ÜRÜN İÇERİGİ: AMBALAJ KUTUSU, AKILLI SAAT, KULLANIM KILAVUZU VE ŞARJ KABLOSU. A: Çoklu spor moduna girmek için kısa basın B: Açmak / kapatmak için uzun basın, ekrana dönmek için kısa basın, ekranı açmak / kapatmak için kısa basın 1.2 Şarj talimatı: Aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi manyetik şarjı takın.
Akıllı saat nasıl açılır sorusunun tek bir yanıtı vardır. Saatin üzerinde yer alan açılış düğmesi ile saat aktif hale getirebilmektedir. Pek çok akıllı saat çeşidi bulunsa da tüm saatlerin açılış şekli aynıdır. Ancak telefonlarla bağlantı kurma işlemi saatten saate farklılık gösterebilmektedir.
Akıllı Saatler Nasıl Çalışır? Modern saatlerin her modelinde WI-FI, Bluetooth ve GPS teknolojileri bulunur. Harici veya yerleşik sensörler, verilerin saat ekranında görünmesini sağlayan bilgilerin toplanmasına olanak tanır. Akıllı saat, bir mobil uygulama kullanılarak telefonla senkronize edilir.
Açma: Apple Watch aygıtınız kapalıysa Apple logosu görünene kadar yan düğmeye basın (ilk önce çok kısa bir süre siyah bir ekran görebilirsiniz). Apple Watch açıldığında saat kadranı görünür.
Apple Watch aygıtını yeniden başlamaya zorlama
Yeniden başlamaya zorlamak için yan düğmeyi ve Digital Crown'u Apple logosu görünene kadar birlikte ve en az on saniye basılı tutun. Yararlı buldunuz mu?
İlgili 27 soru bulundu
Apple Watch'unuzu yeniden başlamaya zorlama
Ekran kararana ve Apple logosu yeniden görünene kadar hem yan düğmeyi hem de Digital Crown'u basılı tutun, ardından her iki düğmeyi de bırakın. Saatinizin yeniden başlaması birkaç dakika sürebilir.
Apple Watch aygıtınız şarj olmaya başladığında bir ses çalar (Apple Watch'unuz sessiz modda olmadığı sürece) ve saat kadranında bir şarj etme sembolü gösterir. Apple Watch aygıtının şarj olması gerektiğinde bu sembol kırmızı, şarj olurken de yeşil olur.
Apple Watch'unuzdaki yan düğmeyi çift tıklamak için AssistiveTouch'ı kullanabilirsiniz. Örneğin bunu, Apple Pay'i kullanarak bir ödemeyi onaylayacağınız veya Mac'inizin kilidini açacağınız zaman yapabilirsiniz.
Yaklaşık 2,5 saatte %100 şarj
%0‐80 ve %0‐100 şarj süreleri, Apple Watch ile birlikte gelen Apple Watch Manyetik Şarj Kablosu kullanılarak test edilmiştir.
Apple Watch Ultra aygıtınızı açmak için Apple logosunu görene dek yan düğmeyi basılı tutun. Apple Watch Ultra aygıtınız açılmıyorsa pili şarj etmeniz gerekiyor olabilir. iPhone'unuzu Apple Watch Ultra aygıtınıza yaklaştırın, iPhone'unuzda Apple Watch eşleme ekranının görünmesini bekleyin ve sonra Sürdür'e dokunun.
Piyasada bulunan birçok akıllı saatin şarj süreleri değişkendir. Daha az kaliteli olan saatlerin ortalama olarak 15 ila 17 saat arasında şarja ihtiyaç duymadan çalışabilmektedir. Ancak üst segmentlerdeki kaliteli ve köklü markaların saatleri 48 saatte kadar şarj ihtiyacı duymadan çalışabilmektedir.
Akıllı Saatin İlk Şarj Süresi Ne Kadar Olmalı? Eski batarya teknolojisinde cihazınızı ilk kez kullanmadan önce en az 12 saat şarj etmeniz öneriliyordu. Lityum iyon pil teknolojisiyle birlikte bu süre zorunluluğu da hayatımızdan çıkmış oluyor.
Ayrıca akıllı saatler fitness takibi, nabız ölçümü ve uyku izleme gibi sağlık ve fitness özellikleri sunar. Tüm bu özellikler akıllı saat telefona bağlanmadan kullanılır mı sorusunu gündeme getirmiştir. Bir akıllı saat, telefonla bağlantılı olmadan sadece zamanı gösteren bir aksesuardan öteye gidemez.
Akıllı çocuk saatleri, bir hücresel ağa veya Wi-Fi'ye bağlanarak çalışır. Bu, tıpkı bir yetişkinin akıllı saati gibi aramalar, metinler ve diğer bildirimler alıp almalarına olanak tanır. Bu saatler ayrıca çocukları eğlendirmek ve meşgul etmek için tasarlanmış birçok yerleşik özelliğe sahip olur.
Yani mutlaka akıllı saatlerin pili bitmeden şarj edilmesi gerekmektedir. Akıllı saat kutularının içerisinde akıllı saate uygun olan şarj cihazları da yer almaktadır. Böylece saati şarj etmek için bu cihazın kullanması yeterli olmaktadır. Normal telefon şarj edilir gibi akıllı saat şarjı da kolaylıkla tamamlanmaktadır.
Akıllı saat kullanımı için ihtiyacınız olan iki önemli unsur internet erişimi olan bir cihaz ve bluetooth bağlantısıdır. Bu unsurları sağlayarak akıllı saat kurulumunuzu pratik şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Apple Watch'unuzun arka yüzünü şarj aletine yerleştirin. Şarj aletinin mıknatısları Apple Watch'unuzu hizalar ve saat kadranında pil şarj etme simgesi görünür. Apple Watch'unuzun şarj olmasını bekleyin. Apple Watch'unuz şarj olurken Baş Ucu moduna geçer.
Apple Watch 8 Türkiye fiyatı ise 9.299 TL olarak marka tarafından duyuruldu.
Apple Watch'unuz Wi-Fi'ye veya hücresel ağa bağlıysa
Wi-Fi bağlantısı veya hücresel bağlantı varken, iPhone'unuz yanınızda olmasa bile Apple Watch'unuz aşağıdakileri yapabilir. Telefonla arama yapma ve gelen aramaları yanıtlama. Mesaj gönderip alma.
Apple Watch ile Uykunuzu İzleyin: Uykunuzu izlemek için yatarken saatinizi takın. Apple Watch'unuzu önceden iPhone'unuzla eşlediyseniz ayarlama sırasında bu seçeneği kullanabilirsiniz.
Saat kadranınızın en üst kısmındaki kırmızı nokta okunmamış bir bildiriminiz olduğu gösterir. Görüntülemek için şu adımları izleyin: Saat kadranından aşağı kaydırarak Bildirim Merkezi'ni açın. Diğer ekranlardan ekranın en üstüne dokunup basılı tutun, sonra aşağı kaydırın.
Apple Watch Series 5 veya sonraki bir modelle, Hep Açık özelliği sayesinde istediğiniz zaman ekrana göz atabilirsiniz.
Apple 12 W USB Güç Adaptörünü iPad, iPhone ve Apple Watch'unuzun yanı sıra AirPods ve Siri Remote gibi diğer Apple aksesuarlarınızı şarj etmek için de kullanabilirsiniz. Aygıtınızı USB - Lightning kablosu veya aygıtınızla birlikte gelen Apple Watch şarj aleti ile güç adaptörüne bağlamanız yeterlidir.
Eğer bir güncelleme varsa, iPhone'unuzu bir Wi-Fi ağına bağlayın, şarj aygıtınızı Apple Watch'unuza (en az %50 şarja sahip olmalıdır) takın ve kablosuz bir şekilde güncelleyin.
Saatin şarjı dolduğunda gösterge panelindeki ışıkların tamamı yanacaktır. Telefonlara nazaran daha uzun süre şarjı giden akıllı saatler, büyük-küçük herkesin talep gösterdiği ürünlerdir. Telefonlara nazaran daha az komplike yapıya sahip olan akıllı saatleri kendi adaptörü ile prizden şarj edebilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri