Pompa tipinin seçiminde bilinmesi gereken çalışma şartlarının değişkenleri başlıca şunlardır: Debi (Q) ve çalışma noktasında istenilen basma yüksekliği (H) değerleridir. Pompanın büyüklüğü ve devri, pompa seçim eğrilerinden belirlenir.
Pompanın mil gücü P ≤ 15kW olduğundan nominal gücü bulmak için 1,1 katsayısı ile çarpılır. Pnominal= 4,32kW x 1,1= 4,75 kW'dır. Seçilecek motor 5,5kW'lık bir motordur. Pompanın mil gücü P ≤ 15kW olduğundan nominal gücü bulmak için 1,1 katsayısı ile çarpılır.
Suyun pH Değeri Ve Kimyasal Bileşeni
Derin kuyu dalgıç pompa seçimi ve diğer pompa seçimleri yapılırken pompalanacak suyun kimyasal bileşenleri ve pH değeri dikkate alınmalıdır. Yüksek pH değerleri pompa arızalarına neden olabilir ve bu yüzden titanyum veya paslanmaz çelik dalgıç pompa seçimi yapılmalıdır.
İlgili 32 soru bulundu
Örneğin 2hp'lik bir dalgıç pompa 100 metre derinlikte saatte ortalama 2,7 ton su çeker. Aynı güçteki bir pompa 33 metrelik bir derinlikte ise 6 ton su çekme kapasitesine sahiptir.
7,5 Hp Dalgıç Pompa Kaç Ton Su Basar? 110 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
Kişilerin kendi elleriyle kazıp açtıkları kuyulardan su çıkarmak için santrifüj pompası kullanılır. Maksimum 6 metre kadar derin olan kuyulardan su çıkarılır.
1 Hp Dalgıç Pompaların ideal su basma aralığı 1-50 metre dir. 50 metre derinliğin altında kullanılması tavsiye edilmez. 1 Hp Dalgıç Pompanın bulunduğu derinliğe göre su pompalama kapasitesi değişmektedir. 1 Hp Dalgıç pompa saatte 0,75 kw / 750 watt enerji harcamaktadır.
Üç temel pompa türü vardır: pozitif deplasmanlı, santrifüj ve eksenel akış pompalar.
1 Beygir Dalgıç Pompa Saatte Kaç Ton Su Çeker? 1 beygir gücüne sahip olan dalgıç pompa ürünleri, ev elektriği veya jeneratör üniteleriyle birlikte çalışabilmektedir. 40 metreden ortalama 4,8 ton su çekebilen 1 hp dalgıç pompalar, kolay kullanımı ve zahmetsiz sökülüp takılmasıyla tercih sebebi olmaktadır.
3 hp Dalgıç Pompa Kaç Metreden Su Çeker? 3 hp dalgıç pompa kaç metreden su çeker, 44 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
Bu kriterleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz. • Pompa debisi, Maksimum çalışma basıncı, • Kullanılan akışkan tipi, • Akışkanın kirlilik derecesi, • Pompanın geometrisi, • Pompanın verimi, • Maliyet, • Bakım ve yedek parça bulunabilirliği, • Çalışma şartları ve çevre sıcaklığı.
Dişli pompa; Testlerde kullanılan ve üzerinde çalışma yapılan pompa 12cc düz dişli hidrolik pompadır (Şekil 2).Dişli pompanın çalışma devri 700-3000 rpm, çalışma basıncı 0-210 bar arasında çalışmaktadır.
Kademeli bir pompa, sıvıyı birden fazla aşamada basınçlandırır. Birden fazla kademe kullandığı için çok kademeli santrifüj pompa olarak bilinir. Her kademede kılavuz kanatlar, bir difüzör ve çark bulunur. Bu bileşenler ayrıca pompa gövdesi içinde de yer alır.
FARKLI GÜÇ VE TONAJ İÇİN SİZE ÖZEL SEÇİM YAPABİLİRİZ İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.
Susuzluk ve kuraklığa karşı en büyük destekçiniz olacak. Toprağa hayat, ürüne bereket verecektir. Max. su basma kapasitesi, 15 metrede, saatte 6 tondur. Helezonik yapısı ve güçlü küçük motor gücüyle daha yükseğe ve daha bol su verme özelliğine sahiptir.
Örneğin: 2 Hp Dalgıç Pompa 100 metre derinliğe konulduğunda saatte 2,7 ton su kapasitesine sahip olduğunu görebilirsiniz. 2 Hp pompa 33 metre derinliğe konulduğunda ise saate 6 ton su kapasitesine çıkacaktır.
Su basma kapasitesi, 15 metrede, saatte 6 tondur.
- 25 Hp Dalgıç pompa ile uyumlu çalışır. - 200 Metre derinliğe kadar su çeker. - Maximum panel ve sürücü inverter verimliliği ile çalışır. - Yer Altı suyunu tam tanzik ile çıkarır. - 25 yıl elektrik üretme garantilidir. - Bakım, Yenileme ve değiştirme maliyeti yoktur.
2 hp dalgıç pompaların kaç amper harcadığı konusunda da bireyler detaylı bazı araştırmalar yapıyor. 2 hp olan dalgıç pompalar yaklaşık olarak 10 ile 12 metre seviyelerinde bir amper harcaması yapabiliyor.
50 HP (37 kW) Dalgıç Pompa Sistemi (200 Panelli)
İmpo - 6'' Dalgıç Motoru - 30 HP (22 KW) - Yıldız Üçgen.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri