Gül yağı güçlü bir yağ olduğundan cilde ya da saça uygulamak istediğinizde mutlaka zeytinyağı, badem yağı gibi bir taşıyıcı yağ ile aynı oranlarda karıştırarak kullanmalısınız. Aksi halde ciltte, saç derisinde tahrişlere neden olabilir. Gül yağını ağız yoluyla tüketmeye çalışmamalı, yutmamalısınız.
Gül yağı, kesinlikle yutulmamalı ve ağızdan alınmamalıdır. Bazı yağlar, hamile ve emziren kadınlar için zararlı olabilir.
Güzel kokusuyla cinsel uyarıcı etki gösteren yağ, cinsel ilişkiden daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Gül Yağı Nedir, Faydaları Nelerdir? Alerji testi yaptıktan sonra gül yağını bir masaj yağıyla incelterek partnerinizle birbirinize masaj yapmak için kullanabilirsiniz.
Gül yağının sakin kokusu ile nefes darlığı ve astım gibi solunum rahatsızlıkları tedavi edilebilir. Kalorifer üzerine dökerek yahut klima üzerine sürerek odanın daha güzel kokmasına yardımcı olur. Sağlıklı saçlara sahip olmak için gül yağı saç maskesinde kullanılabilir.
Gül yağını saf haliyle cildinize uygulamamalısınız. Özellikle de dişil enerjiyi yükseltmek için bileklere sürülmesi önerilen gül yağının kesinlikle su ile inceltilerek kullanılması gerekiyor. Bir nemlendirici kreminizle karıştırarak da kullanabilirsiniz.
İlgili 44 soru bulundu
Yüksek frekans gül yağı , açıcı, yenileyici, onarıcı, besleyici özelliklerini cildinize hızlı ve etkili bir şekilde aktarır. Nasıl Kullanılır? Gül suyu ile nemlendirdiğiniz cildinize gül yağının rollonuyla alnınıza masaj yapın. Gerçek gül yağının su rahatlatır, mutluluk verir.
Gül uçucu yağı 1ml - (Kulak arkasına uygulama) Dişil enerjiyi arttırır ve auranızı güçlendirir. Yasemin Uçucu Yağı 10ml - (Romantizmin ve Dişil çekiciliğin sembollerinden birisi Yasemindir, Afrodizyak etkisi yüksektir. Göğüs boşluğuna uygulanır.)
Gül Yağının Faydaları
Gül yağı koklandığında ruhsal ve bedensel dinginlik sağlar. Genç ve çocuklarda zihin açıcı özelliği vardır.
Gül yağı saf haliyle doğrudan cilde uygulanmamalıdır. Gül yağının su ile inceltilerek kullanılması tavsiye edilmektedir. Gül yağını su ile incelttikten sonra bir pamuk yardımı ile yüzünüze uygulayabilirsiniz. Makyaj temizleme veya günlük bakım ihtiyacınızı bu şekilde karşılayabilirsiniz.
Gül yağının içerisinde keratinosit adı verilen önemli bileşenler bulunur. Bu bileşenler, güneşten gelen UV ışınlarının zararını en aza indirger. Ayrıca nem kaybından, parazitlerden ya da bakterilerden vücudu korur. Yüksek miktarda antioksidan ve C vitamini de içerir.
Cinsel dürtüleri arttırıcı bir etki gösterir
Gül yağının kokusu sayesinde cinsel dürtüleri arttırıcı bir etkisi olduğu da biliniyor. Bu özelliğinin erkekler üzerinde daha etkili olduğu da söyleniyor.
Östrojen, haplar, yamalar, spreyler ve jeller dahil olmak üzere birçok formda mevcuttur. Vajinal kremlerde ve yavaş salınan bir fitil veya halkada daha küçük östrojen dozları bulunur. Doktorunuz, her formun risklerini ve faydalarını anlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca testosteron tedavisi de yapılabilir.
Ayrıca odanızda gül suyu, yaprağı bulundurmak erkeklerde sperm hareketliliğini hızlandırarak doğurganlığa katkı sağlar. Aromatik olarak kullanıldığında, gül insanı sakinleştirir ve rahatlatır. Bu durum cinsel hayatınıza olumlu anlamda yansıyacaktır.
Lavanta yağı, ylang ylang yağı ve gül yağı, dişil enerjiyi artırmak için en çok tercih edilen yağlardandır. Bu yağlardan istediğiniz herhangi birini difüzör ya da buhurdanlığınıza 3-4 damla damlatarak odanızı kokulandırabilirsiniz. Bu yağların kokusunu solumak, dişil enerjinizi uyandırmaya yardımcı olacaktır.
Öncelikle saf ve doğal gül yağının etiket bilgileri dikkatlice incelenmelidir. Gerçek gül yağı kesinlikle düşük bir fiyatı karşılayamaz. Çünkü 4 ton gülden 1 kg gül yağı elde edilmektedir. 20 C'nin altında gerçek bir gül yağı kristalleşmeye başlar ve sonunda katılaşır.
GÜL YAĞI, KANI TEMİZLER VE CİLDİ GÜZELLEŞTİRİR
Cilt kuruluğu, çatlaklar, lekeler, sivilceler ve kırışıklıklar gibi cilt problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Gül yağı, göbek deliğine sürüldüğünde vücuttaki mikropları öldürür ve enfeksiyon ve iltihap riskini azaltır.
-Aromaterapi alanında kullanılır ve bu özelliği ile kişiyi stresten arındırmaktadır. -Eğer kabızlık problemi yaşıyorsanız gül yağını karın kasları bölgesine masaj olarak uyguladığınızda bağırsaklarınızı rahatlatabilirsiniz.
Anti-aging Özellikler: Gül yağı, yaşlanma belirtileriyle mücadelede etkili bir yardımcıdır. Cildin yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olur ve ince kırışıklıkları azaltabilir, böylece cildin genç ve canlı görünmesine destek olur.
Göbek deliğine gül yağı kullanmak için parmak ucunuza küçük bir miktar alın ve göbek bölgesine nazikçe masaj yapın. Göbek deliğini gül yağı ile temizlediğinizde mikroplardan kurtulursunuz. Göbek deliğinizi yağlamanız kanınızı arındırmaya ve cildinizi beslemeye yardımcı olur.
Cilt bakımı, masaj ve aromaterapide kullanılan doğal Gül yağı. Ürün Faydaları: Ciltte nemlendirici ve rahatlatıcı etki sağlar. Romantik ve hoş bir koku sunar.
Bir insanın kendi titreşimini en kolay şekilde yükseltmesinin yollarından birisi de yüksek frekanslı kokulardır. (Frekans, ölçülebilir bir elektrik enerjisi oranıdır. Her şeyin bir elektrik frekansı vardır). Gül Yağı, her hücrenin frekansını artırarak vücuda ve beyne denge ve uyum getirir.
Frekansı 320 mHz'dir. Doğal ve saf özellikleri ile cildinize ve ruhunuza iyi gelir. Ayrıca saf yeşil gül yağının faydaları oldukça fazladır.
Frekansı en yüksek aromaterapi yağı Gül yağıdır. 320 mHz frekans kokladığınız veya teninize uyguladığınız anda, vücut frekansınızı yükseltir, sevgi alıp vermenizi kolaylaştırır ve mutluluğunuzu arttırır. Günlük olarak gül içerikli bir yüz yağını cildinize uyguladıktan sonra Pembe Kuvars kristali ile yüz masajı yapın.
Şampuan ile Birlikte Gül Yağı Kullanılır mı? Gül yağını uygulayacağınız zaman doğrudan saçınıza sıkmanız sorun olabilir. Bu sebeple, gül yağını şampuanınıza ilave ederek de kullanabilirsiniz.
Sevil Gülsoy, gül yağı kullanımında dikkat edilmesi gereken hususları şu şekilde aktardı: “Gül yağı uçucu bir yağdır. Cilde direkt sürülmesi ciltte tahrişe yol açabilir bunun için badem yağı veya zeytinyağı gibi taşıyıcı bir yağ ile karıştırarak kullanabilirsiniz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri