“Lo” sembolü pil gücünün düşük olduğunu gösterir. Lütfen yeni pil takın.
Teraziyi şu durumlarda KURMAYINIZ: l Hava akımı veya ani sıcaklık değişimine yol açabilecek açık kapı ve pencere yanında.
Fakat genel olarak LO, vücut modunda ya 32°C (90°F)'den düşük ya da yüzey modunda 0°C (32°F) düşük ölçüm aralığı seçildiğini belirtmektedir.
Buderus kombilerinde sıkça karşılaşılan Lo hatası, “Limit Overheat Protection” yani “Aşırı Isı Koruması” anlamına gelir. Bu arıza kodu, kombideki su sıcaklığının aşırı derecede yükseldiğini belirten bir uyarıdır.
1. Ağırlık 150kg/3301bs/23,6st değerindeki maksimum kapasiteyi aşarsa "EEEE" görüntülenir. "EEEE" gösterilir. Lütfen derhal tartıdan inin; aksi takdirde tartı hasar görebilir 2. "Lo" göstergesi Düşük pil.
İlgili 28 soru bulundu
Zayıflamış Pil Göstergesi: - Pil değiştirilmesi gerektiğinde ekranda “LO” yazısı görüntülenecektir. Bu durumda, biten pilleri yenisi ile değiştiriniz. Lityum Pilin Değiştirilmesi: - Pil bölmesini açınız, pili dikkatli bir şekilde pil bölmesinden çıkarınız.
Kullandığınız ürünün doğru tartıp tartmadığını anlamanın en kolay yolu olduğundan emin olduğunuz bir cismi tartının üzerine koymaktır. Şayet farklı bir rakam görürseniz bu durumdan dijital tartının doğru tartmadığından emin olabilirsiniz. Çok sayıda kişi kendi ağırlığını tartarak sonuca varmaya çalışıyor.
Ekranda "Lo" mesajı görüntülenirse ölçüm cihazınız kan şekeri seviyenizi 20 mg/dL'den (1.1 mmol/L) düşük tespit etmiştir.
Eğer kan basıncı değeriniz (sistolik veya diastolik) “Özellikler” bölümündeki değer aralığı dışında ise bu tansiyon cihazı teknik bir alarm gibi LCD ekranında 'HI' ya da 'Lo' gösterecektir. Bu alarmı gördüğünüzde cihazı kullanım kılavuzu talimatlarına uygun kullandığınıza emin olun.
Temassız vücut kızılötesi termometreyi kullanırken Lo mesajı görülebilir. Bu durumda vücut modunda ya 32°C (90°F)'den düşük yada yüzey modunda 0°C (32°F) düşük ölçüm aralığı seçilmiştir.
Kan şekeri değeri ölçüm sonunda 600 mg/dl üstünde ise gösterilir. Ölçülen kan şekeri değeri 20 mg/dl altında ise bu simge gözükür. “HI” veya “LO” simgesi çıkarsa ölçüm işlemini tekrar ediniz.
Buzdolabınızın ekranında DU–GU veya LO–PO yazıyor ise, Bu durum binanızın şebeke voltajının düşük olduğu anlamına gelir.
Sıfırlama tuşu. Terazinin/Baskülün kefesi boş olduğu halde göstergede tam sıfır değeri görülmüyor ise bu tuşa basarak sıfırlanır. En çok 100 taksimatlık bir ağırlık değeri sıfırlanabilir.
LCD ekranda “EEEE” mesaj› görüntüleniyorsa bu durum azami a¤›rl›¤›n (150kg) afl›ld›¤›n› göstermektedir. LCD ekranda “LO” mesaj› görüntüleniyorsa cihaza tak›lm›fl olan pili yenileyiniz. Pilleri kesinlikle atefle atmay›n›z.
Cihaz üzerinde hareket etmek ya da zıplamak yanlış değerler almanıza yol açabilir. Cihaz kilo ölçümünü bitirene kadar üzerinden ayrılmayın. Alarm Durumları Cihaz ekranında "L" harfi yanıp sönüyorsa bu cihazın pilinin az olduğu anlamına gelir. Lütfen bu durumda cihazın pilini değiştirin.
Çok basit! Bu videoda bitmiş pili nasıl anlarız onu gösteriyorum.Pili dik bir şekilde 5 santimetre mesafeden yere bırakın,bil eğer dik olarak düşüyor ve tok bir ses çıkarıyorsa doludur,Ama zıplayarak devriliyorsa boştu :) This is how to know if a dry cell battery is dead.
Aslında her iki koldan da eşit ölçülür. Yarıya yakın kişi de her iki kol arasındaki ölçümde küçük bir fark olabilir. Bu nedenle başlangıçta her iki koldan da ölçüm alınması gerekir. Daha sonra yüksek ölçülen koldan tansiyon ölçümü yapılmalıdır.
Eğer hastanın iki tansiyonu arasındaki fark çok açılmışsa bu cihazlar hatalı ölçebilirler, Kol damarlarında aşırı kireçlenme olan hastalarda bu cihazlar hatalı ölçüm yapabilirler. Bu durum ileri yaşta görülür ve nadirdir.
Tansiyon Aleti Bilekten mi Koldan mı? Genel kanı koldan ölçümün daha doğru sonuçlar verdiği üzerinedir. Günümüzde dijital tansiyon aletleri kullanım kolaylığı bakımından daha çok tercih edilmektedir. Kaliteli ve güvenilir bir marka olduğu sürece bilekten veya koldan ölçüm yapan cihazlar için her ikisi de güvenlidir.
Evet doğru gösterir kendimden biliyorum. Ama tartıdan tartıya değişir. Ama tartıdan tartıya değişir.
Tartı yaparken, yanıp sönen bir "L" pil seviyesinin düşük olduğunu gösterir ve pilleri mümkün olan en kısa sürede değiştirmeniz gerekir.
Dikkat: Eğer baskülünüzün ekranında 'Err' ifadesi çıkarsa; baskülünüzü koyduğunuz yerde bir problem var demektir. Baskülünüzün dört ayağının da yere temas değip değ- mediğini kontrol ediniz. Gerekirse yerini değiştiriniz. Yavaşça baskülünüzün üzerine çıkınız ve kilonuzu hesaplayana kadar hareketsiz durunuz.
Tartınızın pilleri yerine tam olarak takılmamış olabilir. Pillerin tam olarak yerine oturduğundan emin olunuz. Pillerin şarjı bitmiş olabilir. Pillerin şarj durumunu ve pil değişikliği gerekip gerekmediğini kontrol ediniz.
Dijital tartılar ise daha yaygın olarak kullanılıyor. Çok basit haliyle kilonuzu ölçüp dijital olarak kilo ve gram cinsinden size sonucu gösteriyor. Dijital tartılar ve basküller analoglara göre daha doğru bilgiler veriyor.
Tartınızı aşırı yüklemek kalıcı hasara neden olur, bu nedenle terazinizin maksimum kapasitesine ve tartmak istediğiniz ağır nesneyi alıp alamayacağına dikkat edin. Tüm elektronik cihazlarda olduğu gibi, iç bileşenlerin suya maruz kalması durumunda çoğu dijital terazi olumsuz etkilenebilir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri