Google Fotoğraflar ile yedeklediğiniz fotoğraflarınızı https://photos.google.com adresinden bulabilirsiniz.
Google Fotoğraflar uygulamasını açın > Kitaplık'a dokunun. 2. Çöp Kutusu'nu seçin > Seç'e dokunun. 3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğrafları işaretleyin > Geri Yükle'ye dokunun.
1.Google Fotoğraflar uygulamasını açın. 2.Sol üstteki Menü'ye dokunun. 3.Ayarlar > Yedekle ve senkronize et'i seçin. 4.Ayarı açın veya kapatın.
Fotoğraflarınızı veya videolarınızı indirme
Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin. Bir fotoğraf veya video seçin. İndir'i tıklayın.
İlgili 24 soru bulundu
Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır. Sildiğinizi düşündüğünüz bir fotoğraf veya videoyu Google Fotoğraflar'da görürseniz bu öğe, çıkarılabilir bir bellek kartında yer alıyor olabilir.
Android telefondan silinen fotoğrafları geri getirme
Telefonunuzda Google Fotoğraflar'ı açın. Kitaplık menüsüne gidin. Sağ üst köşedeki Çöp Kutusu simgesine dokunun. Geri getirmek istediğiniz fotoğraf ve videolara uzun dokunun.
Bilgisayarınızda photos.google.com adresine gidin. Google Hesabınızda oturum açın. Sağ üstteki profil resmini tıklayın. Fotoğrafları yedeklediğiniz hesapta oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
Fotoğraflarınızı yedeklediğinizde ne olduğunu öğrenme
Anılarınız kaybolmaz: Yedeklemenin etkin olduğu cihazlardan çektiğiniz fotoğraflar Google Hesabınıza kaydedilir.
Yedekle ve senkronize etmek, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Hesabınıza otomatik olarak kaydeden bir depolama hizmetidir. Bu fotoğraflara ve videolara, hesabınıza giriş yaptığınız tüm cihazlardan erişilebilir.
Yedeklemenize hangi verilerin ve uygulamaların dahil olduğunu kontrol edebilirsiniz. Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Yedekle'ye dokunun. “Yedekleme ayrıntıları” bölümünün altından cihazınızda hangi verilerin yedeklendiğini inceleyin.
Kullanıcılara fotoğraflarını ve videolarını sınırsız şekilde saklama imkanı sunan Google Fotoğraflar yedeklenen tüm fotoğraflar ve videoları otomatik olarak siliyor.
Merhaba ekranını görmeniz gerekir. (Aygıtınızı önceden ayarladıysanız yedeklemenizden geri yüklemek için bu adımları kullanmadan önce tüm içeriklerini silmeniz gerekir.) Uygulamalar ve Veriler ekranına ulaşıncaya kadar ekrandaki ayarlama adımlarını izleyin, sonra iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle'ye dokunun.
iCloud.com'da Fotoğraflar'dan bir fotoğraf veya video sildiğinizde, bu fotoğraf veya video iCloud Fotoğrafları'nın açık olduğu tüm aygıtlarınızdan da silinir. Fikrinizi değiştirirseniz fotoğraf veya videonuzu, kalıcı olarak silinmeden önce 30 gün içinde kurtarabilirsiniz.
Fotoğraflar tüm aygıtlarınızdan silinir
Bir aygıtta fotoğraf ve videoları sildiğinizde, bu içerikler iCloud Fotoğrafları'nı kullandığınız her yerde silinir. Yanlışlıkla sildiğiniz içerikleri 30 gün içinde Son Silinenler klasöründen kurtarabilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra içerikler kalıcı olarak silinir.
Yedekleniyor: Fotoğraf ve videolarınız şu anda yedeklenmektedir. Ayrıca, kalan öğe sayısını da görürsünüz. Yedekleme için hazırlanılıyor veya Yedeklemeye hazırlanılıyor: Fotoğraflarınız ve videolarınız yedeklenmeye hazırlanıyor.
Google Fotoğraflar, cihazınızdaki fotoğrafları sizin tercihlerinize göre yedekler. Yukarıda boyut faktöründen bahsetmiştik. Uygulama, dilerseniz mobil veriyi kullanarak ya da sadece şarjdayken yedekleme yapabilir. Tabii ki Google hesabını da istediğiniz zaman değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz.
Android tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız Google Drive, One Drive, Dropbox, Yandex.Disk, iCloud, Flickr, Lifebox gibi bulut servisler depolama için ücretli veya limitli ücretsiz birçok çözüm sunuyor. Bunların arasında en yaygın kullanılan ise Google'ın sunduğu bir bulut depolama çözümü olan Google Drive.
Mi PC Suite
Uygulama içerisinde "Bulut Depolama Alanı" seçeneğinden Mi Cloud kullanım alanınızı görüntüleyebilirsiniz. Senkronize edilen kişiler, mesajlar, resimler ve diğer tüm verilere ulaşmak içinse "Bulut verilerini görüntüle" seçeneğine dokunun.
Google Yedekleme
Google hesabınızı kullanarak bir yedekleme dosyası oluşturduysanız veya yedeklemenizi Google'a bağladıysanız, fotoğraflar da dahil olmak üzere Android telefonunuzda kaybolan veya silinen tüm verileri her zaman kurtarabilirsiniz.
Windows Geri Dönüşüm Kutusuna atılarak silinen dosyalar, Geri Dönüşüm Kutusu klasöründe “Geri Yükle”ye sağ tıklayıp onaylayarak hemen geri getirilebilir. Geri dönüşüm kutusundan geri yüklenen dosyalar, orijinal klasöründe içeriği, tarih ve saat vb. ile aynen tekrar görünecektir.
DiskDigger mobil uygulaması hem Android cihazınızın dahili belleğinden hem de SD karttan silinen video ve fotoğrafları geri getirebiliyor. Uygulamayı kullanmak için root işlemi yapmanıza gerek yok ancak cihazınız rootluysa çok daha detaylı bir tarama yaparak tüm silinen dosyalara ulaşmanız mümkün.
Son Silinenler albümünüzü kontrol etme
Fotoğrafınızı veya videonuzu yanlışlıkla sildiyseniz Son Silinenler albümünde bulabilirsiniz. Fotoğraflar > Albümler'e gidin ve Diğer bölümünde Son Silinenler'e dokunun.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri