Koçak Baklava 2000 m2 alana sahip 5 katlı tesisinde hijyen koşulları altında kendi bünyesinde üretimini yapmakta ve Gaziantep'teki 2 şubede satışa sunmaktadır.
Koçak Gold'un patronu İsmet Koçak, 8 ay savcılık yaptıktan sonra Şereflikoçhisar'da baba mesleği 'sarrafiye'de karar kıldı. 1986'da İstanbul'a büyük denize açıldı ve eski Doğu Bloku ülkelerini Türkiye'nin vilayetleri gibi görüp aktif pazarlama yaptı.
Türkiye'de baklavanın başkenti Gazianteptir. Burada birbirinden ünlü ve lezzetli ürünler yapan baklavacı bulmak mümkün. Fakat son yıllarda öne çıkan isim Koçak. Bilinen ünlü markaların bir çoğu yoğun turistik üretim yüzünden kalitelerinden taviz vermeye başladılar.
👉 Koçak Baklava
Hatta genelde Gaziantep'e yemek kaçamağı yapan insanların tercihi İmam Çağdaş'ta akşam yemeği yiyip baklava tadıp, memleketlerine dönerken kutu kutu Koçak taşımak oluyor. Bu yüzden dönüş uçağınızda herkesin elinde bir Koçak poşeti görürseniz şaşırmayın.
Koçak Baklava TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi , TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HELAL Gıda Sertifikalarına sahip olmakla beraber bu sistemleri işletme üzerinde uygulamaktadır.
İlgili 37 soru bulundu
Koçak Baklava; Coşkun ve İbrahim Koçak ustalarının öncülüğünde hammadde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan yaklaşık 130 kişilik ekibi ile büyük bir itinayla üretim yapmaktadır.
Koçak baklavaları sahibi Coşkun Koçak, Valimiz Davut Gül'ü ziyaret etti.
Baklava denince akla ilk önce Gaziantep gelir. Orijinal Gaziantep Baklavası ustadan çırağa öğretilerek, üretim şekli ve lezzeti ile diğer baklavalardan farklılaşmıştır.
Gaziantep Baklavası denilince ilk akla gelen “Hamido” oluyor. Türkiye Çapında Bayilikler Veriyor: Hamido Baklavaları meşhur Gaziantep Baklavası ve Antep fıstığında Türkiye çapında bayilikler veriyor. Bayilik şartları ve detaylı bilgi 0 505 706 47 25 no'lu telefondan irtibata geçebilirsiniz.
Bugün asırlık aile şirketini, babası İmam Usta'nın titizliği ile Talat Çağdaş ve oğlu Burhan Çağdaş birlikte yaşatıyor. İşe yeni başlamış gibi taze bir heyecan ve lezzet üretmenin mutluluğu ile öğleye kadar önlüklerini giyip, baklavaya şerbet veriyor sonra da müşterileriyle yakından ilgileniyor, sohbet ediyorlar.
Dünyanın en güzel baklavası: Koçak Baklava, Gaziantep, Türkiye - Tripadvisor.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz. NOT: Kuru Baklavanın Yaş Baklavadan Farkı İçerisinde Kaymak Bulundurmamasıdır.
LEZZET VE KALİTE. İnsanlara farklı tatlar sunmanın hayaliyle 1997 yılında Eskişehir'de ilk imalathanesini açan Hasan Karaman, gönül verdiği aile mesleğine, memleketi olan Gaziantep'te 1980 yılında, yine aile geleneğini sürdüren 3.nesil bir akrabasının yanında başladı.
Kuyumculuk sektörünün lider firmaları denince ilk akla gelen markalardan biri olan Koçak, 1958 yılında Ankara'da kuruldu. Kaliteli hizmet anlayışı prensibiyle tercih edilen bir marka olmanın gururunu yaşayarak günden güne büyüdü…
Kuyumculuk sektöründe uzun süredir varlığını sürdüren Koçak Gold markası adından fazlasıyla söz ettirir. 1958 yılında Ankara'da kurulan marka, kuyumculuk sektöründe bulunan ürün kategorileriyle dikkat çeker. Marka bünyesinde yer alan ürünler geniş bir skalada karşımıza çıkar.
Hasan Koçak, aslen Artvinli'dir.
Hakkımızda - Emiroğlu Baklava. Kastamonu'dan İstanbul'a 1964 yılında göç eden Sevim ailesi Çapa'da şekerci dükkânı açmakla işe başlıyor. Emiroğlu Baklavaları Ortağı Abdullah Sevim'in ailesi, şekercilikte 6 yıl hizmet verdikten sonra, 1970'li yıllarda pastacılığa dönüş yapıyor.
1963 Gaziantep doğumlu olup üç çocuk babasıdır. 11 yaşında baklavacılık mesleğine başlamış ve 1982 yılında kurulan aile şirketinde çalışmaya başlamıştır.
Osmanlı'nın “Türk” olarak algılanması nedeniyle de Yunan ve Arapların bu nitelemeyi hoş karşılamadıklarını ifade eden Güllü, ”Baklavanın ana malzemesi yufkanın anavatanı Orta Asya'dır ve onu ilk kez yapanlar da Türklerdir.
Dünyanın en pahalı tatlısı Kahramanmaraş'ta: Bir tepsisi 2.5 milyon lira. Kahramanmaraş'ta bir pastanede altın tepside yapılan bülbülyuvası ve baklavanın fiyatı dudak uçuklattı. Altın tepside baklava 2.5 milyon, bülbülyuvası tatlısı ise 500 bin liraya satılıyor.
Fıstığın cevize nazaran çok daha az bölgede yetişiyor olmasından kaynaklı maliyetlerinin de yüksek olması, bu anlamda fıstıklı baklavayı daha değerli kılıyor.
Cemil Baba Baklavaları, birçok önemli otorite tarafından Türkiye'nin en iyi baklavacıları arasında gösteriliyor. Hayatını tatlı bir yolculuğa adayan bir tarihin adı olan İzmir'in markası 'Cemil Baba Baklavaları', çocukluk yıllarında Ankara'da başlayan baklavacılık serüvenini yıllar içinde İzmir'e taşımış.
Fıstıklı Baklava (1 kg.)
23 - 25 dilim.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri