç bağlanamaz. Bu durum, yavaş bağlantı hızları, sık bağlantı kesilmeleri veya hiç internet erişimi olmaması şeklinde kendini gösterebilir.
Eğer ISS'den alınan kullanıcı adı ve parolada yanlışlık varsa internet bağlantısı sağlanamıyor. Birçok internet bağlantısının sağlanamamasına sebep olarak DNS servislerinin hizmet veremediği biliniyor. Bunun için Wi-Fi'ya bağlanan ya da modem üzerinde DNS ayarlarında düzenleme yapmak gerekiyor.
Kablosuz ağ nedir? Radyo frekanslarını kullanan kablosuz ağlar, kablosuz ağ uyumu olan tüm bilgisayar, cep telefonu, tablet ve tüm elektronik cihazların internete bağlanmasını sağlayan sistem bütünüdür. WLAN, kablosuz bağlantıların oluşturduğu ağı temsil ederken Wi-Fi ise bu ağı oluşturmak için kullanılan teknolojidir.
Başlat düğmesini, ardından Ayarlar > Ağ ve İnternet öğesini seçip sağ tarafta Paylaşım seçenekleri'ni belirleyin. Özel altında Ağ bulmayı aç ve Dosya ve yazıcı paylaşımını aç'ı seçin.
Başlat'a sağ tıklayın ve Ayarlar'ı seçin. Ağ ve İnternet'i seçin. Wi-Fi/Durum'u seçin ve Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir'e tıklayın. Kablosuz Ağ Bağlantısı'na sağ tıklayın ve Etkinleştir öğesini seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri