WhatsApp Web telefon internet olmadan çalışır mı? WhatsApp Web'i kullanabilmeniz için mobil cihazınızın ve bilgisayarınız internete bağlı olmalıdır. Telefonunuzun internet bağlantısı yok ise veya kesildiğinde bu hizmet kullanılamıyor.
İşte internetsiz WhatsApp için adım adım yapmanız gerekenler... 1- Android cihazınızdan Ayarlar>Bağlantılar>Mobil Ağlar bölümüne girin. 2- Mobil Ağlar bölümünden ise Erişim Noktası Adları seçeneğine tıklayın. 5- Bu işlemleri yaptıktan sonra profili kaydedin ve Erişim Noktası Adları bölümünden WhatsApp'ı seçin.
Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ı internetsiz de kullanmak mümkün.
Telefon uzakta olsa bile bilgisayarda açık kalmaya ve kullanılabilmeye devam eder. Açık kalması için belli bir süre zorunluluğu ya da limiti yoktur. Uygulamanın başka bir cihazda açık olup olmadığını uygulama üzerinden anlamak mümkündür. Bunun için uygulamanın menüsündeki Ayarlar sekmesine girilir.
Buna göre; WhatsApp Web üzerinden mesajlarına ulaşmak isteyen kullanıcılar, 'çoklu cihaz' özelliği sayesinde telefonları yanlarında olmasa da WhatsApp'ı kullanabilecek. Kullanıcılar artık çoklu cihaz özelliği ile telefon olmadan bilgisayarda uygulamayı kullanabiliyor.
İlgili 34 soru bulundu
Artık Telefon Kapalıyken de Mesajlaşılabilecek. Favorilerinize Ekleyin. WhatsApp Web her açıdan iyi bir uygulama olsa da telefonla bağlantı kurmadan kullanılamaması acil durumlarda pek bir şey ifade etmiyordu. Bu konuya bir yenilik getiren WhatsApp, artık bağlantı zorunluluğu olmadan Web sürümünü kullanıma sunacak.
WhatsApp'ı tarayıcıya ihtiyaç olmadan bilgisayarınızın masaüstünden kullanabilirsiniz. Microsoft App Store'a gidin. Uygulamayı indirin ve talimatları izleyerek yükleme işlemini tamamlayın.
WhatsApp'ı bağlı cihazlarınızda kullanmak için telefonunuzun çevrimiçi kalması gerekmez. Ancak telefonunuzu 14 günden uzun bir süre boyunca kullanmazsanız bağlı cihazlarınızdaki oturumlardan çıkış yapılır. Bağlı cihazlar (Windows, Mac, Web, iPad ve giyilebilir cihazlar) bir hesapta birincil cihaz olarak kullanılamaz.
Whatsapp uygulamanıza girin ve "AYARLAR" bölümü açın. Karşınıza çıkan sayfada "BAĞLI CİHAZLAR" kısmı görünmekte. O kısma girdiğiniz zaman hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz.
Yani WhatsApp Web kendi kendine kapanmaz, ancak siz çıkış yaptığınızda oturumunuz kapanmış olur.
WhatsApp Safari, Chrome, Opera veya Firefox tarayıcıları üzerinden kullanılabiliyor. WhatsApp Web'i kullanmak için bilgisayarımızda bir tarayıcı sekmesi açıyoruz. Ardından tarayıcının adresine web.whatsapp.com yazarak ilgili sayfaya gidiyoruz.
Sınırsız WhatsApp Paketi için IPTAL SINIRSIZ WHATSAPP yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.
İNTERNETİ KAPATIN
İnternet bağlantısını kestikten sonra artık rahat bir şekilde gelen mesajı okuyabilirsiniz, okuma işlemi bittikten sonra da İnternet'i geri açabilirsiniz. Bu işlemlerde karşı taraf sizin mesajı okuduğunuzu anlayamayacak ve görüldü iletisi gitmeyecektir.
Bağlamak istediğiniz cihazda WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü'nü açın. Birincil telefonunuzla taranacak bir QR kodu göreceksiniz. Birincil Android telefonunuzda WhatsApp'ı açın. > Bağlı cihazlar > Cihaz bağla'ya dokunun.
Farklı cihazları telefonunuza bağlayarak WhatsApp Business'ı web'de, masaüstü bilgisayarınızda ve diğer cihazlarda kullanabilirsiniz. Aynı anda dört adede kadar bağlı cihaz ve bir adet telefon kullanabilirsiniz.
WP Web internet bağlantısı aracılığıyla kullanıcılarına, belge, fotoğraf, ses dosyası paylaşımı; ücretsiz sesli ve görüntülü arama imkânları sunar. Günümüzde kullanılan her mobil işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.
WhatsApp'a hem telefonunuz hem de web üzerinden erişilebilirsiniz. WhatsApp Web, akıllı telefonunuzdaki WhatsApp hesabınızın bilgisayar tabanlı uzantısıdır. Gönderip aldığınız tüm mesajlar telefonunuz ve bilgisayarınız arasında senkronizedir ve her iki cihazda da tüm mesajlarınızı görebilirsiniz.
WhatsApp Masaüstü: Bilgisayarınıza indirebileceğiniz bir uygulamadır. WhatsApp Web ve WhatsApp Masaüstü, telefonunuzda kullandığınız WhatsApp hesabınızın bilgisayar tabanlı uzantılarıdır. Gönderip aldığınız mesajlar telefonunuzla bilgisayarınız arasında senkronize edilir ve her iki cihazda da görülebilir.
Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.
WhatsApp görüntülü konuşmada dakikada ortalama 5-6 MB internet harcar. Yani 10 dakikalık bir konuşmada ortalama 50-60, bir saatlik bir konuşmada ise ortalama 330 MB internet harcarsınız.
WhatsApp'ı bilgisayarınız üzerinden kullanabilmeniz için geliştirilen WhatsApp Web'e de güvenlik anlamında önemli bir özellik geldi. İsteğiniz dışında WhatsApp Web'e girip kişisel mesajlarını okuyan kişilere karşı önlem almak için bundan sonra WhatsApp Web'e girildiği anda telefonunuza bir bildirim gelecek.
WhatsApp Web'e QR kod olmadan giriş yapılır mı? Tablet veya bilgisayardan WhatsApp Web'e giriş sağlayabilmek için bir QR koda sahip olmamız gerekmektedir. QR kod WhatsApp kullanıcıları için kişisel verilerin korunmasına yönelik geliştirilmiştir. WhatsApp Web'e QR kod olmadan giriş sağlamak mümkün değildir.
Whatsapp masaüstü uygulamasını kullanarak sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Bu özellik masaüstü uygulamasının en ayırt edici özellikleri arasında yer alır. Bilgisayar üzerinden sesli ve görüntülü arama yapabilmek için masaüstü uygulamasına mikrofon ve hoparlöre erişime izin verilmesi gerekir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri