1. WhatsApp'ta Ayarlar > Sohbetler > Tüm Sohbetleri Arşivle'ye gidin. 2. Tümünü Arşivle > Tümünü Arşivle'ye dokunun.
Arşivlediğiniz iletileri bulma veya taşıma
Arşivlenmiş bir iletiyi Tüm postalar etiketini açarak bulabilirsiniz. Android telefon veya tabletinizde Gmail uygulamasını açın. dokunun. Tüm postalar'a dokunun.
1. Sohbetler sekmesinde, > Ayarlar'a dokunun. 2. Sohbetler > Sohbet geçmişi > Tüm sohbetleri arşivle > Tamam'a dokunun.
“Sohbeti arşivle” özelliği, sohbetlerinizi daha iyi düzenleyebilmeniz için sohbetler listenizdeki bireysel sohbetleri veya grup sohbetlerini gizlemenize olanak verir. Sohbetler listesinin en alt kısmına giderek arşivlenmiş sohbetlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
İlgili 19 soru bulundu
Alternatif olarak, sohbetler listenizin üst kısmında bulunan Menü'ye ( veya ), ardından da Arşivlenmiş simgesine tıklayın. 2. İmlecinizi arşivden çıkarmak istediğiniz bireysel sohbetin veya grup sohbetinin üzerine getirin ve Menü > Sohbeti arşivden çıkar'a tıklayın.
Başlangıçta, ayar geçen hafta bazı iPhone kullanıcıları için mevcuttu ve şimdi Android ve iOS kullanıcıları için kullanıma sunuluyor. WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde, artık arşiv sohbet dizisine yeni bir mesaj gelirse, ana sohbet klasöründe görünmeyecek.
Silinen mesajları veya sohbetleri göremezsiniz. Bir mesajı sildiğinizde o mesaj Sohbet listenizden kalıcı olarak kaldırılır.
Sohbetler'e dokunun. 3. Sohbetleri arşivde tut seçeneğini devre dışı bırakın.
Konuştuğunuz bir kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp'ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.
Bu cihazlarda silinen mesajları kurtarmak için recovery programlarının iki tanesi kullanılabilir. Bu programlar Android Data Recovery ve Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery olmaktadır. Bu iki uygulama Android telefonlardan silinen mesajları geri yüklemektedir.
Facebook'a giriş yaptıktan sonra ise mesajlar bölümüne gitmeniz gerekiyor. O bölümden de ayarlar seçeneğini takip etmelisiniz. Karşınıza çıkan bölümde "Arşivlenen Yazışmalar" seçeneğini göreceksiniz. Bu işlemler sonucu Messenger üzerinden arşivlemiş olduğunuz mesajlarınızı görebilirsiniz.
Kurumların iş ve işlemleri sonucunda oluşan belgelerin, elektronik ortamda sistemli bir şekilde önceden hazırlanmış plan ve program doğrultusunda taranması, indekslenmesi ve yeniden dijital olarak dosyalanması çalışmasıdır.
Arşivleme ve silme arasındaki fark nedir? Bir konuşma arşivlendiğinde, o kişiyle bir sonraki sohbetinize kadar konuşma gelen kutunuzda gizlenir. Bir konuşma silindiğinde, mesaj geçmişi gelen kutusundan kalıcı olarak kaldırılır.
SMS Arşivleme ile sevdiğiniz mesajların hepsini otomatik olarak e-posta adresinizde de saklayabilirsiniz!
Önemli: Düzenlediğiniz mesajları daha önceki bir düzenlemeye veya orijinal hâline geri alamazsınız. Mesaj silme işlemlerini geri alamazsınız. Orijinal mesaj, sohbet bildirimlerinde gösterilebilir.
Not: Sohbet geçmişiniz sunucularımızda saklanmadığından ne yazık ki yedeklemenizi geri yüklemenize yardımcı olamıyoruz. Android cihazınızdaki boş alan miktarı, geri yüklemek istediğiniz yedeklemeden daha büyük olmalıdır.
Android'deki basit bir dosya yöneticisi uygulamasıyla indirilen bu içeriklere erişmek mümkün oluyor. Akabinde WhatsApp / Media bölümüne erişmek gerekiyor. Tüm dosyaları görüntüleyip, ".Statuses" klasörünü bulduktan sonra klasörün içine bakmak yeterli. İndirilen fotoğraf ve videolar doğrudan bu klasörde depolanıyor.
Sonraki aşamada Android telefonunuzda WhatsApp''ı başlatın. Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunup Ayarlar''ı açın. Gizlilik''i seçin, parmak izi kilidine gidin. Parmak iziyle kilidi aç tercihini etkinleştirin.
Arşiv ya da belgelik, bütün dünyada kurumların gerçek ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıklık, kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin tutulduğu ve saklandığı yerdir.
arşiv terimi, önceleri daire, belediye sarayı anlamına gelmekteydi. şekilde saklandığı yer anlamında kullanılmaktadır. saklanan dokümanlar, söz konusu dokümanlara bakan kurum ve bunları barındıran yerlerdir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri