Ter Kokusu Önleyici Doğal Ürünler Sağlığı Korur Sentetik bileşen içermemeleri sayesinde hassas ciltlerde kimyasal maddelerin yol açabileceği tahrişe sebep olma riskleri yoktur. Her yaşa uygun olan doğal roll on'lar ile ter kokusu sorunu yaşamadan ve sağlığınızı da tehlikeye atmadan kişisel bakım yapabilirsiniz.
Deodorantların vücudumuza zararları nelerdir? Doğal olmayan deodorant ve antiperspirant ürünler, doğrudan deri ile temas ettiğinden cilt kanseri riskini arttırmaktadır. İçerisinde barındırdığı kimyasallar nedeni ile vücut üzerinde yanma, kaşıntı, tahriş, kabarma ve yara oluşumu gibi sonuçlar doğurabilmektedir.
Movel Ter Önleyici Roll On vücudun aşırı terlemesini ve ter kokusunu önlemek amacı ile özel olarak üretilmiştir. Koltuk altı ,avuç içi , ayak ve kasık bölgelerinde veya vücudunuzun dilediğiniz tüm bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Teresonun ciddi bir yan etkisi yoktur. Çok hafif olarak kaşınma ve olabilir. Bu etkiler,kısa süre sürmekle birlikte bir süre sonra tamamen geçer. Tereson özel spreyli şişesiyle az miktarda kullanıldığı için uzun süre yeterli olacaktır.
Poli Alüminyum Klorür solüsyonu (PAK 10, PAK 17) göz, cilt ve solunum yolları için çok ciddi korozif madde özelliğindedir.. Söz konusu bölgelere temasında tahrişe sebebiyet vereceğinden azami derecede dikkat etmekte fayda vardır.
İlgili 34 soru bulundu
Mineral tuzlar (Alum) gözenekleri tıkayarak terlemeyi durdurmayı amaçlayan alüminyum klorohidrat ve alüminyum zirkonyum ile karıştırılmamalıdır. Antiperspirantların insan sağlığına zararlı olmadığını, göğüs kanserine yol açmadığını ve güvenle kullanılabileceğini savunanlar bulunmaktadır.
Antiperspirant, deodorant ve rollonlarda bulunan alüminyum, meme kanserine zemin hazırlayabilir. Vücuda giren alüminyumun göğüs kanseri dışında farklı zararları da vardır. Örneğin, alzeimer hastalığına sebep olabilir, karaciğerde birikerek büyük hasar bırakabilir.
Roll-on, koltuk altı sticklerine gelecek olursak içeriği dolayısıyla hassas vücutlarda çok ciddi tahrişe sebep olabilir. Kanser yapma riski hakkında kesin bir şey söylemek mümkün olmasada gerekmediği sürece uzak durmakta fayda olduğunu bilmekte fayda var.
Tereson etkili bir ter önleyicidir Etkisi ertesi gün hissedilmeye başlanacaktır. Tereson terlemeyi kaç günde geçirir? Tereson cilt yapısına bağlı olarak terlemeyi 3 veya 4 günde geçirir. Sonra bir daha terleme olmaması için sadece 10 günde 1 kez kullanırsınız.
Koltuk altı terlemesine guatr, kansızlık gibi iç hastalıklarının eşlik ettiği pek görülmez. Koltuk altı terlemesine çözüm, terleme kesici aliminyumlu losyonlar, iyintoforez, botox (botoks) ve cerrahi yöntemler olabilir. Günümüzde en çok tercih edilen yöntemler botox ve cerrahi tedavilerdir.
Soğuk su içmek vücut ısısını dengeler ve aşırı terlemeyi engeller. Mümkün olduğunca soğu su içmek işinize yarayacaktır. Alkol ve sigarayı azaltın veya bırakın. Sigara ve alkol terlemenize neden olur, ayrıca teriniz kötü kokar.
Duş almak, vücuttaki gözeneklerin açılmasını sağladığı için daha çok terin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Bu nedenle duş aldıktan sonra antiperspirant özellikli deodorantlar kullanarak terlemeyi kontrol altına alabilir ve kuru kalmasını tercih ettiğiniz bölgelerinizde ter oluşumunu önleyebilirsiniz.
Koltuk Altı Gözenekleri Tıkandığında Çeşitli Sorunlar Ortaya Çıkabilir. Vücudunuzun her yerinde ter bezleri vardır ve en çok terleyen bölge koltuk altıdır. Antiperspirant aktifi içerikli deodorantlar koltuk altı gözeneklerini tıkayarak terlemeyi önler. Oysaki bu çok hatalı bir yöntemdir.
ikisinde de alüminyum var.
Terleme geçtikten sonra kullanmaya ara veriliyor. Terleme olmadığı halde aşırı ve bol kullanımlarda yine aynı şekilde kararma yapabilir.
Cildinize önem veren, 48 saate kadar etkili deodorant koruması. %0 Alüminyum (ACH).
Ürün Açıklaması Tereson aşırı terlemeyi önlemeye karşı özel olarak geliştirilmiş etkili bir sprey antiperspiranttır. Koltuk altı, ayak ve el terlemelerinde kullanım için idealdir.
Aşırı terleme azalmaya başladığında uygulamayı haftada 1 veya 2 güne düşürebilirsiniz. Hiç terleme yoksa ürünü kullanmayın. Kullanımdan 1-2 hafta sonra terlemede önemli ölçüde azalma gözlemleyebilir ve kullanım sıklığını azaltabilirsiniz.
Limon suyu ve karbonat karışımı kokuya neden olan bakterileri yok etme açısından oldukça değerli bileşenlerdir. Az miktarda karıştırdığınız bu ürünleri duş öncesi koltuk altına uygulayabilirsiniz. Tıpkı limon suyu gibi asidik özelliğe sahip elma sirkesi de koltuk altı bakterilerini önleme noktasında oldukça faydalıdır.
Hem roll-on hem de stick deodorantın kendine göre avantaj ve dezavantajları olduğu için bu sorunun kesin bir cevabı yoktur. Roll-on deodorantın uygulanması genellikle daha kolaydır ve deodoranttan daha az dağınıktır. Bununla birlikte, deodorant kötü kokuları kontrol etmede daha etkili olabilir.
Deodorant ve cilt bakımlarında amonyum alum (aktarlarda nişadır olarak bilinir ve tehlikeli olduğu konusunda genelde uyarılır.) kullanmak zararlıdır. Kozmetik sektöründe özellikle deodorantlarda kullanılan "amonyum alum"'dur içeriğinde bu tip maddeler içeren ürünlerden uzak durulması gerekir.
Antiperspirant veya deodorant kullanırken karşılaştığınız hassasiyetlerden endişe ediyorsanız, doktorunuzla veya sağlık uzmanınızla görüşün. Rexona, alerji, egzema veya hassas cilt gibi cilt sorunlarına sahip olan kadınlar ve erkekler için alüminyum içermeyen ürünler sunmaktadır.
Doğal içeriğe sahip bu ürünler vücuttaki gözenekleri tıkamaz ve cilde zarar vermez. Etkisini uzun süre gösteren roll-on'lar sayesinde çok sıcak günlerde bile teri absorbe edebilirsiniz. Ter kokusuna karşı etkin koruma sağlayan Yves Rocher roll-on deodorantlar ile her zaman temiz ve ferah hissedebilirsiniz.
Dermaroller sen. istemediğin sürece tüylenmeye sebebiyet vermez.
İlk dikkat edilebilecek nokta, deodorantın koku giderici alüminyum bileşenlerini içermemesi olmalıdır. Alüminyum emilerek kan dolaşımına girerse vücutta birikir. Deri ile teması bile oldukça etkilidir. Yapılan araştırmalarda toulene sık maruz kalma halinde üreme fonksiyonları üzerine olumsuz etkileri görülmüştür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri