Bunun için PNR Sorgulama sayfamızı kullanabilirsiniz. Biletinizi satın aldıktan sonra size e-posta ve sms ile gönderilen rakam ve harflerden oluşan kodu bu sayfadaki PNR Kodu alanına girebilir sonrasında da soyadınızı yazarak “PNR Sorgula” butonuna tıklayabilirsiniz.
Biletinizi görebilmek için üye girişi yaptıktan sonra sağ üstte yer alan Biletlerim bölümüne tıklayıp, açılan sayfada geçmiş ve gelecek tarihli otobüs ve uçak biletlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
İnternet üzerinden alacağınız bilet için cep telefonunuza gelen mesaj ve nüfus cüzdanınız ile havalimanına gitmeniz ve ardından ilgili havayolunun ofisine uğrayarak check-in yaptırmanız yeterli olacaktır. Bu esnada elinizde herhangi bir bilet olmasına gerek yoktur.
Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın almış misafirlerimiz flypgs.com ana sayfada yer alan "Bilet İşlemlerim" bölümü üzerinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve soyadlarını girerek uçuşlarına ulaşabilir ve kolayca değişiklik yapabilirler.
İlgili 30 soru bulundu
PNR kodunuz biletinizi satın alma işleminizi tamamladıktan sonra size SMS ve e-posta ile gönderiliyor. Bu nedenle online bilet satış sitelerinden bilet alırken telefon numaranızın ve e-posta adresinizin doğru yazılmış olduğundan emin olmanız önemli.
Online uçak biletinizi satın aldıktan sonra bilgisayarınıza indirebileceğiniz belgeyi yazıcıya göndererek çıktısını alabilirsiniz. E-bilet belgenizi, e-posta hesabınıza yollanan postada da bulabilirsiniz.
Size gönderdiğimiz İşlem özeti başlıklı mailde Dijital bilet(ler)inize ulaşmak için tıklayınız linkine tıklayarak açın. Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan “Tüm PDF Biletleri İndir” butonuna basarak tüm biletlerinizi zipli bir dosya içerisinde indirebilirsiniz.
Elektronik biletiniz hazırlanmıştır Fatura niteliğinde olan ve elektronik bilet bilgilerinizi içeren e-bilet dökümanınızı almak için (uçuştan önce veya uçuş tarihinden itibaren en geç 7 gün sonrasına kadar) size en yakın THY Satış Ofisi'ne başvurabilirsiniz.
Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 60 dakika, iç hat seferleri için 45 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.
Seyahat acentesinden bir bilet aldım. Rezervasyonumu web sitenizden görebilir miyim? Web sitesinden, mobil uygulamalardan, satış ofislerinden veya seyahat acentelerinden yapılan rezervasyon detaylarını web sitemizden görüntüleyebilirsiniz.
PNR, PNR numarası ya da PNR kodu, uçak biletleri rezervasyonlarından sonra verilen, harf ve rakamlardan oluşan bir tür elektronik bilgidir. PNR, “Passenger Name Record” ifadesinin kısaltmasıdır. Passenger Name Record, “Yolcu İsim Kaydı” anlamına gelir ve aynı zamanda rezervasyon numarası olarak da sektörde kullanılır.
Bilet numaram nerede yer alır? Bilet numaranız, biletinizin sağ üst tarafında bulunan 13 karakterli bir numaradır.
PNR sorgulama, ön rezervasyon yaptırılmış ya da satın alınmış olan uçak bileti ile ilgili tüm uçuş bilgilerine rahatlıkla ulaşılmasını sağlayan işlem için kullanılan ifadedir.
Biletini almış olan tüm yolcularımız, Online Check-in uygulaması ile, tüm uçuşlarımız için check-in işlemlerini web sitemiz www.anadolujet.com veya mobil uygulamamız aracılığıyla yapabilirler.
Online check-in işlemi, kalkıştan 24 saat önce başlar ve kalkışa 90 dakika kala sona erer. Online check-in yaptığınızda havalimanındaki bagaj ve güvenlik süreçleri nedeniyle kalkıştan iç hatlarda 2 saat, dış hatlarda 3 saat önce terminale gelmeniz önerilir.
Bilgisayarınız, tabletiniz ya da akıllı telefonunuz üzerinden internet sitemize/mobil uygulamamıza girerek veya bize ulaşın sayfamızdaki çağrı merkezimizi arayarak e-bilet satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için rezervasyon sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.
Ad, soyad, doğum tarihi, T.C. Kimlik No ve HES Kodu uçak bileti almanız için sizden istenen diğer bilgiler. Bu bilgileri girişinizin ardından ödeme adımına geçiyorsunuz ve orada da kart bilgilerinizi vermeniz gerekiyor. Uçak bileti alabilmeniz için sizden istenen bilgiler yalnızca bu kadar.
Dijital bilet, müşterilerimize hem PDF hem de karekod ile etkinlik alanına girme imkanı sağlayan bir teslimat şeklidir. Satın alma işleminiz sonrasında size gönderilen işlem özeti e-postasında ve/veya sms mesajında yer alan linke tıklayarak, dijital biletlerinize hem karekod hem de PDF formatında ulaşabilirsiniz.
Biletinizi bastırmak zorunda değilsiniz. Biletinizi obilet.com üzerinden satın aldıktan sonra, bilet bilgileriniz tarafınıza e-mail ve SMS ile gönderilmiş olacaktır. Biletinizi bastırmanıza gerek olmadan yalnızca kimliğinizi göstererek seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
flypgs.com, çağrı merkezi (0888 228 1212) ve Pegasus mobil uygulama aracılığı ile uçak bileti rezervasyonu yapabilir, sistem tarafından saklanan bilgileriniz sayesinde daha sonra biletinizi satın alabilirsiniz.
Online check-in yapmak için internetten biletinizi aldığınız havayolunun web sitesine giriyor ve “online check-in” sekmesini tıklıyorsunuz. Açılan kutuya PNR kodunuzu(rezervasyon numarası) ve ad-soyad bilgilerinizi giriyorsunuz. Şirket koltuk seçimine izin veriyorsa koltuğunuzu seçip işleminizi tamamlıyorsunuz.
Uçak biletinizi internet sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden, yetkili seyahat acentelerinden, bize ulaşın sayfamızda bilgileri bulunan satış ofislerimizden ve çağrı merkezimizden satın alabilirsiniz.
Seyahat izin belgesini telefonla 199'u arayarak ya da e-devlet üzerinden online başvuru yaparak alabilirsiniz. Başvuru sonucu SMS ile tarafınıza bildirilmektedir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri