Papara Black Card kullanıcıları aynı zamanda Papara Lite Card da kullanıyorlarsa, o zaman kullandıkları Papara Lite Card ile ATM'den para çekebilirler.
Sözleşmeli hesap sahibiysen hesabına tanımlı herhangi bir Papara Card ile ATM'den para çekebilirsin. Her ATM'den para çekebilir, kolayca ATM bulmak için ATM Bul özelliğini kullanabilirsin.
Artık Papara Card'ınla tüm ATM'lerden QR okutarak para çekebilirsin.
Papara Card'ını iTunes, GooglePlay, Netflix, Spotify gibi online mağazalarda, bakkalda, markette, dünyanın her yerinde özgürce kullanabilirsin.
Paparada artık lite card black card ayrımımı bulunmamaktadır. Sözleşmeli hesaba sahip iseniz paparanın kullanıcılara sunmuş olduğu bütün özelliklerden yararlanabilirsiniz.
İlgili 40 soru bulundu
Papara Card, Papara hesabındaki parayı kullanabileceğin bir ön ödemeli alışveriş kartıdır. Para yatırma noktalarından veya havale/eft ile hesabına para yatırabilirsin, yatırdığın parayı Papara Card'ın ile tüm dünyada harcayabilirsin.
Temassız ödeme özelliğine sahip Papara Lite Card'lar, CarrefourSA marketlerinde, carrefoursa.com'da ve CarrefourSA Online Marketi'nde!
MasterCard Geçerli Bütün ATM'lerde Rahatça Kullanabilirsiniz.
Papara hesaplarında sana özel oluşturulmuş bir IBAN şu an için bulunmuyor.
Gene de belirli komisyon alır, 500 TL'yi aşmasa bile. Yani aylık en fazla 2.500 TL yatırabiliyoruz.
Evet. Sözleşmeli hesaba sahip olduğun sürece tüm Papara Card'larla ATM'den para çekebilirsin.
Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir.
Para çekme ve para transferi limitleri
ATM'den Papara Card ile para çekme: Bu işlemi sadece sözleşmeli hesap sahibi kullanıcılar yapabilir. Limit ise günde 25.000 TL ayda da 100.000 TL'dir. Para transferi: Onaysız hesaplar para transferi işlemi gerçekleştiremez.
Evet, Lite cardların son kullanma tarihi geçene kadar kullanabilirsin.
Üzerinde temassız logosu olan tüm Papara Card'lar ile temassız işlem yapabilirsin.
Hayır, avans ya da kredi alamazsın.
İster kendine ait banka hesabından, ister kartsız işlemle, ister Papara Card ile tüm ATM'lerden ya da CarrefourSA kasaları, TeknoSA ve PTT şubelerinden hesabına kolayca para yatırabilirsin.
Yalnızca kendi adına kayıtlı bir banka hesabından para yatırabilirsin. Eğer başka bir kişi Papara hesabına para yatırmak istiyorsa, o kişiden Papara hesabı açmasını ve Papara hesabından sana para göndermesini isteyebilirsin.
Banka değiliz, Papara'yız; sizin için buradayız.
Mastercard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesi olarak Türkiye'de ilk defa bankaya bağımlı olmayan Mastercard logolu bir ön ödemeli kart ürettik ve kullanıma sunduk. Yedinci yılımızda 500 kişilik bir ekibe ve 17 milyon kullanıcıya ulaştık.
Black Card için başvurusu yapılması gerekirken Lite Kart, belirli satış noktaları üzerinden çok pratik bir şekilde alınabiliyor. Papara Lite Kart'ı D&R, Kidega, Trendyol, Teknosa, n11.com, İstegelsin, CarrefourSA ve Hepsiburada üzerinden satın alabilir ve bir hesap oluşturarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
Papara kartı yurt dışında aktif olarak kullanacaksanız ve atm'lerden 500 tl'ye kadar para çekecekseniz eğer komisyon ücret bedeli 5 Tl'dir. Yurtdışında atm noktalarından para çekecekseniz 500 TL üzeri çekim yaptığınızda komisyon ücreti bedeli %1 seviyesinde bulunmaktadır.
Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetlerini T.C. Merkez Bankası denetiminde yürütmektedir. Kullanıcılarımıza ait tüm bakiyeler Merkez Bankası nezdinde açılan hesaplarda korunmaktadır.
Papara Card kullanmak için yaş sınırı var mı? Papara Card'a sahip olmak ve kullanmak için yaş sınırı 13'tür.
Papara hesabınıza yüklediğiniz tutar kadar harcama yapabildiğiniz, harcama kontrolünün tamamen size ait olduğu ön ödemeli bir karttır. Kredi kartı veya banka kart'ının işlem yapabildiği her yerde güvenle işlem yapabilirsiniz.
Maalesef artık (Metal harici) Papara kartlarda isim bulunmuyor. Kartların teslim sürecinin hızlandırılması için böyle bir karar alındı. Kartlarımızın sizlere teslimatını hızlandırmak adına artık kartlarda isim yazılmıyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri