Daha sonra, Şifre Al ile ya da 0850 222 0 724 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak Dijital Şifrenizi alabilirsiniz. Güvenliğiniz için Telefon Bankacılığı'ndan şifre alırken Bankomat Kartı'nızın, ATM'de kullandığınız şifresini doğrulamanız istenir. İnternet Bankacılığı başvurusu için sizden hiçbir masraf alınmaz.
Dijital Şifre tüm dijital kanallarımızda geçerli, 6 haneli ve tamamen sayılardan oluşan (numerik) bir şifredir. Henüz Dijital Şifre'nizi almadıysanız; Mobil ve İnternet Şubemizde yer alan “Anında Şifre” menüsünden kart bilgileriniz ile hemen alabilirsiniz.
Hem alışverişlerde hem de ATM'lerde kullanacağınız şifrenizi almak için SIFRE yazıp bir boşluk bırakarak Bankomat Kart numaranızı 5724'e SMS olarak gönderebilir, Bankamız ATM'lerinden, VakıfBank Şubesi'nden veya 0850 222 0 724 Müşteri İletişim Merkezini arayabilirsiniz. 5724'e gönderilen kısa mesajlar tüm operatörlerin ...
MobilDeniz giriş sayfasında yer alan "Parolamı Unuttum" butonuna tıklayıp gerekli alanları doldurarak yeni parolanızı oluşturabilirsiniz. TCKN/Müşteri numaranız ve cep telefonu bilgilerinizi girdikten sonra, SMS ile size gelen doğrulama kodunu ilgili alana girmeniz gerekmektedir.
Müşteri İletişim Merkezi, Şubelerimiz, ATM ve SMS kanalıyla şifre alınabilmektedir. SMS ile şifre almak için SIFRE yazıp, boşluk bırakıp, Bankomat Kart numaranızı 5724'e SMS göndererek alabilirsiniz. 5724'e gönderilen kısa mesajlar tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
İlgili 43 soru bulundu
SIFRE yazıp, kartınızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakarak 4440'a SMS gönderdikten sonra telefonunuza gelecek aramada talep ettiginiz 4 haneli şifreyi tuşlayabilirsiniz.
Müşterisi olunan bankanın şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisi ile görüşerek internet bankacılığı için şifre almak istendiği belirtilebilir. Kişiden alınan bilgiler doğrultusunda (TC kimlik numarası, müşteri numarası vb. gibi) bankaya kayıtlı cep telefonuna tek kullanımlık şifre gönderilecektir.
Dijital Şifre nedir? VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Cep İmza uygulamasında kullanılan tek bir şifredir. Dijital Şifre'nizi, 3. şahısların tahmin edemeyeceği şekilde belirlemek ve korumak sizin sorumluluğunuzdadır.
Eğer sahip olunan kartın mevcut şifresi hatırlanmıyorsa banka şubesine gitmek gerekiyor. Şahsen yapılması gereken başvurunun ardından sorun giderilir. Kimlik gösterilerek banka çalışanları yardımı ile yeni bir kart ya da yeni bir şifre almak mümkün olur.
İnternet ya da mobil telefonu üzerinden işlem yapmak için uygulamaya girişte kullanılan şifre. Banka internet şubesi ilk defa kullanılacağı zaman alınır. Müşteri ya da bankanın istediği zamanda değiştirilir. Bankacılık şifresi, çağrı merkezi sesli ya da görüntülü aranarak alınır.
Cep İmza'yı kullanmak için uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra “Aktivasyon” adımlarını takip etmeniz yeterlidir. Aktivasyon işleminde belirlediğiniz 6 haneli Dijital Şifre ile hem Cep İmza'yı hem de VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasını kolayca ve güvenli bir şekilde kullanabileceksiniz.
VakıfBank Mobil, bankacılık işlemlerinizi mobil cihazınızdan gerçekleştirmenizi sağlayan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir uygulamadır.
VAKIFBANK Haberleri
VakıfBank, yeni uygulamasıyla bankacılık süreçlerinde sağladığı kolaylıklara bir yenisini eklemiş oldu. 'Dijital Onay ile Müşteri Olma' uygulamasında, daha önce müşterinin ıslak imzası gereken sözleşme ve formlar artık mobil bankacılık kanalından hızlıca onaylanabiliyor.
2442 SMS Hesap Hizmeti ile katılım fonu hesabınızda ne kadar para kaldığını öğrenebilirsiniz.
Tek bir kartınız için internet alışverişlerinde kullanım onayı vermek isterseniz ACIK yazıp bir boşluk bırakıp kartınızın son 6 hanesini 5724'e göndermeniz gerekmektedir. Ek kartlarınız ve banka kartlarınız dahil tüm kartlarınız için onay vermek isterseniz HEPSİ yazıp 5724'e gönderebilirsiniz.
Dijital Kanal Parolası Nedir? İletişim Merkezi, İnternet ve Mobil Bankacılık kanallarında kullanabileceğiniz rakamlardan oluşan, 6 haneli ve size özel paroladır.
SMS: ŞİFRE yazıp, kartınızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakarak 4440'a SMS gönderdikten sonra telefonunuza gelecek aramada talep ettiğiniz 4 haneli şifreyi tuşlayabilirsiniz. Bireysel İnternet Şubesi: “Kartlarım / Şifre İşlemleri” menüsünden banka kartınıza şifre alabilir veya değiştirebilirsiniz.
Bankamızca kartınızı ilk aldığınızda tarafınıza gönderilen kredi kartı şifreniz, geçici bir şifre olup, söz konusu şifreyi en kısa sürede değiştirmeniz gerekmektedir. Tarafınızca belirlenecek yeni şifre, kredi kartınızın kalıcı şifresi olmakta ve bu şifreyi alışveriş ve nakit işlemlerinde kullanabilmektesiniz.
Kart Başvurusu
Onay SMS'inden sonra Bankamız ATM'sinde öncelikle banka kartınız ile şifreli bir işlem gerçekleştirmeniz, sonra kartınızı ATM'ye tekrar takarak görüntülenen menüden kredi kartınızı seçmeniz gerekmektedir. Böylece kartınızın kredi kartı özelliği açılacaktır.
En yakın şubemize başvurabilir, İnternet bankacılığı hizmetini kullanabilir, VakıfBank Mobil hizmetini kullanabilir, 0850 222 0 724 VakıfBank Müşteri İletişim Merkezini arayabilirsiniz.
Şifre Alma/ Şifre Değiştirme
Şifre unutulduğunda VakıfBank Kurum Kart Web Portal'dan veya Şubelerimizden kayıtlı cep telefonuna SMS olarak yeni şifre gönderilebilmektedir. Kart hamili SMS şifreyi kullanabilir veya dilerse ATM'den değiştirebilir.
SMS Şifre, İnternet Bankacılığı'na giriş aşamasında ve belirli tutarın üzerindeki işlemlerde, cep telefonunuza gönderilen ve rakamlardan oluşan tek kullanımlık şifredir. Her SMS Şifre, sadece bir defa kullanılabilir, ikinci bir kez kullanıcının kendisi ya da başka bir kişi tarafından kullanılamaz.
Eskiden bu işlemler ile ilgili tüm detayları halletmek için şubeye gitmek gerekirken artık dijital bankacılık ile online başvuru yapabilirsiniz.
Telefon Bankacılığı şifrenizi Çağrı Merkezi, Şubeler ya da ATM ler aracılığı ile oluşturabilirsiniz. Sesli Yanıt Sistemini aradığınızda kart numaranızı girdiğinizde kart şifrenizi / müşteri numaranızı ya da TC Kimlik Numaranızı girdikten sonra Telefon Bankacılığı şifrenizi tuşlamanız beklenmektedir.
Akıllı telefon veya tablet bilgisayar gibi bir mobil cihazı kullanarak müşterilerinin uzaktan finansal işlem yapmalarını sağlar. İnternet bankacılığının aksine, bu amaç için finansal kurum tarafından sağlanan uygulama ve yazılım kullanır. Dijital bankacılık da bir mobil bankacılık türüdür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri