Mokka son teknoloji ürünü, verimli ve performanslı motor ile sunulmaktadır. 130 beygir turbo benzinli motoru ile olağanüstü kullanım özelliklerine sahiptir.
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON
Yakıt Kapasitesi 52 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 4.8 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.3 lt.
2016 Opel Mokka 1.6 Dizel 136 BG Otomatik Cosmo (4x2)
Motor ve Şanzıman
1.2 litre turbo benzinli 130 beygir motor ve 8 ileri tam otomatik şanzıman.
İlgili 33 soru bulundu
Opel Mokka, Alman otomobil üreticisi Opel tarafından geliştirilen ve üretilen 5-Kapılı bir B segmenti Crossoverdır. İngiltere'de Vauxhall Mokka, Kuzey Amerika ve Çin'de ise Buick Encore adıyla satılmaktadır. (sn.)
Başta Corsa ve Mokka X gibi modellerin şekil değiştireceği operasyonda, hali hazırda satışı devam eden bazı modellerin ise üretimine son verileceği duyuruldu.
Elegance, GS Line ve Ultimate olarak üç farklı donanım seçeneği ile kullanıcı karşısına çıkan 2022 Opel Mokka 8 ileri otomatik DSG sistemine sahiptir. 2022 Opel Mokka incelemesi yaptığımızda, modelin boş paketinin Elegance, en dolu paketinin ise Ultimate olduğunu gördük.
115 kW/156 hp güç ve gaz pedalına ilk dokunma anından itibaren kullanıma sunulan 260 Nm tork ile Mokka Elektrik, hızlı bir ivmelenme sağlıyor ve 10 (en güncel veriye göre 9 saniyede) saniyenin altında 0'dan 100 km/s hıza ulaşıyor. Maksimum hızı ise elektronik olarak 150 km/s ile sınırlandırıldı.
Yakıt Kapasitesi 52 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 8.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.9 lt. Karma Tüketim (100 km) 7.0 lt.
Benzinli araçların yakıt tüketimi, dizel araçlara göre daha fazladır ve güç üretimi de daha zordur. Ancak dizel araçlar daha ekonomik olmasına rağmen, benzinli otomobiller yakıt ateşlemesinde daha iyi olduğu için çok daha çabuk hızlanır ve aynı zamanda seri bir kullanım sunar.
Genel olarak; yılda 15.000 km'nin üzerinden kullanım yapan araç sahipleri için dizel motorlu araçları tercih etmenin tasarruf açısından daha doğru olacağını söyleyebiliriz. Eğer yıllık 15.000 km araç kullanımınız olmayacaksa, benzinli araç tercih edebilirsiniz.
Sıcaklık -20 derecenin altına düştüğünde dizel yakıt, -40 derecelerde ise benzin donar.
Üstün Alman mühendisliğini en çağdaş tasarımlarla buluşturan Opel, güncel tasarım dilini tamamen hayata geçirdiği ilk modeli Mokka'yı geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına sunmuştu.
Opel Mokka, ilk neslinde B yerine C Segmenti'ndeki SUV modellerine yakın konumlandırılsa da 2021 itibarı ile satışına başlanan ikinci jenerasyon çok daha dinamik hatlarıyla B-SUV gibi bir yere konumlanıyor. 1.2 litrelik 130 HP'lik benzinli motorunda 8 kademeli harika bir otomatik şanzıman sunan Mokka'nın, bir de ...
Cesur ve yepyenı̇ üsteli̇k tamamen elektri̇kli̇
Mokka Elektrik'i evde ya da herhangi bir şarj istasyonunda hızlı, temiz ve rahat bir şekilde şarj edebilirsin. Mokka Elektrik ile yalnızca 30 dakikada* %80'e varan menzil elde edebilir ve yolculuklarının tadını çıkarabilirsin.
Opel Mokka, bu videoda 1.2 litrelik, 3 silindirli, 12 supaplı, turbo benzinli motora ve 8 ileri tam otomatik şanzımana sahip versiyonuyla yer alıyor. 5500 d/d'de 130 HP güç ve 1750 d/d'de 230 Nm tork üreten motor, otomobile 200 km/s'lik maksimum hız ve 9.2 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresi sağlıyor.
mokka önümüzdeki yıl yenilenecek. iki araç arasından crossland mantıklı seçim. İki araçtan crossland merivanın küçüğü gibi daha aile için tasarlanmış,mokka ise daha crossover küçük suv ve daha dinamik seçimde en belirleyici unsurda tasarım olacaktır,diğer birçok noktada birbirlerine benziyorlar motorlar hariç.
Yapılan açıklamaya göre Opel Insignia'nın üretimin sona ermesiyle birlikte Astra üretimi hızlanacak. 2021 yılında tanıtılan Astra L şu anda eski nesil Astra K gibi Polonya'da üretilmek yerine Rüsselsheim kentinde üretiliyor. Bu karar, Nisan ayında Ford Mondeo'nun üretimden kaldırılmasının ardında geldi.
Alman otomotiv devi Opel, Haziran ayında tamamen elektrikli Yeni Mokka-e modelini ilk kez satışa sundu. Araç, 2022 yılının ilk yarısında artık Türkiye'de de satışa sunulacak.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri