Aşağıdakilerle Çift SIM ayarlayabilirsiniz: Bir fiziksel SIM ve bir eSIM; iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone SE (2. nesil), iPhone 14 ve daha yenisi (ABD dışında satın alınan)
SIM kart tepsisindeki küçük deliğe bir ataş veya SIM çıkarma aletini sokun ve iPhone'a doğru iterek SIM tepsinizi çıkarın. Yeni SIM kartın bir köşesindeki çentiğe dikkat edin. Yeni SIM kartı tepsinin alt tarafına yerleştirin. Çentik nedeniyle kart, tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir.
Çift SIM kullanmak için iOS 12.1 veya sonraki bir sürümü, iki nano SIM kart ve aşağıdaki iPhone modellerinden biri gerekir: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max. iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max. iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max.
Evet, iPhone 11 Pro Max eSIM'i destekliyor. eSIM, telefonunuzun donanımına yerleştirilmiş dijital bir SIM kart olan yerleşik SIM anlamına gelir. Bu, iki fiziksel SIM kart kullanmanıza gerek kalmadan telefonunuzda iki farklı hücresel plan kullanabileceğiniz anlamına gelir.
İlgili 27 soru bulundu
Ancak BTK tarafından yurtdışından gelen telefonların kullanım hakkı her yılbaşında 120 gün (4 ay) olarak sıfırlanır. IMEI kaydı olmadığı için telefonu kapananlar yılbaşından itibaren Nisan ayına kadar telefonlarını kullanabilirler. Çift sim kart yuvası olan telefonlar için ise bu süre 120+120 gündür.
Desteklenen iPhone modellerinde aynı anda iki eSIM kullanabilirsiniz. Operatör ücretleri uygulanabilir. Bilgi için operatörünüzle irtibat kurun.
IMEI kayıt ücreti Kasım 2018'de 170,70 TL'den 500 TL'ye, Haziran 2019'da 618 TL'ye, Temmuz 2019'da ise 1500 TL'ye çıkmıştı. Ve 2020 yılında bu ücret 1838 TL oldu. Ama bu kayıt işlemini yaptırmadan da telefonunuzu kullanmak mümkün olabilir.
çift SIM cihaz , yani her iki SIM kartın aynı anda ağa bağlanabileceği anlamına gelir, cihazınızda iki IMEI numarası vardır, ağa aynı anda yalnızca bir SIM kartın bağlanabileceği anlamına gelen iki SIM cihazı , cihazınızda yalnızca bir IMEI numarası olduğu anlamına gelir.
eSIM, fiziksel bir SIM kullanmak zorunda kalmadan operatörünüzün sağladığı hücresel veri planını etkinleştirmenize olanak tanıyan, endüstri standardı bir dijital SIM'dir. Bir iPhone'a sekiz adet veya daha fazla eSIM yükleyebilir ve iki telefon numarasını aynı anda kullanabilirsiniz.
Her iki SIM kartının da takılı olduğundan emin olun. Ayarlar > Ağ & İnternet > SIM kartlar veya Dual SIM > Dual SIM ulaşılabilirliği öğelerini bulup dokunun.
Dock'ta ikinci bir uygulamayı basılı tutun, ardından bu uygulamayı hemen yukarı doğru sürükleyerek Dock'un dışına çıkarın. Uygulamayı ekranın sağ veya sol kenarına sürüklerseniz uygulama, geçerli uygulamayla birlikte Split View'da görünür.
Dolayısıyla telefonu kırmadan ve çipi sökmeden fiziksel olarak çıkarmanız mümkün değildir. Çıkarılabilen SIM kartın yaptığı her şeyi yapar. Peki, eSIM Türkiye'de var mı, kullanılıyor mu? Türkiye'de elektronik sim teknolojisi, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren aktif olarak kullanılıyor.
Çift SIM Dual Standby (DSDS) teknolojisi kullanılır. Bu da her iki SIM ile arama yapıp aramaları yanıtlayabileceğiniz anlamına gelir. 3. Telefonunuzda iOS 12 yüklüyse bir hattınızı kullanırken diğer hattınıza gelen aramaları yanıtlayabilmek için aygıtınızı iOS 13'e güncelleyin.
T.C. kimlik numarası ve yabancı kimlik numarası bulunan, e-Devlet şifresi alabilen kişilerin tek kayıt mercii olan e-Devlet kapısı https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet üzerinden sisteme giriş yaparak gerekli bilgileri doldurmak suretiyle kayıt işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir.
SIM tepsisini açmak için tepsinin yanındaki deliğe bir ataş veya SIM çıkarma aracı sokun. iPhone'unuzun içine doğru itin ancak zorlamayın. SIM tepsisini çıkarma konusunda zorluk yaşıyorsanız yardım almak için aygıtınızı operatörünüze veya bir Apple Store'a götürün.
Aşağıdakilerle Çift SIM ayarlayabilirsiniz: Bir fiziksel SIM ve bir eSIM; iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone SE (2. nesil), iPhone 14 ve daha yenisi (ABD dışında satın alınan)
Pasaportsuz IMEI kaydı nasıl yapılır 🛂
kimlik kartıyla giriş - çıkış yapılabilen bir yerden telefonu aldıysanız, IMEI kaydı için pasaporta ihtiyacınız yok. Kimlik kartınızla da IMEI kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Yurt dışından telefon getirip kullanmak artık hiç cazip değil…İşte yeni 2023 IMEI Kayıt Ücreti hakkında detaylar! Hayir. 2 yıl içinde sadece 1 kez cihaz kayıt işlemi yapabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de ilgili karar yayınlandı.
Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünce, 30 Mayıs 2019 tarihinde getirilen düzenleme kapsamında süre iki yıldan üç yıla çıkarılmış ve yurt dışından getirilen telefonlar için "yolcunun kimlik numarasına kayıtlı hatlarla kullanılma şartı” da eklendi.
Yurtdışından getirilen telefonlar, Türkiye'ye girdiği anda gümrükte kayıt altına alınır. Bu işlem, telefonun pasaportu ibraz edilerek gerçekleştirilir. Pasaport ibraz edildiğinde, telefonun IMEI numarası kayıt altına alınır ve telefon kullanıma açılır.
IMEI Kaydı Yaptırdıktan Sonra Telefon Kapanır mı? Yurt dışından getirilen ve yasal düzenlemelerle belirlenen süre içerisinde IMEI kaydı yapılan telefon, kayıt sonrası kapanmaz. Ancak belirlenmiş olan 120 gün içerisinde IMEI kaydı yapılmazsa telefon kullanıma kapanır.
Yurtdışından alınan iphone kayıtsız kullanım sırasında 120 gün kullanım sonrası şebeke kapanır ancak e-sim barındıran iphonelarda bayiye giderek e-sime geçiş yapıp +120 gün daha kullanabiliyorsunuz.
Yurt dışından telefon aldığınız zaman sadece Türkiye'ye gelince bir kayıt parası ödemeniz gerekmektedir. Eğer ödemez iseniz telefonunuz 120 gün içerisinde mobil hat kullanıma kapanacaktır. Bunun dışında da yurt dışında alınan telefonlar 1 senelik global garantiye tabidir.
Apple iPhone 15 Pro Max 256GB FİZİKSEL ÇİFT HAT kytsız.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri