Doruk Hastaneleri on Instagram: "Özel Doruk Özel Bursa (Çekirge) Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz uzmanı Op. Dr. Osman Ataç, septum deviasyonu hakkında bilgilendiriyor."
Osman Ata Ataç, Birleşmiş Milletler bünyesindeki Uluslararası Ticaret Merkezi'nde İşletme Yönetimi Geliştirme Bölümü ve Dış Ticaret Teşvik Kurumlarını Güçlendirme Bölümü kurucusu, işletmeci, yazar.
Halk arasında Kulak Burun Boğaz (KBB) olarak bilinen “Otorinolarengoloji” bölümü; baş, boyun, kulak, burun ve boğazda meydana gelen rahatsızlıkların teşhisi ve tedavisi konusunda uzmanlaşan bir sağlık alanıdır.
Doruk Özel Bursa Hastanesi Fiyat Artışı
Hastane ilk açıldığında 600 TL olan muayene ücreti. Geçen ay itibari ile 700 TL oldu. Asgari ücret zamlandı her şeye zam geldi Ok.
İlgili 25 soru bulundu
Çocuk hastalıkları uzmanlarının 24 saat nöbet tuttuğu hastanenin tüm kamu ve özel sigortalarla anlaşmaları bulunmaktadır. Devlet Memurları, SGK'lı(Emekli Sandığı, BağKur, SSK) hastalarımız bir özel hastane ayrıcalığı ile hizmet alabilmektedir.
Hızlı Randevu
Mobil uygulama, Web ve Alo182 Randevu hattından istediğiniz hekime anında randevu alabilirsiniz.
Doç. Dr. Leman Veziroğlu Birdane Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB uzmanıdır. Uyku Ve Horlama, Allerjik Rinit, Kulak Kaşıntısı alanlarında hizmet veriyor ve Otoakustik emisyon, Burun estetiği (rinoplasti), Blefaroplasti hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Merkezimizde yapılacak muayene ve tedavilere gelirken mutlaka tok karnına gelmelisiniz.
Vertigo belirtisi olanlar hastanelerin Kulak Burun Boğaz polikliniği ve Nöroloji polikliniğine gidilmesi gerekir.
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanının Görevleri Nelerdir
Kulak, burun, sinüs, boğaz, gırtlak, ağız boşluğu, geniz, boyun, tiroid bezi, tükürük bezleri, bronşlar ve yemek borusu gibi alanlardaki tedaviler kulak burun boğaz konusundaki uzman doktorlar tarafından yapılır.
Üst solunum ve sindirim yolu veya sindirim borusu hastalıkları ve gırtlak yapısı ile ilgili sorunlar da Kulak Burun Boğaz Uzmanın alanına dahildir. Ses, solunum ve yutma ile ilgili bozukluklar da bunun içindedir. Boğaz ile ilgili hastalıklar uyku apnesi, farenjit, bademcik, horlama, bademcik iltihabıdır.
Kulak, burun ve paranazal sinüs hastalıklarının teşhisi ve tedavi planlamasında radyografik muayene büyük önem taşır. Bu amaçla konvansiyonel iki boyutlu radyograflar, ultrasonografi, manyetik rezonans görüntüleme (MRG), bilgisayarlı tomografi (BT) ve konik ışınlı bilgisayarlı tomografi (KIBT) kullanılmaktadır (1-3).
Sağlık Bakanlığından hekimlere 'MHRS dışı hastalara da bakılması' talimatı Sağlık Bakanlığı, COVID nedeniyle uygulanan 'MHRS dışı hasta bakılmaması' uygulamasının sonlandırıldığını belirterek hekimlerin artık randevulu/randevusuz tüm hastalara poliklinik muayene hizmeti vereceğini belirtildi.
Randevu Sistemimiz günlük olarak açılmaktadır.Hergün saat 9:00 ertesi gün için randevu açılmaktadır.
Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. '' Alo 182'' çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Diğer yöntem ise www.mhrs.com.tr'den randevunuzu oluşturmak.
Özel hastaneler ayrıca SGK'nın ödediği tedavi ücretinin yüzde 200'ü kadar fark ücreti de talep edebiliyor. Bir örnek vermek gerekirse; kadın hastalıkları nedeniyle özel hastaneye giden bir hasta için SGK 33.48 lira ödeme yapıyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) dahilinde sağlık güvenceleri olan kişiler devlet hastanelerinde olduğu gibi anlaşmalı özel hastanelerde de SGK'nın sunduğu imkanlardan yararlanabilirler.
SGK anlaşmalı özel hastanelerde tedavi ve muayene masraflarını karşılamaktadır. SGK'lı vatandaşların uygun fiyata özel sağlık hizmeti alması ve özel hastanelerin muayene ve tedavi olanaklarından yararlanmaları mümkün.
Kulak Burun Boğaz uzmanı tarafından detaylı kulak, burun ve boğaz muayenesini takiben detaylı testler yapılmalıdır. Bu testler işitme fonksiyonu ile vestibüler yani denge fonksiyonunu araştıran testlerdir.
KBB hastalıkları; kulakları, burnu, boğazı, baş ve boyun bölgesini etkileyen hastalıklardır. Bunlar arasında rinit (nezle), tonsilit (bademcik enfeksiyonu), orta kulak iltihabı, farenjit, kulak çınlaması ve işitme sorunları bulunmaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri