Samsun'da 100 kişilik bir ekibimiz yerli üretim için çalışıyor. Üreteceğimiz cihazların yerlilik oranı yüzde 55'ten daha fazla dolayısı ile Türk malı mührü taşıyor.
Dünyanın en prestijli iş dünyası organizasyonu kabul edilen EY Yılın Girişimcisi Ödülleri programında Türkiye'nin yerli teknoloji markası Reeder'ın Kurucu Ortağı Sezen Sungur Saral, 2019 Türkiye Kadın Girişimcisi seçildi.
Reeder'in Samsun'da bulunan bir fabrikası bulunmaktadır. Fabrikada, Reeder'in ürettiği tablet, akıllı telefon ve e-kitap okuyucuların birçoğu üretilmektedir. Reeder, 2021 yılında, yerli üretime geçiş yapmak için Samsun'da bir fabrika açmıştır.
"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK YERLİ TELEFON ÜRETİCİSİ" REEDER'IN HİKAYESİ - KARADENİZ'E TEKNOLOJİ GETİRDİ!
İlgili 35 soru bulundu
Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.
Reeder neden alınmaz? 1- destek yok şu an mesela Android 11 var cihazda ama asla Android 12 veya Android 13 gelmeyecek. 2- etrafta satılı parçası yok olsa bile pahalı değmez. 3- Reeder aldığınızda 2-3 model sonra yenisi çıkacak ve aldığınız cihazın satışını kaldıracak ve hiçbir yerden ulaşmak mümkün olmayacak.
güvencesinde! reeder, Türkiye'nin her yerindeki KVK teknik servis.
Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.
Reeder Tekonoloji ortaklık yapısı
Reeder Teknoloji kurucu ortakları Sezen Sungur Saral ve Uygar Saral'dır. Uygar Saral, halka arzda ortak satışı gerçekleştirecektir. SPK tam 3 şirketin halka arzına onay verdi!
Reeder Hakkında
İlk olarak 2010 yılında kurulan ve aynı yıl Türkiye'nin lokal markalı Android tabletini piyasaya süren Reeder, aynı zamanda ülkemizin ilk 3G'li Android tabletinin üretimini de gerçekleştiren yerel bir teknoloji markası olarak faaliyet sürdürmektedir.
Türkiye merkezli teknoloji firması Reeder'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uygar Saral, Samsun'da 4 yıl önce açtıkları fabrikanın alan büyüklüğünün 1100 metrekareden 12 bin metrekareye çıktığını, Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde bulunan eski tütün hangarlarını "teknoloji üssü"ne çevirdiklerini belirtti.
Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder'ın Samsun'da açtığı fabrikada 180 kişi istihdam ediliyor.
Haziran 2016'da OPPO, telefonlarını 200.000'den fazla perakende satış noktasında satarak Çin'in en büyük akıllı telefon üreticisi oldu. 2017 yılında OPPO Rusya pazarına girdi. OPPO'nun tam ön ekrana sahip ilk telefonu olan OPPO R11s ve R11s Plus Çin'de piyasaya sürüldü.
(Çince: 维沃移动通信有限公司), Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketidir. Şirket, 2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuşdur. Oppo, OnePlus, Realme, iQOO ile beraber BBK Electronics'in yan kuruluşudur. Akıllı telefonlar, akıllı telefon aksesuarları, yazılım ve çevrimiçi hizmetler sunmaktadır.
Genel olarak satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satıla bilirliğini bozmadan, olağan gözden geçirme kaydıyla taksitli satışlarda teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük , mesafeli satışlarda on dört ( 14 ) günlük süre içinde iade edebilirsiniz.
Şirket böylece Türkiye genelindeki mağaza sayısının 59 ilde toplam 110 adete ulaştığını açıkladı. KAP'ya yapılan açıklamada, 53 mağazanın da sözleşmelerinin imzalanmış olup Kasım 2023 döneminde faaliyetlere başlamak üzere kurulumunun devam ettiği belirtildi.
Reeder Teknoloji'nin 2023 yılı finansal tablolarına göre faiz geliri, toplam gelirlerinin %1,5'ini oluşturmaktadır. Bu oran, Katılım Endeksi'ne dahil olabilmek için izin verilen maksimum faiz geliri oranını (%1) aşmaktadır. Dolayısıyla, Reeder Katılım Endeksine uygun bir şirket olarak kabul edilemez.
Borsa İstanbul'dan yapılan Kamua Aydınlatma Platformu'nu (KAP) yapılan açıklamasında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kararı uyarınca devreye alınan VBTS kapsamında 6 hissenin paylarına 1 ay boyunca açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi.
Yurtdışından telefon getirmek isteyenler için ücretin yüksekliği düşündürücü. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) belirlediği enflasyon oranıyla 2024 için IMEI kayıt ücreti 31,692 TL olarak belirlendi.
Bu duruma göre IMEI kaydına yüzde 58,46'lık resmi enflasyon oranı eklendi. Geçmiş senelerde IMEI kayıt ücretleri, 6 bin TL civarındayken 2023 Temmuz ayı ile 20 bin TL'ye çıkarıldı. Yeni yılda ise bu ücrete yüzde 58,46'lık enflasyon farkı geldi.
IMEI numarası kayıt sorgulama ve öğrenme
E-devlet sistemine TC kimlik ve kullanıcı bilgileri gerekmeden https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresi üzerinden 15 haneli IMEI numaranızı sorgulatabilirsiniz. Böylece cihazınızın kayıp veya çalıntı olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri