Digiturk üyeliği nasıl iptal edilir ? Başvuru talebinde bulunulur › 24 saat içinde başvurunun yapıldığına dair teyit alınır › 7 günlük fesih süreci başlar › İptal işlemi gerçekleştirilir › Cihazlar teslim edilir.
digiturk 15 gunluk cayma hakkı
Hectopat. Sözleşmeyi imzalamışsınız yani orada yazan hüküm ve koşulları kabul etmiş sayılıyorsunuz. İptal işleminde cayma bedeli ücreti sözleşmede var ise ödemek zorundasınız.
E-Devlet Kapısından (www.turkiye.gov.tr) , güvenli elektronik imza (E-imza), Kimlik Kartı ile veya E-devlet kapısına internet bankacılığı/mobil bankacılık üzerinden giriş yapmanız halinde iptal başvuru formunu doldurup sayfadaki ilgili alana yükleyerek başvuru yapabilirsiniz.
İlgili 15 soru bulundu
*Taahhüt süresince (12 ay) geçerli olan kampanyalı fiyat bilgileri tabloda yer almaktadır. olup, bu tarihten sonra yürürlükteki liste fiyatı uygulanacaktır. Güncel liste fiyatı bilgisi www.digiturk.com.tr'de yer almaktadır. 4.
Fakat 18/01/2022 tarih 32723 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan “Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketicinin Hakları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” (“Yönetmelik”) ile cayma bedeli ödenmeksizin abonelik sözleşmesi feshi mümkün hale getirilmiştir.
Ekipmanlarınızı (Digiturk uydu alıcısı, Dijital Kart, Kumanda, Scart/ HDMI kablo, Elektrik Kablosu/ Adaptör, vb.) teknik servislerimize iade edebilirsiniz.
İnternet hızının düşük olması gibi sebeplerle internetten beklenen verimin alınmaması durumlarında, taahhütlü aboneliklerinizi, Tüketici Koruma Kanununa göre cayma bedeli olmadan fesih edebilirsiniz.
MADDE 22 –(1) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıl ve daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.
(5) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanıldığına dair bildirimin bu süre içinde satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir.
Mahkeme tarafından alınan karara göre 24 aylık aboneliklerde 12 ayın dolduktan sonra aboneye cayma bedeli çıkarılamaz. Cayma bedelinin iptali veya iadesi kararı alınabilir.
Cayma bedeli ürün veya hizmeti belirli bir süre kullanacağınıza dair verdiğiniz sürede kullanmadığınızda istenir. Buradan yola çıkıldığında vermiş olduğunuz taahhüt süresi bitmeden, hizmeti iptal etmek istediğinizde bu ücret sizden talep edilir.
Taahhüt bozma bedeli, taahhütün bitmesine kalan süre üzerinden hesaplanıyor. Taahhüt sırasında indirimli olarak yararlanılan hizmet bedelinin asıl fiyatı ile arasındaki fark,internet cayma bedeli olarak aboneden talep ediliyor.
Bir aboneliği iptal ettikten sonra, gelecekteki abonelik ücretleri için sizden ödeme alınmaz. Geçmiş abonelik ücretleri geri ödenmez.
Abonelik İptal
Müşteri evraklarıyla birlikte Müşteri Hizmet Merkezi'ne gelir. Tahliye başvurusu yapılacak adrese ait sayaç numarası veya abone numarası veya sözleşme hesap numarası istenir. Güvence bedeli iadesi için kendi adına ait IBAN bilgisi alınır, yoksa isme havale yoluyla iade yapılabilir.
e-Devlet Kapısı üzerinden abonelik fesih başvurusu sayfasına girilerek, listelenen aboneliklerden Türk Telekom'u seçmek suretiyle (TTNET) internet abonelik iptali için işlemler başlatılabiliyor. e-Devlet internet aboneliği iptali için aşağıdaki adımları izleyin: e-Devlet sistemine giriş yapın.
Kasım 2015'te beIN Media Group'un, Miramax'ı satın almakla ilgilendiği söylentileri dolaştı. 1 Mart 2016'da, Filmyard Holdings'ten Miramax'ı satın alacağını açıkladı. Ağustos 2016'da, dijital platform hizmeti veren Digiturk'u satın aldığını açıkladı.
12 Ay Taahhüt ile 449 TL
Kampanya 12 ay taahhüt verilmesi durumunda geçerlidir. İletişim ve Veri İşleme izni ile 2 Ay Yıldız Dolu Hediye!
Paket Değişikliği Nasıl Yapılır? Mevcutta Digiturk uydu üyeliğiniz varsa; Digiturk Online İşlem Merkezi'nden veya Chat kanalımızdan paket değişikliği yapabilirsiniz.
Birçok sektördeki firma, iki yıl vadeli satışlarla vatandaşın kafasını karıştırıyor. Oysa 12 ayın üzerinde taahhütlü satış yapmak yasak ve abonelerin ceza ödemeden cayma hakkı bulunuyor.
Hal böyle olunca hukuki düzenlemelerde art arda başlandı. Son düzenleme ise 23 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan telefon, bilgisayar, tablet ve saatlerde cayma hakkının kaldırılması oldu.
"Firmalar cayma bedeli alırken büyük kar ediyorlardı. Tüketiciler kendilerinden 'indirimin iadesi' adı altında alınan eskisi gibi cayma bedellerini hakem heyetlerine başvurup geri alabilir. Böyle bir durumda tüketici sözleşmeyle birlikte hakem heyetine başvurmalı.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri