Papara'da isim ve soyisim bilgini Ayarlar > Gizlilik Ayarları > İsim Görünümü adımından gizleyebilirsin. Böylece diğer kullanıcılar sana para gönderirken isim ve soyisminin sadece baş harflerini görüntülerler.
İsmini gizle: Gizlilik Ayarları bölümündeki İsim Görünümü kısmından, para transferlerinde, para isteme ve bölüştürme taleplerinde ismini maskeleyebileceksin. Aynı zamanda bu özellik ile profil fotoğrafın da karşı taraflardan gizlenecek.
@cakmakcan99 , Bu gibi durumlarda Papara'nın yapabileceği bir şey maalesef bulunmuyor. Dilerseniz savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
En İyi Cevaplar. Ptt den yollarsan ismin görünür, başkasının adıyla göndermen gerekir ama banka hesap numarasıyla gönderirsen ismin görünmez.
Kartın kullanıcıya ulaşım süresini minimuma indirebilmek için artık papara kartlarda isim yazmamaktadır.
İlgili 23 soru bulundu
Kartlarımızın sizlere teslimatını hızlandırmak adına artık kartlarda isim yazılmıyor.
Ve tam olarak hangi gönderilen kartlarda isim yazıyor? @Arif , Papara Batman Card Koleksiyon kartı olduğundan dolayı arkasında isim yazmamaktadır dostum. Sadece Metal Card da yazmaktadır.
Havalede isim görünür. Eft'de iban nosuna göre transfer yapıldıgından sadece o gözükür.
IBAN numarası içinde hesap no da bulunuyor. Bir banka hesabı sahipsiz açılmayacağı için, isimsiz/unvansız IBAN da olmayacaktır.
İnternet & Teknoloji konusunda 400 cevap paylaştı. Eğer havale yapıyorsan istemez, ama eft yaparken alıcının isim ve soy ismini belirtmek gerekir.
Diğer Papara kullanıcılarına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder adımından alıcının cep telefonu veya Papara numarasını yazmalısın. Alıcının banka hesabına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder > Papara No/IBAN adımından alıcının banka hesabına ait IBAN'ını yazmalısın.
Papara hesaplarında sana özel oluşturulmuş bir IBAN şu an için bulunmuyor.
Alıcı kişi işlem dekontunda gönderici adı alanında İNİNAL ÖDEME VE ELEKTRONİK PARA HİZMETLERİ A.Ş. adını görecektir. Gönderen ismi (yani sizin isminiz) alıcı bankaya bağlı olarak dekont bilgi bölümünde yer alabilir. Ancak alıcı bankaların açıklama alanı uzunluğu değişkenlik gösterdiği için her bankada gözükmeyebilir.
Papara Elektronik Para A.Ş.
İşlem geçmişini silmeniz mümkün değil. İşlem geçmişleri sistemde kayıtlı olduğu için silme yetkisine sahip olamıyoruz. İşlem geçmişi/Dekont: Hesap hareketlerinizi gösterir, bu bir tür kanıttır. Bankalar tarafından saklanması zorunludur.
Parayı banka hesabınıza geri göndeririz ve siz de doğru adı kullanarak yeni bir transfer oluşturabilirsiniz.
Genel olarak IBAN; ülke kodu, banka/şube kodu, rezerv numarası ve hesap numarasından oluşan bir kombinasyondur. IBAN numaralarının başında, hesabın bulunduğu ülkenin kodu yer alır. Türkiye'nin kodu TR olduğu için Türkiye'deki tüm numaralar TR ile başlar. Ülke kodundan sonraki 5 rakam, IBAN şube kodunu ifade eder.
IBAN numarasının içerisinde ülke kodu, banka kodu ve hesap numarası gibi bilgiler bulunuyor yani size dair kişisel bir bilgi bulunmuyor, bu yüzden tehlikeli değildir.
Unutulmamlı ki, para yanlış hesaba transfer edildiyse, karşı tarafın parayı iade etmesi o kişinin kendi inisiyatifindedir. Eğer karşı taraf parayı iade etmek istemiyor ve uzlaşma yoluna gitmiyorsa hukuki yollara başvurulabilir.
Evet, tüm ATM'lerimizden Hesap IBAN bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Şöyle ki bilindiği üzere bir başkasına internet bankacılığı yoluyla para gönderirken paranın ne amaçla gönderildiğini belirtmek adına açıklama kısmı yer alır. Bu kısma diyelim ki kira borcumuzu yolluyorsak 'Kira' şeklinde açıklama yazılır. Bu açıklama ileride çıkacak uyuşmazlığa delil niteliği de taşımaktadır.
Kimliğinin üzerinde bulunan çipi NFC destekli telefonunun arkasında bulunan kamera alanına dokundurarak bekle. Kimlik çipinden okunan bilgiler Kimlik Bilgileri adımında görünür.
Kredi kartlarının ön kısmında bulunan isim ve soy isim kart ismi olarak bilinmektedir. Yani kişinin adı ve soyadı ile beraber kartın kime ait olduğunu gösterir.
Papara hesabı oluşturmak için yaş sınırı 13 yaş ve üzeridir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri