Adım 1: Android cihazınızda WhatsApp'ı açın. 2. Adım: Ardından Sohbetler sekmesine > Diğer seçeneklere dokunun. Adım 3: Verilen seçeneklerden WhatsApp Web > Tüm cihazlardan çıkış yap'a dokunun.
Android: Diğer seçenekler > Bağlı cihazlar'a dokunun. iPhone: WhatsApp'ta Ayarlar'a gidin > Bağlı Cihazlar'a dokunun. Bir cihaza dokunun. ÇIKIŞ YAP'a dokunun.
Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.
Bilgisayardaki QR kodunu telefon ile okutarak WhatsApp Web aktif hale getirilebilir. WhatsApp Web'den doğru bir şekilde çıkış yapmazsanız bilgisayarınızda açık kalmaya devam eder.
WhatsApp Web'e Çok Önemli Bir 'Bildirim' Özelliği Geldi!
WhatsApp Web'e girip tüm mesajlarınızı gizlice okuyan insanlara karşı önlem almak isteyen Facebook, bunun için WhatsApp Web'e girdiğinizde telefonunuza bildirim gitmesini sağlayacak yeni özelliğini yayınladı.
İlgili 18 soru bulundu
Tekrardan WhatsApp Web'e giriş yapılması durumunda da hiçbir doğrulama kodu olmadan giriş sağlanır. Yani WhatsApp Web kendi kendine kapanmaz, ancak siz çıkış yaptığınızda oturumunuz kapanmış olur.
Telefon uzaktayken WhatsApp Web'e girilir mi? Hayır, telefonunuzun WhatsApp hesabını çevrimiçi ve yakın olması gerekmektedir. Telefonunuz olmadan WhatsApp Web kullanamazsınız.
Gruptaki tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda ise iki mavi onay işareti görüntülenir. Gönderdiğiniz her mesaj için, mesajınızın ne zaman teslim edildiği, alıcı tarafından ne zaman okunduğu veya oynatıldığı ile ilgili ayrıntıları mesaj bilgisi ekranında görebilirsiniz.
Son görülme ve çevrimiçi bilgisi, kişilerinizin WhatsApp'ı en son ne zaman kullandığını ve çevrimiçi olup olmadığını gösterir. Bir kişinin çevrimiçi olması, bu kişinin cihazında WhatsApp'ın ön planda açık ve İnternet'e bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu durum her zaman kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelmez.
Aynı WhatsApp hesabınızı maksimum 4 cihazda aynı anda kullanabilirsiniz. Bunu 2 telefon 1 tablet ve 1 PC olarak bölebilir, ya da dileğinize göre ayarlayabilirsiniz. Yaptığımız testlerde ikinci cihaz olarak Android cihazları kullandık. iPhone ve iPad için şu anda bu özellik bulunmuyor.
WhatsApp Web, WhatsApp Masaüstü, ikincil telefonlar, bilgisayarlar, Android tabletler veya Portal gibi ikincil cihazlarınızdan da doğrudan çıkış yapabilirsiniz. WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü'nü açın. WhatsApp'ta sohbetler listenizin üst kısmından ( veya ) Menü simgesine > Ayarlar > Çıkış yap'a tıklayın.
WhatsApp üzerinde gerçekleştirdiğiniz yazışmalar uçtan uca şifreli olarak korunmakta olduğundan üçüncü kişiler tarafından uzaktan erişilememektedir.
WP Başka Biri Girebilir mi? Evet. Hackerlar, sosyal mühendislik ve GIF ile uzaktan kod yürütme gibi yöntemler kullanarak hesabınıza girebilir. Bunların yanı sıra WhatsApp Web oturumunu farklı bir PC'de açık bıraktıysanız sohbetlerinize de erişilebilir.
Telefonunuzda WhatsApp'ı ya da bilgisayarınızda WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü'nü açın. Gönderilen onay kodunu görüntülemek için “Portal from Facebook” ile aranızdaki bireysel sohbeti açın. Portal cihazınızda onay kodunu girin ve Done (Bitti) > Remove (Kaldır)'a dokunun veya seçin.
Whatsapp uygulamanıza girin ve "AYARLAR" bölümü açın. Karşınıza çıkan sayfada "BAĞLI CİHAZLAR" kısmı görünmekte. O kısma girdiğiniz zaman hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz.
WhatsApp'ı iki farklı Android veya aynı numarayla iPhone ve Android olması fark etmekesizin çift cihazda kullanabilirsiniz. Hesabınızı bağlamak için iPhone'unuzu birincil telefon olarak kullanmanız önemli. Bunun sonrasında WhatsApp'ın tablet versiyonunu Android cihazınıza kurmanız gerekiyor.
Whatsapp uygulamasında son görülme kapalı olsa da kişilerin çevrimiçi olduklarını görmek mümkündür. Bunun yanında son görülme özelliğinin kapatılması halinde diğer kullanıcıların da son görülmesini göremezsiniz.
WhatsApp'ı kullanırken, uygulama sürekli olarak internete bağlı olup olmadığını kontrol eder.. Bağlı değilsen seni çevrimdışı olarak gösterir. Fakat cihazın internete bağlıysa Whatsapp'ta çevrimdışı olsan bile, çevrimiçi gözükmeye devam edersin. Bunun nedeni, hala bağlı olup olmadığını sürekli kontrol etmesidir.
WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ'ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.
WhatsApp QR kodunuzu istediğiniz zaman sıfırlayarak bir önceki kodun geçersiz kalmasını sağlayabilir ve yeni bir WhatsApp QR kodu oluşturabilirsiniz. WhatsApp hesabınızı silerseniz WhatsApp QR kodunuz da silinir.
Kendi telefonundan ya da bilgisayardan WhatsApp Web sitesine gir. Giriş ekranındaki QR kodunu mesajlarını okumak istediğin telefondan okut. İşte o kişinin hesabı elinde.
Eskiden 3. parti uygulamalar sayesinde yapılan bu özellik artık WhatsApp'ın son sürümlerinde mevcut. Bu küçük ayarı yapmak için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Son görünme yolunu takip edebilirsiniz. WhatsApp'a kilit koymak Bir çoğumuz mesajlarımızın başkaları tarafından okunmasını pek hoş karşılamaz.
WhatsApp Web'e QR kod olmadan giriş yapılır mı? Tablet veya bilgisayardan WhatsApp Web'e giriş sağlayabilmek için bir QR koda sahip olmamız gerekmektedir. QR kod WhatsApp kullanıcıları için kişisel verilerin korunmasına yönelik geliştirilmiştir. WhatsApp Web'e QR kod olmadan giriş sağlamak mümkün değildir.
WhatsApp Web cep telefonu olmadan kullanılır mı? Son güncellemeler ile birlikte WhatsApp Web, telefona ihtiyaç duyulmadan bilgisayar üzerinden kullanılabiliyor. Bu da WhatsApp Web'i telefonunuz kapalı ya da farklı bir ortamda olması halinde dahi kullanabileceğiniz anlamına geliyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri