Nedir? C vitamini yönünden zengin kış bitkileri içeren Hayfene Aşk Çayı, aynı zamanda kış aylarında içinizi ısıtacak bir lezzet şölenidir. Hayfene'nin yıllardır doğal olanın peşinde sürdürdüğü serüveninin sonucunda özenle toplanan kuşburnu ve nar çiçeği gibi doğal bitkiler, kış aylarını zinde geçirmenizi sağlar.
İçindekiler:Gül. Papatya, Çakşır, Çoban Çökerten, Nar Çayı, Aslan Pençesi, Kuşburnu, Meyve Kuruları, Hünnap, Ardıç Gilikleri, Rezene, Karanfil, Lavanta, Meyan Kökü Lifi Menşei:Türkiye Üretici:İbrahim Efendi Bitki Dünyası İşletme Kayıt No:TR34-K-183781 Türk Gıda Kodeksi'ne Uygun Olarak Üretilmiştir.
Cildi güzelleştirir,vücuda enerji ve zindelik verir.İçimi lezzetli keyif çayıdır. Bir kupa sıcak su için bir yemek kaşığı ölçek yeterlidir. 5-10 dakika demlendikten sonra içebilirsiniz. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Herby Aşk Çayı aşk dolu! Bamya çiçeği, rezene, funda otu, nar kabuğu, çoban çökerten, tarçın ve aşkın çiçeği gülden oluşan zengin içeriği ve tutkunun meyvesi çileğin enfes lezzetiyle aşk yudumlanabilir hale geldi. Tüm ihtiyaçlar tek pakette!
Özellikle adet sürecinde yoğun olarak görülen karın ağrısı, kramplar, göğüs bölgesinde hassasiyet, bel ve bacaklarda ağrı, yorgunluk gibi olumsuz durumlar özel gün çayı ile giderilebilir.
İlgili 26 soru bulundu
DOĞADAN REGL ÇAYINI ERKEKLER KULLANIRSA NE OLUR? Çayın kullanılmasına ilişkin herhangi bir cinsiyet ayrımı söz konusu değildir. Kırmızı yoncada bulunan fitoöstrojenik maddelerin erkeklerde herhangi bir olumsuz etkileri bulunduğuna dair bildirim bulunmuyor.
İçerisindeki kırmızı yonca, papatya, limon otu, civanperçemi, ısırgan yaprağı ve zerdeçal ile regl döneminde oluşan hazımsızlık ve sindirim sorunlarının giderilmesine yardımcı olur.
Nar çiçeği, hibiskus, kuşburnu, elma, portakal kabuğu, limon kabuğu, gül ve vanilya çubuğunu tencere ya da demliğe alın. Üzerine sıcak su ekleyip kaynamaya bırakın. Ocaktan alarak 3 dakika dinlendirin. Çayı süzerek fincanlara paylaştırın.
Herby Love Tea, anason ve meyan kökünün sindirim sistemini iyileştirici etkisinden ve bulantıya iyi gelen özünden faydalanarak midemizi de rahatlatmayı hedefliyor. Şimdi en sevdiğiniz fincanı alın, bir poşet Herby Love Tea'yi nazikçe fincana bırakın.
Fikret Efe Ilısal - Founder - Herby | LinkedIn.
Zihni Derin 1923 yılında Rize´ye gelir. Eski adı Garal Dağı olan hazineye ait bir bölgede 15 dekarlık arazi fidanlık işne tahsis edilir. Bölgede yaptığı incelemelerde bazı meraklıların Batum´dan dönüşlerinde getirdikleri ve diktikleri gayet iyi gelişmiş çay fidanlarıyla karşılaşır.
Miktar: 400 gr Kullanım önerisi: Bir demlik kaynamış suya, bir çorba kaşığı bitki ilave edin, 30dk demlendikten sonra günde isteğe bağlı max 2-3 defa aç karnına 1 su bardağı tüketilmesi tavsiye edilir.
Mevlana Çay'ın nerede üretildiği kadar merak edilen bir diğer konu Mevlana Çay'ı nerden satın alabilirim ya da Mevlana Çay nerede satılır sorusunun cevabıdır. Mevlana Çay'ın Türkiye'de satışı şu an için marketler bazında bulunmamaktadır. Yani Mevlana Çay satışları şimdilik elden yapılmamaktadır.
Türkiye'nin en büyük çay markası olan Çaykur, Altınbaş, Tiryaki ve Turist çaylarıyla biliniyor. Altınbaş çayını bitkinin en kaliteli yapraklarından üreten marka Tiryaki çayında ise yüksek dem oranı sunuyor. Turist çayında ise mükemmel bir içim ve oldukça lezzetli bir damak tadı sağlıyor.
Orjinal Mevlana Çay'ın tüm ayırt edici özelliklerini biliyor musunuz? Paketimizin üzerinde Original GORAN Qualität damgası bulunmaktadır. Paketlerimizin alt kısmında bulunan kırmızı bantta GORAN-TEE yazısı bulunmaktadır.
Her gün sabah akşam yemeklerden önce içilmektedir. İçerisinde ödem atılmayı sağlayan, zayıflamaya yardımcı birçok bitki yer almaktadır. Evde bu bitkileri tek tek alıp karıştırmaya fırsatı olmayanlar için oldukça pratik şekilde hazırlanan bu çaylar kolayca tüketilmektedir.
Bir poşet Herby Çayı bir fincana koyun. Üzerine 90-100 derece su ekleyin. En az 3-4 dakika demlendikten sonra poşeti çıkarın ve çayınızı afiyetle için.
*Hangover Tea: parti sonrası bitki çayı *Herby Hanover Tea, hareketli geçen gecenin ardından güne tazelenerek başlamana yardımcı oluyor. *Nane ve limonun canlandırıcı lezzeti, zencefil, yeşil çay ve karanfil ile bir araya getirildi. Hareketli bir gecenin ardından içmen için hazırlandı.
Formuna özen gösterenler için ideal olan Doğadan Dokuzlu Çay; biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, yeşil çay, mate yaprağı, barut ağacı, dut yaprağı, tarçın, kekik gibi 9 adet bitki içermektedir. En çok tercih edilen bitkilerden üretilen Dokuzlu Çay'ın tat ve kıvamı özel olarak hazırlanmıştır.
Mevlana seylan çayı, karadeniz çayından çok farklı bir lezzete ve görünüme sahiptir. Karadeniz çayına göre daha kırmızı bir rengi ve daha kıvamlı bir tadı vardır. Muhteşem tadı tutturmanız için demlenmesine çok dikkat etmelisiniz. Mevlana ceylon çayının lezzetli olması için seramik ya da cam demlik kullanmalısınız.
Demlediğiniz çaya 1 tatlı kaşığı şeker eklemek çayın acısını almaya yardımcı olur. Kaynayan suyu çaydanlığın üstüne boşaltarak, çaydanlığın altına içme suyu ekleyin. Orta ateşte çaydanlığın altındaki su kaynayana kadar bekletin ve kaynadıktan sonra ocağın altını kısarak çayı demlenmeye bırakın.
Hemen adet olmak isteyen kişiler çeşitli adet söktürücü bitkilerden faydalanmaktadır. Gün içerisinde 2 bardak adaçayı ve rezene çayı tüketmek adet olmayı sağlayacaktır. Aynı zamanda çeşitli bitki çaylarının içerisinde doğal zerdeçal ve zencefil eklenmesi adet periyodunun bir an önce gelmesine yardımcı olacaktır.
Adet dönemi içerisinde limon tüketilmesi ve sirke içilmesi kanın hızlı vücuttan atılmasını ve regl döneminin erken bitmesini sağlamaktadır. Doğal bitki çayları arasında yer alan adaçayı ve rezene çayı regl döneminin hızlı gelmesini ve erken bitmesini sağlayan içecekler arasındadır.
Ama başladığında onu durdurmanın bir yolu var mı? Aslına bakarsanız böyle bir seçenek yoktur. Menstrüasyonu başlar başlamaz durdurmak için herhangi bir ilaç veya hap adeti engellemez. Adet başlamadan önce durdurmak için hormonal doğum kontrolü alabilir veya dönemlerinizi hafifletmek için başka ilaçlar alabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri