Önceden yedekleyip sonra sildiğiniz fotoğraf veya videolar, 60 gün boyunca Çöp Kutunuzda tutulur. Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin. Menü Çöp Kutusu'nu tıklayın.
Sildiğiniz fotoğraf ve videolara ne olur? Google Fotoğraflar'da yedeklenen bir fotoğrafı veya videoyu silerseniz ilgili öğe 60 gün boyunca çöp kutusunda kalır. Android 11 veya üzeri sürümlerin yüklü olduğu cihazınızda bulunan fotoğraf veya videolar, yedeklenmeden silindiğinde 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır.
15GB ücretsiz depolama alanı sunmasıyla, Android kullanıcılarının dosyalarını ve belgelerini saklamak için tercih ettiği platformlardan biri. Google Drive da Google Fotoğraflar gibi çöp kutusu içeriyor. Silinen fotoğraf ve videoları 30 gün içinde çöp kutusundan geri yükleyebiliyorsunuz.
İşletim sistemine göre geri dönüşüm kutusundaki dosyalar, ya siz geri dönüşüm kutusunu boşaltana, ya da dosyanın geri dönüşüm kutusunda 30 gün kadar kalması durumunda sistemin otomatik olarak dosyayı silmesine kadar diskinizde yer kaplamaya devam ederler.
İlgili 24 soru bulundu
Yalnızca son 25 gün içinde silinmiş verileri geri yükleyebilirsiniz. Drive'ı tıklayın. Geri yükle'yi tıklayın.
Fabrika Ayarlarına Dönen Cihazdan Veri Kurtarma
Dolayısıyla erişimin olanaksız olduğu düşünülür. Aslında güvenli bir silme yöntemi olmadığından verilere ulaşmanın imkânsız olduğu da düşünülmemelidir. Fabrika ayarlarına geri dönen cihazdan veri kurtarma işlemi yapılabilir.
Çöp Kutusu (ayrıca geri dönüşüm kutusu ve diğer adlar olarak da bilinir) hesaplamada, bir dosya yöneticisinde kullanıcı tarafından silinmiş, ancak dosya sisteminden kalıcı olarak silinmemiş dosyalar için geçici bir saklama alanıdır.
Bilgisayar'ı seçerek Bilgisayar'ı açın. Silinen veya değiştirilen dosya veya klasörü içeren klasöre gidin, sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Klasör bir sürücünün en üst düzeyindeyse (örneğin C:\ dizinindeyse), sürücüye sağ tıklayın ve ardından Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin.
Bir aygıtta fotoğraf ve videoları sildiğinizde, bu içerikler iCloud Fotoğrafları'nı kullandığınız her yerde silinir. Yanlışlıkla sildiğiniz içerikleri 30 gün içinde Son Silinenler klasöründen kurtarabilirsiniz.
DiskDigger mobil uygulaması hem Android cihazınızın dahili belleğinden hem de SD karttan silinen video ve fotoğrafları geri getirebiliyor. Uygulamayı kullanmak için root işlemi yapmanıza gerek yok ancak cihazınız rootluysa çok daha detaylı bir tarama yaparak tüm silinen dosyalara ulaşmanız mümkün.
Sildiğiniz fotoğraflar ve videolar 30 gün boyunca Son Silinenler albümünüzde tutulur. Bu öğeler 30 gün sonra kalıcı olarak silinir. iCloud Fotoğrafları'nı kullanıyorsanız aygıtlarınızdan birinde sildiğiniz fotoğraflar ve videolar diğer aygıtlarınızdan da silinir.
Spam ve Çöp Kutusu klasörlerindeki öğeler de dahil, iletiler ve ekler depolama alanında yer kaplar. Orijinal kalitede yedeklenen fotoğraf ve videolar depolama alanında yer kaplar.
Android 11 sürümünde mesajlardaki çöp kutusuna erişmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Mesajlar uygulamasına dokunun. 2 Sağ üst köşede yer alan üç noktaya dokunun. 3 Çöp kutusu sekmesine dokunun.
Telefonunuzdaki tüm verileri kaldırmak için telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemine "biçimlendirme" veya "tam sıfırlama" da denir.
Fabrika ayarlarına sıfırlama Bulut'ta depoladığım verileri siler mi? Hayır, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi Bulut'ta depoladığınız verileri etkilemez.
Android için fabrika ayarlarına sıfırlandıktan sonra herhangi bir değişiklik yaptığınızda, Android verilerinin üzerine yazılabilir ve kurtarılamaz.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
Evet, maalesef bugünkü teknolojinin gerçeği bu. Akıllı telefonunuzla veya tabletinizle çektiğiniz fotoğraflar, sadece sizin cihazınızda durmuyor. Otomatik olarak başka yerlerde depolanıyor. Fotoğraflar, rutin bir işlem olarak bulut adı verilen, dev dijital arşivlerde saklanıyor.
WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ'ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.
Android telefonunuzda yanlışlıkla sildiğiniz dosyalar çöp kutusuna yani geri dönüşüm kutusuna taşınır. Kullandığınız mobil cihazın markasına modeline göre geri dönüşüm kutuları klasörlerin en altında bulunur. Bu klasörü bularak yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı kurtarma imkanınız var.
Sistemi Geri Yükleme
Geri yükleme noktasında kaydedilen dosya ve ayarlara geri dönerek Windows ortamını onarıyor. Not: Bilgisayarınıza kişisel veri dosyalarınızı etkilemez.
adım adım görelim: Dosya Gezgini'ni açın ve Geri Dönüşüm Kutusu'na gönderilmeden silinen dosyaları içeren klasöre gidin. Kurtarmak istediğiniz öğeye sağ tıklayın ve Önceki sürümleri geri yükle'yi seçin. Dosyanın sürümünü seçin ve Geri Yükle butonuna tıklayın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri