Ziraat Bankası, Ziraat Mobil uygulaması üzerinden müşteri olup, kredi kartı başvurusu yapanlara 10 bin TL'ye kadar ve 6 taksitli, ücretsiz, faizsiz taksitli nakit avans veriyor. Başvuru yapmak için Ziraat Mobil uygulamasını indirip hesap açmanız ve kredi kartı başvurusu yapmanız gerekiyor.
Süper Şube uygulamasını faaliyete geçirmiş olan banka, bu uygulama üzerinden kişiler 10 bin TL kredi çekmelerine imkan tanıyor. Süper Şube uygulamasını indirerek gerekenleri yapan Ziraat Bankası müşterileri, 10 bin TL'lik faizsiz ve masrafsız krediden yararlanabilecekler.
Yani krediden yararlanmak istiyorsanız ve hak sahibiyseniz, 3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren SGK tarafından düzenlenen hak sahipliği belgesine ihtiyacınız olmadan; direkt T.C. Ziraat Bankası şubelerinden başvuru yapabilirsiniz.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), hane başı 10 bin TL destek ödemelerini depremzedelerin Ziraat Bankası hesaplarına otomatik olarak yatıyor. Banka hesabı olmayanlara da T.C kimlik numarasıyla ödeme yapılıyor.
10 bin TL deprem yardımı için e-devlet
ten başvuru zorunluluğu bulunmuyor. Ödemeler hane başına yapılmakta olup kişinin Ziraat Bankası hesabına yatırılıyor. Ziraat Bankası'nda hesabı bulunmayan vatandaşların ödemeleri ise kimlikleri üzerinden yapılıyor.
İlgili 28 soru bulundu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, nakdi desteğin kimlere yapıldığını; "10 bin TL zarar gören afetzedelere hane başı destek ödememiz vardı. Destek afette yıkık acil yıkılacak, ağır, orta veya az hasarlı tespit edilen konutlara yöneliktir. Hasarsızlara yönelik değil." sözleriyle açıkladı.
Kredi geri ödemelerini faizsiz olarak erteliyoruz
2023 yılı boyunca; bireysel ve kurumsal kredi kartları yıllık ücretleri ile üye işyeri ve POS aylık ücretlerini almıyoruz. Tarım kredileri ile ilgili sağlayacağımız kolaylıkları da ayrıca duyuracağız.
Başvuru yapmak için Ziraat Mobil uygulamasını indirip hesap açmanız ve kredi kartı başvurusu yapmanız gerekiyor. Kredi kartınız onaylandıktan sonra Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, Bankamız İnternet Şubesi ile ATM'lerimizden taksitli nakit avans işlemi yapabilirsiniz.
Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel. ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.
Akbank: 10 bin TL nakit avans için 6 ay vade, 10 bin TL faizsiz kredi için 12 ay vade yapmaktadır. Yapı Kredi: 10 bin TL faizsiz kredi için 6 ay vade yapmaktadır. İş Bankası: 10 bin TL faizsiz kredi için 5 ay vade yapmaktadır. QNB Finansbank: 10 bin TL faizsiz kredi için 6 ay vade uygulamaktadır.
Genç Çiftçi Kredisi ile 1.000.000 TL'ye Kadar Kredi
Faizsiz ve 2 yıl anapara ödemesiz olan Genç Çiftçi Kredisi, gençlerin 1.000.000 TL'ye kadar kredi kullanabilmelerine olanak tanıyor. Bu çerçevede kredi için gerekli harcama kalemlerini de bilmek gerekiyor.
Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre, ihtiyacı olanlara ve gereken şartları karşılayanlara 100 bin TL'ye kadar kredi verilecek. Üstelik bu kredi de faiz de olmayacak. Ziraat Bankası, 100 bin TL'ye varan bu kredide faiz oranını %0 olarak duyurdu.
10.000 TL 12 Ay Vadeli Benzer İhtiyaç Kredileri
Aylık %2.39'dan başlayan fiyatlarla Yeni Müşterilere Özel kredi fırsatı sizi bekliyor. “Yeni müşterilere özel faiz oranıdır.” % 0 Faizli Taksitli Nakit Avans Fırsatı !
7500 TL'lik yüzde sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor.
Ziraat Bankası'nın internet sitesinde kredi desteğine ilişkin şu ifadelere yer verildi: Tarımsal üretim yapan müşterilerimizin, tarımsal üretim ve tarımsal üretim dışındaki kısa, orta ve uzun vade gerektiren ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çiftçilerimize 250.000 TL'ye kadar sunulan kredimizdir.
İhtiyaç kredisinden farklı olarak, aldığınız nakit üstüne herhangi faiz yükü binmeden %0 faizli yani faizsiz olarak, kredi kartınız üzerinden yararlanabiliyorsunuz. Taksitli nakit avans vadeleriyse bankadan bankaya farklılık gösterebileceği gibi genellikle 2 ay ile 12 ay vade arasında değişiyor.
Faizsiz ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin bu fırsatı sunan bankalara müracaat etmeleri gerekir. Bankalar, kredi almak isteyen kişilerin maddi durumlarını ve kredi kullanım amaçlarını inceler. Eğer kişinin maddi durumu ve kredi kullanım amaçları uygun görülürse, banka faizsiz ihtiyaç kredisi vermeye hazırdır.
Vade; 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 70.000 TL arası krediler için 24 aya kadar faiz oranı 3,44 , 70.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL 24 aya kadar, 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar faiz oranı %3,44' dir. BSMV hariçtir.
Program, deprem bölgesindeki 11 ilde bulunan ve afetten etkilenen yaklaşık 30 bin KOBİ'yi kapsıyor. Acil Destek Kredisi Programı'ndan faydalanacak işletmeler ilk 12 ay geri ödeme yapmayacak, ardından gelen 24 ayda ödemeler, 3'er aylık taksitler halinde gerçekleştirilecek.
Özellikleri. Bireysel Bankkart'lar ile yapılan 5.000 TL'ye kadar olan alışveriş işlemleri, yasal taksit sınırları çerçevesinde azami 6 aya kadar faizsiz olarak sonradan taksitlendirilebilmektedir.
15 BİN TL TAŞINMA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Konutları yıkık/acil yıkılacak/ağır veya orta hasarlı olarak tespit edilen afetzedelere 15.000 TL taşınma yardımı yapılıyor, barınma desteği yapılmıyor. Başvurular e-Devlet "afetzede barınma desteği" sayfası üzerinden yapılmaktadır.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) tarafından Kahramanmaraş depremde konutu hasar gören vatandaşlara 10 bin liralık hane başı destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. 10 bin TL destek ödemesi “Yıkık, acil yıkılacak, ağır hasarlı, orta hasarlı ve az hasarlı” ödenecek olup, başvuru şartı aranmıyor.
Bu tespit sonucu, hasar gören konutlarda yaşayan vatandaşlara yönelik 10.000 TL tutarındaki Hane Başı Destek Ödemeleri başlatılmıştır. Depremde konutları hasar gören depremzedeler Hane Başı Destek Ödemesinden faydalanabilirler. Hane Başı Destek Ödemeden faydalanabilmek için başvuru şartı aranmamaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri