Ptt'den Aktif Bank İhtiyaç kredisi üst limiti ne kadardır ve kaç ay taksitlendirme yapabilirim? PTT'lerden 30.000 TL ve 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.
18 yaşını geçmiş ve 80 yaşının altında olan tüm emekli ve PTT personelleri PTT ihtiyaç kredisi çekebilmektedir. Emeklilerin emekli maaşlarını PTT üzerinden alıyor olmaları gerekmektedir. PTT ile kredi çekecekler için, anlaşmalı olan bankaların tespit edilmesi gerekmektedir.
Kefilsiz, şartsız Emekli Kredisi!
Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize %3,19 faiz oranından başlayan faizlerle 70.000 TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyin.
Kredi çekmek isteyenler için aracılık görevi üstlenen PTT, başvurunuzu ilgili bankaya yönlendirir ve başvurunuz banka tarafından değerlendirilir. Kredi başvurunuz banka tarafından onaylanırsa sözleşme imzalayarak kredinizi anında PTT şubesinden kullanabilirsiniz.
80 bin liraya kadar düşük faiz oranları ile bütün nakit ihtiyaçlarına yönelik kredi desteği gerçekleştiren PTT, ilaveten 36 ay vade seçenekleri de sunuyor. Acil nakit sıkıntılarına çözüm önerileri arayan bütün emekli kişilerin yapabileceği müracaatlar ardından basitçe kredinizi PTT şubelerinden temin edebilirsiniz.
İlgili 20 soru bulundu
Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi! Nakit ihtiyaçlarınız için, %5,39'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 50.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.
Pttkart alabilmek için herhangi bir PTT İşyerine müracaat ederek Posta Çeki Hesabı açtırmanız yeterlidir. Ayrıca; Şirketimiz aracılığı ile emekli maaşı alan müşterilerimize ve Milli Savunma Bakanlığı Asker Alma Dairesi Başkanlığı yapılan ödemeler için silahaltına alınan tüm yükümlülere Pttkart verilmektedir.
Aktif Bank herhangi bir ipotek ya da kefil şartı olmadan 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi notu düşük ya da icralık olan kişilerin %2.75 oranıyla bu krediyi almaları mümkündür.
Emeklilik müracaatını yapan ve aylığı 90 gün içerisinde bağlanamayanlar, yazılı müracaat yaparak avans alabiliyor.
PTT yeni yıl kredisiyle ihtiyacı olanların yüzünü güldürüyor. 3 ay ertelemeli faizsiz, kefilsiz ihtiyaç kredisini alarak 3 ay sonra ödemelere başlayabilirsiniz.
Ekonomik krizi aşmanız konusunda yardımcı olacak PTT, her ne kadar kredi notunuz yüksek olmasa bile ihtiyaç kredisinden yararlanma hakkı elde etmeye başlayacaksınız. Kredi notu yeteri kadar iyi olmayanlar için bile kolay finansal destekten yararlanmak için memnun edecek bir ortam hazırlanmış durumda.
PTT, bu krediler için belirli şartlar oluşturarak kredi başvurularını değerlendirecektir. Borç kapatma kredileri 36 ay vadeye kadar ve 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılırken, 50.000 TL ile 80.000 TL arasında nakit ihtiyacı olan kişilere 24 ay vadeli kredi sağlanacaktır.
Kamu Ortak ATM platformuna dahil olan Bankaların (VakıfBank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, PTT, Emlak Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Ziraat Katılım Bankası) müşterileri kartlarıyla bu Bankaların ATM'lerinden aşağıdaki işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirir.
Hangi bankalar faizsiz kredi verir? Türkiye'de faizsiz kredi veren bankalar arasında Vakıf Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Türkiye İş Bankası Katılım Bankası, DenizBank Katılım Bankası gibi bankalar bulunmaktadır.
Özel bankalar arasındaki Akbank müşterisi olanlara faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Toplamda 25 Bin TL'ye varabilen faizsiz kredinin başvuru şartlarını haberimizde görebilirsiniz. Akbank yeni başlattığı kampanya sayesinde 2023 yılına bomba gibi düştü.
Çalıştığınız bankalardan biri, diğer bankalara olan borçlarınızı kapatabileceğiniz kadar krediyi size kullandırır ve bu sayede hesapların karışması önlenir. Peki borç kapatma kredisi kimlere verilir? Borç kapatma kredisine, bankalara borcu olan herkes başvuru yapabilir.
Halkbank İcralık Olana Kredi İmkanı
Ancak borcunu kapatan kişiler, icra dairesine borcunu kapattığına dair belge beyan ederek kredi başvurusunda bulunabilir. Bunun dışında Halkbank, kredi verirken kişilerin aylık gelir miktarını, daha önce sigortalı olarak çalışıp çalışmadıklarını ve banka sicillerini de dikkate alır.
Evet, çekilebilir. Bu durumla ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur. Ancak böyle bir süreçte bankaların kararını etkileyen faktörler, kredi notunuzun, gelirinizin ve borç durumunuzun onay için uygun olup olmadığıdır.
Maaşını PTT iş yerlerinden alan emekliler artık PTT Şubelerine gitmeden kredi alabiliyor. Kredi için PTT boşluk TC Kimlik numarası yazıp 3050'ye SMS ile gönderin, Emekli Kredinizi hesabınıza yatıralım. Siz de emekli maaşınızı PTT'den alın, 50.000 TL'ye kadar krediyi PTT işyerine gitmeden tek bir SMS ile kullandıralım!
ptt 'de kredi kartıyla fatura ödeme var mı? YOK MU? YOK MU? evet ödeyebilirsin.
PTT, yeni bir adım daha atıyor ve müşterilerine kredi kartı hizmeti sunuyor. Türkiye'nin en köklü kurumlarından olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. PTT bankın müşterilerine dağıttı kartlar, artık dünyanın her yerinde geçerli olan, birer kredi kartı.
Kredi çekmek için gereken şartlar içerisinde kredi başvurusu yapan kişinin geriye dönük olarak son 6 aylık sigorta priminin ödenmiş olması da gerekiyor. Yani sadece gelir belgesi değil, çalıştığınız şirket tarafından yatırılan sigorta priminizin de olması gerekli.
Bankalar farklı koşullarla çalışmayana kredi verebiliyorlar ancak herhangi bir geliriniz olmadığı sürece kredi almanız imkansız. Aynı şekilde bankalar sigortasız kredi de vermiyorlar. Hemen hemen tüm ihtiyaç kredisi başvurularında, krediye başvuran kişinin geriye dönük son 6 ayda sigorta piriminin olması beklenir.
Banka dışında kredi veren kuruluşlar arasında Koç Finans, Financell, EVKUR, Mercedes Benz, Turkcell, Vodafone ve Volkswagen gibi bilinen şirketler de yer alır. Bu gibi kurumların belirledikleri koşulları karşıladığınız takdirde başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri