Başlat, Güç öğesini seçin ve ardından Yeniden Başlat öğesine tıklarken Shift tuşunu basılı tutun. Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğesini seçin. Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat öğesine tıklayın. Komut isteminde Shutdown /r /o komutunu çalıştırın.
Denetim Masası arama kutusuna kurtarma yazın. Kurtarma > Sistem Geri Yükleme'yi Aç öğesini seçin. Sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle kutusunda İleri'yi seçin. Sonuç listesinde kullanmak istediğiniz geri yükleme noktasını ve ardından Etkilenen programları tara'yı seçin.
İlgili 34 soru bulundu
Bilgisayarın açma kapama düğmesine bir kez basındıktan sonra F4 tuşu ile "Recovery" alanın giriş sağlayın.
1- Bilgisayarınızı açmak için On-Off tuşuna basın. 2- On-Off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun. 3- F11 tuşuna basın.
1) Güvenli Mod için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden hemen önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz.
Başlangıç Ayarları'nı görmüyorsanız Gelişmiş seçenekler'e dokunun veya tıklayın ve sonrasında Başlangıç Ayarları'na dokunun veya tıklayın. Yeniden başlat'a dokunun veya tıklayın ve bilgisayarınızın yeniden başlatılmasını bekleyin. Başlangıç Ayarları ekranından bir seçeneği belirtin.
Başlat -- Ayarlar -- Güncelleştirme ve Güvenlik -- Sorun Gider'i seçin 2. Yapmak istediğiniz sorun giderme türünü, ardından Sorun gidericiyi çalıştırın'ı seçin 3. Sorun gidericinin çalışmasına izin verin ve ardından, varsa ekrandaki soruları yanıtlayın Destek makalesi: https://support.microsoft.com/tr-tr/w...
F8 tuşuna Windows logosu görünmeden önce basmanız gerekir. Windows logosu görünürse, Windows oturum açma isteği görünene kadar bekleyerek ve bilgisayarınızı kapatıp yeniden başlatarak yeniden denemeniz gerekir.
Dosya konumu açıkken Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, shell:startup yazın, ardından Tamam'ı seçin. Bu, Başlangıç klasörünü açar.
Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi göreceksiniz. Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmak için 4'ü veya F4'ü seçin.
BIOS'tan güvenli mod açılmaz işletim sisteminden açılır. Masa üstündeyken parmağınızı Shift tuşuna basılı tutun tutarken bilgisayarı yeniden başlat butotuna basın orada gelişmiş seçenekler güvenli modu görüceksiniz.
Gelişmiş Başlangıç'ı (eski adıyla "Gelişmiş önyükleme seçenekleri") kullanarak, Windows'u bilgisayarınızdaki sorunları bulmanıza ve düzeltmenize yardımcı olacak farklı ileri düzey sorun giderme modlarında başlatabilirsiniz.
Komut istemi penceresinde Enter tuşuna basın SFC /scannow . Sistem dosyası denetleyicisi yardımcı programı, Windows sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eder ve gerekirse onarın. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Bilgisayarlarda başlangıç onarımı iptal etmek için komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bcdedit /set {default} recoveryenabled No komutunu uygulayın. Bununla beraber başlangıç onarıma neden olan bir problem meydana geliyorsa mutlaka başlangıç onarma işleminin yapılıp tamamlanmasını tavsiye ederim.
Ortalama 1 saat ile 3 saat arası değişir HDD'lerde.
Bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış sırasında Önyükleme Menüsüne erişmek için F12 ( Fn+F12 ) tuşuna basın.
4- CMOS başlangıcına gider.F111- Bütün internet tarayıcılarında Tam Ekran moduna geçişi sağlar. 2- DELL, GATEWAY ve LENOVO bilgisayarlarda açılırken basılırsa gizlenmiş recovery bölümünü açar. F121- Microsoft Wordde kaydet penceresini açar. 2- SHIFT + F12 word dosyası olarak kaydetmeyi sağlar.
Bilgisayarınızı başlatın ve F11 tuşuna arka arkaya basın. Bir seçenek belirleyin ekranı açılır. Bir seçenek belirleyin ekranında, Sorun Giderme'ye tıklayın. Bilgisayarınızı sıfırlayın seçeneğine tıklayın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri