Google hesabınıza giriş yapın. “Google Dashboard” sayfasına gidin. “Verilerim” bölümünden “Arama Geçmişi” seçeneğini bulun. Buradan, silinen arama geçmişinize erişebilirsiniz.
Chrome'da ziyaret ettiğiniz sayfaların kaydedilmesini istemiyorsanız tarama geçmişinizin tamamını veya bir bölümünü silebilirsiniz. Tarama geçmişinizi silerseniz Chrome'da oturum açtığınız ve geçmişinizi Google Hesabınızla senkronize ettiğiniz tüm cihazlarda geçerli olur.
İlgili 34 soru bulundu
Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın. Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi ardından Arama geçmişi'ne dokunun. Silmek istediğiniz Arama geçmişini seçin. Şunları seçebilirsiniz: Tüm Arama geçmişiniz: Geçmişinizin üst kısmındaSil Aşağı ok ardından Tüm zamanları sil'e dokunun.
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'e dokunun. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.
Telefon kayıtları; sadece süre, tarih, saat gibi bilgilerden oluşmaktadır. Telefon operatörleri, geçmişe dönük telefon kayıtlarını 5 yıl süreyle tutma yükümlülüğüne sahiptir. Bireysel talepler doğrultusunda telefon kayıtları paylaşılmamakla beraber mahkeme kararının bulunduğu hallerde delil olarak sunulabilirler.
Konuşma ve ses etkinliği ayarı Web ve Uygulama Etkinliğiniz için açıkken Google; Google Arama, Asistan ve Haritalar ile etkileşimde bulunduğunuzda oluşturulan ses kayıtlarını Google Hesabınızda saklar. Cihazınız etkinleştirme komutu algıladığında ses kaydedilir.
Telefon dökümanında neler çıkar ? Telefon konuşma dökümü yalnızca hat sahibinin telefon konuşma ve SMS trafik bilgilerini vermekte olup konuşmanın ses kayıtlarına veya SMS içeriklerine ulaşmak mümkün değildir. Telefon görüşmelerinin ve mesaj içeriklerinin kayıt altına alınması TCK'da suç olarak tanımlanmıştır.
Aldatan eşin telefon kayıtlarının celbinin mahkemeden talep edilmesi ile mahkeme ilgili operatöre müzekkere yazarak telefon kayıtlarını ister. Operatör, abonesine ait 5 yıl süreyle sakladığı telefon kayıtlarını mahkemeye verir.
Telefon şirketleri, (Vodafone, Türk Telekom, Turkcell vs. gibi) telefon konuşma kayıtlarını tutmaktadır. Ancak bu kayıtlar yalnızca kim kiminle görüşmüş, ne kadar süre konuşmuş, saat kaçta görüşmüş, kiminle saat kaçta mesajlaşmış şeklinde gelmektedir.
Android telefonu açın > Yerel veya bulut yedekleme sürücüsünü açın > Telefonunuzdan silinmiş arama kayıtlarını seçin ve indirin. Arama kaydı uygulaması servis sağlayıcısıyla iletişime geçin > Veya arama kaydı bulut sürücüsünü ziyaret edin > Silinen kayıtları bulun ve telefonunuza geri yükleyin.
Dinlenip ortaya sesler çıkarılır mı? Sayın Katılımcı, -Boşanma davalarında telefon görüşmelerinin dökümlerini -hangi numara hangi numarayı aramış, ne zaman aramış, kaç defa aramış veya kim kime ne kadar mesaj göndermiş- mahkeme isterse ilgili gsm operatörü veya BTK göndermektedir. -Ancak ses kayıtları gönderilemez.
Konuşma kaydedilmediyse dinleme yapılamaz fakat arayan ve aranan numara kayıtları operatörden alınabilir.
Android telefon kullanıcıları için yöntemler
Telefon uygulamasını açın, ayarlar bölümünden Arama Kaydı'na dokunarak bu özelliği etkinleştirebilirsiniz. Görüşme sırasında Kayıt düğmesi ile kaydı başlatabilirsiniz.
Eğer bulut depolama servisi üzerinden konuşma kayıtlarına erişemiyorsanız SD kartınızın içerisinden de konuşma yedeklerinize erişebilirsiniz. Hafıza kartınızın içerisinden WhatsApp> Database klasörüne erişip buradaki dosyaları not defteri kullanarak açıp, kaybettiğiniz mesajlarınıza erişebilirsiniz.
TİB Başkanı Şimşek de, “Yönetmeliğe göre, GSM operatörleri kayıtları 1 yıl saklar. 1 yıldan fazla saklarsa da cezası yok.
Hizmetimizi sağlamak için izlediğimiz olağan süreçte WhatsApp, teslim edilen mesajları veya teslim edilen bu mesajlara ait işlem log kayıtlarını saklamaz. Teslim edilmeyen mesajlar 30 gün sonra sunucularımızdan silinir.
Evet hepsi görünür, girerken dikkat edin yanlışlıkla falan.
Web trafiğiniz, internet servis sağlayıcınızın sunucularından geçer; bu nedenle, çevrimiçi olarak yaptığınız her şeyi görebilir ve kaydedebilirler. İnternet servis sağlayıcınız güvenilir görünebilir ancak göz atma geçmişinizi reklamverenler, polis veya hükümet ve diğer üçüncü taraflar ile paylaşabilir.
Hat sahibi internet geçmişini göremez. Hat sahibi, faturayı ödeyen kişidir. Ancak, faturayı ödeyen kişi, internet bağlantısını kullanan kişi olmayabilir. Bu nedenle, hat sahibinin internet geçmişini görme yetkisi yoktur.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri