Uygulamaları ana ekran sayfalarınızdan veya Uygulama Arşivi'nizden çabucak açabilirsiniz. Ana ekrana gitmek için ekranın alt kenarından yukarı kaydırın (Face ID'li iPhone'da) veya Ana Ekran düğmesine basın (Ana Ekran düğmeli iPhone'da).
Ayarlar > Ana Ekran ve Uygulama Arşivi bölümüne gidin.
iPhone veya iPad'inizde App Store uygulamasını açın. Fiyatı veya İndir düğmesini tıklayın ya da fiyatın veya düğmenin üzerine dokunun. Fiyatın veya İndir düğmesinin yerine "Aç" düğmesini görüyorsanız bu, uygulamayı zaten satın aldığınız ya da indirdiğiniz anlamına gelir.
İlgili 31 soru bulundu
iPhone'da Uygulama Gizleme Var mı? Evet, iPhone'larda uygulama gizleme özelliği bulunmaktadır. Bu özelliği kullanabilir ya da uygulama simgelerini gizlemek yerine, uygulamaları bir klasörün içine yerleştirip bazı özel ayarları yaparak da bu işlemi sağlayabilirsiniz.
iPhone kullanıcıları ilk olarak App Store'u açmalı ve tıklamalı. Ekranan sağ üst kısmında bulunan oturum aç simgesine dokunun ya da fotoğrafınıza tıklayan. Burada karşınıza satın alınanlar çıkacak ve oraya tıkladığınızda da bütün Apple cihazlarınızda yüklemiş olduğunuz uygulamalar listenecek.
iPhone, iPad veya Apple Watch'unuzda App Store'a gidin. Uygulamayı arayın. Uygulamanın tam adını kullandığınızdan emin olun. Yeniden İndir düğmesine dokunun.
iOS (iPhone Operating System), Apple Inc. tarafından geliştirilen ve yalnızca Apple ürünleri tarafından kullanılan bir mobil işletim sistemidir. iOS, özellikle iPhone ve iPod Touch gibi mobil cihazlarda çalışır ve bu cihazların temel işletim sistemini oluşturur.
Uygulamalarınızın bazılarını Ana ekranlarda, tamamını da Tüm Uygulamalar'da bulabilirsiniz. Uygulamaları açabilir, uygulamalar arasında geçiş yapabilir ve aynı anda 2 uygulamayı görebilirsiniz.
Gizlenen fotoğraflar, Gizli albümüne taşınır. Bunları başka bir yerde görüntüleyemezsiniz. Albümler'de görünmemesi için Gizli albümünü kapatmak istiyorsanız Ayarlar > Fotoğraflar bölümüne gidin, sonra Gizli Albüm'ü kapatın.
Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin. Aygıtınız donduysa veya yanıt vermiyorsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayın. Aygıtınızı yeniden açmak için yan düğmeye basıp Apple logosu görünene kadar düğmeyi basılı tutun.
Ayarlar > Uygulamalar kısmına gidin. Sorun yaşayan uygulamayı bulun. Uygulama devre dışı bırakılmışsa Etkinleştir öğesine dokunun.
iPhone veya iPad'inizi açın
Apple logosunu görene kadar aygıtın güç düğmesini basılı tutun. Ardından, birçok dilde "Merhaba" ifadesini göreceksiniz. Başlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin. Görme engelliyseniz veya görme zorluğu çekiyorsanız Merhaba ekranında VoiceOver veya Büyütme özelliğini açabilirsiniz.
Google Play'e girip > sağ üstte hesabınızın logosuna tıklayınız > Uygulamaları ve cihazı yönet > Yönetme > Yüklü (şu an cihazınızda yüklü olan uygulamaları gösterir) olan seçeneği ''Yüklü değil'' olarak işaretlerseniz eğer daha önceden hesabınızda yüklediğiniz uygulamaları gösterir.
Son Silinenler'den silinen dosyalar, hemen silinir ve kurtarılamaz. Aygıtınız üzerinden iCloud Drive'daki dosyaları silerseniz iCloud Drive, aynı Apple Kimliği ile giriş yaptığınız tüm aygıtlardaki dosyaları kaldırır. iCloud Drive'daki klasör veya dosyaları silme hakkında daha fazla bilgi edinin.
Face ID sayesinde, telefonunuzu başka bir kişiye kısa süreliğine dahi verdiğinizde, istemediğiniz uygulamaları kilitleyebilirsiniz. Bu şekilde, telefonunuzu verdiğiniz kişi sizin izniniz olmadan kilitleyerek bu uygulamalara erişmeye çalışsa bile Face ID doğrulamasıyla karşılaşacaktır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri