1- Bilgisayarınızı açmak için On-Off tuşuna basın. 2- On-Off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun. 3- F11 tuşuna basın.
Windows Kurulumu ekranında Bilgisayarınızı onarın öğesine tıklayın. Sorun Giderme öğesini seçin. Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Onarımı öğesine gidin. Başlangıç onarımı tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
WinRE'ye girdikten sonra Seçenek belirle ekranındaSorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Onarma > Yeniden başlat'ı seçin.
Bir sorun gidericiyi çalıştırmak için: Başlangıç > Ayarları > Güncelleştirme & Güvenlik > Sorun Giderme > Ek sorun gidericiler'i seçin veya bu konunun sonundaki Sorun gidericileri bul kısayolunu ve ardından Ek sorun gidericiler'i seçin.
İlgili 17 soru bulundu
1- Bilgisayarınızı açmak için On-Off tuşuna basın. 2- On-Off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun. 3- F11 tuşuna basın.
Otomatik Onarım Hatası, güncelleme yapan Windows işletim sistemlerinde ortaya çıkıyor. Sorunun ana sebebi aslında güncelleme indirme esnasında bilgisayarın aniden kapanması veya internetin aniden gitmesi sonucunda ortaya çıkan bir problemdir.
Şu seçeneği görene kadar F12 tuşuna basın: Tek Seferlik Önyükleme Menüsü . Listeden Windows kurtarma veya yükleme ortamını seçin ve Enter tuşuna basın. Windows Kurtarma Ortamı (Windows RE veya WinRE) yüklenir. Bir seçenek belirleyin ekranında Sorun giderme öğesini seçin.
Başlat > Ayarlar > Sistem > Sorun Giderici > Diğer sorun gidericiler'i seçin.
Windows Masaüstünden:
Başlat ve Güç öğelerini seçip ardından Yeniden Başlat öğesine tıklarken Shift tuşunu basılı tutun. Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğelerini seçin. Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat öğesine tıklayın.
Başlat -- Ayarlar -- Güncelleştirme ve Güvenlik -- Sorun Gider'i seçin 2. Yapmak istediğiniz sorun giderme türünü, ardından Sorun gidericiyi çalıştırın'ı seçin 3. Sorun gidericinin çalışmasına izin verin ve ardından, varsa ekrandaki soruları yanıtlayın Destek makalesi: https://support.microsoft.com/tr-tr/w...
Komut istemi penceresine SFC /scannow yazın ve Enter tuşuna basın. Sistem Dosyası Denetleyicisi yardımcı programı, Windows sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eder ve gerekirse bunları onarır. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
bcdedit /set recoveryenabled NO yazın. Sorununuzu böyle çözebilirsiniz. Bu komutla Windows 10 otomatik onarım modunu kapatmış oluyorsunuz. Tekrar aktif etmek isterseniz aynı kodun sonuna YES yazabilirsiniz.
Windows logosu görünürse Windows oturum açma istemi görünene kadar bekledikten sonra bilgisayarınızı kapatıp yeniden başlatarak tekrar denemeniz gerekir. · Bilgisayarınızda birden fazla işletim sistemi varsa onarmak istediğiniz işletim sistemini vurgulamak için ok tuşlarını kullanın ve ardından F8 tuşunu basılı tutun.
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden hemen önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz.
Bilgisayarınızı sıfırlamak için Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğine gidin. Bu bilgisayarı sıfırla öğesinin yanındaki Bilgisayarı sıfırla öğesini seçin.
Bir "temiz önyükleme", Windows'a çok az sayıda sürücü ve başlangıç programı ile başlar, böylece bir arka plan programının oyununuza veya programınıza engel olup olmadığını belirleyebilirsiniz.
Bilgisayarlarda başlangıç onarımı iptal etmek için komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bcdedit /set {default} recoveryenabled No komutunu uygulayın. Bununla beraber başlangıç onarıma neden olan bir problem meydana geliyorsa mutlaka başlangıç onarma işleminin yapılıp tamamlanmasını tavsiye ederim.
Güncelleştirmeyi hemen yüklemek istiyorsanız, Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update öğesini seçin ve ardından Güncelleştirmeleri denetle'yi seçin. Güncelleştirmeler varsa bunları yükleyin.
F11: Etkin penceredeki dosyayı kaydeder. F9: Etkin penceredeki e-postayı gönderir. F10: Belgenin programında bu özellik bulunuyorsa, etkin belgede yazım denetimi programını başlatır.
Gelişmiş Önyükleme Seçenekleri ekranı, Windows 'un gelişmiş sorun giderme modlarında başlamasını sağlar. Bilgisayarınızı açıp Windows başlamadan önce F8 tuşuna basarak menüye erişebilirsiniz. Güvenli mod gibi bazı seçenekler, Windows 'u yalnızca yalnızca en temel özellikleri Başlatan sınırlı bir durumda başlatır.
Bilgisayar kapalı durumdayken klavyede F9 tuşunu basılı tutun ve aynı anda Güç tuşuna basın. Not: Bazı modeller, WinRE'ye F12 tuşu ile girebilir. F9 tuşu işe yaramazsa işlemleri tekrarlayın ve WinRE ortamına girmek için F9 yerine F12'ye basın.
Ortalama 1 saat ile 3 saat arası değişir HDD'lerde.
Cevap: Onarma işi, tamirat, tamir. Bir yapının, bir heykelin, bir resmin bozulmuş yerlerini yeniden yapma, ilk durumuna getirme, restore etme.
Bilgisayarın iç ya da dış parçalarının veya sisteminin bozulması durumunda, bu bozulmayı ortadan kaldırarak eski haline getirme işlemine PC onarımı denilmektedir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri