Telefon uzakta olsa bile bilgisayarda açık kalmaya ve kullanılabilmeye devam eder. Açık kalması için belli bir süre zorunluluğu ya da limiti yoktur. Uygulamanın başka bir cihazda açık olup olmadığını uygulama üzerinden anlamak mümkündür.
Bilgisayardaki QR kodunu telefon ile okutarak WhatsApp Web aktif hale getirilebilir. WhatsApp Web'den doğru bir şekilde çıkış yapmazsanız bilgisayarınızda açık kalmaya devam eder.
WhatsApp Web açıkken, çevrimiçi görünürsünüz.
WhatsApp Web kendi kendine kapanır mı? WhatsApp Web'den çıkış yapmayı unuttum diyenler genellikle WhatsApp Web'i internet tarayıcısından sayfayı direkt olarak kapatarak çıkarlar. Ancak bu durumda WhatsApp Web kapanmaz. Tekrardan WhatsApp Web'e giriş yapılması durumunda da hiçbir doğrulama kodu olmadan giriş sağlanır.
Durum özelliğinde en fazla 30 saniye uzunluğunda videolar paylaşabilirsiniz. Daha önce aldığınız bir videoyu göndermek için sohbet içinde medya iletme özelliğini kullanarak videoyu iletin.
İlgili 31 soru bulundu
Mesajlarınızın gizliliğini korumak bizim için büyük önem taşıyor. Verilerinizin cihazlar arasında düzgün şekilde senkronize edildiğini doğrulayamadığımız durumlarda, ek bir önlem olarak tüm cihazlarınızdan otomatik çıkış yapmanızı sağlarız.
Bir kişinin çevrimiçi olması, bu kişinin cihazında WhatsApp'ın açık ve İnternet'e bağlı olduğunu gösterir. Ancak bu durum kişinin mesajınızı okuduğu anlamına gelmez. > Ayarlar > Gizlilik'e dokunun. Son görülme ve çevrimiçi'ye dokunun.
Şu anda telefonun internet bağlantısının dahi kesilmesi durumunda kapanan WhatsApp Web, artık telefon kapalı bile olsa çalışacak.
Buna göre; WhatsApp Web üzerinden mesajlarına ulaşmak isteyen kullanıcılar, 'çoklu cihaz' özelliği sayesinde telefonları yanlarında olmasa da WhatsApp'ı kullanabilecek. Kullanıcılar artık çoklu cihaz özelliği ile telefon olmadan bilgisayarda uygulamayı kullanabiliyor.
Vereceğim cevap kişisel bilgilerim ışığındadır. Whatsapp uygulamanıza girin ve "AYARLAR" bölümü açın. Karşınıza çıkan sayfada "BAĞLI CİHAZLAR" kısmı görünmekte. O kısma girdiğiniz zaman hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz.
WhatsApp Web'e girip tüm mesajlarınızı gizlice okuyan insanlara karşı önlem almak isteyen Facebook, bunun için WhatsApp Web'e girdiğinizde telefonunuza bildirim gitmesini sağlayacak yeni özelliğini yayınladı.
Bunu yapabilmek için öncelikle telefonunuza Wossip uygulaması indirmeniz gerekir. E-posta hesabından oturum açılarak Monitor Contack seçeneğine basılır. Buradan rehberinizde olan ve çevrimiçi olma durumu ile son görülme durumunu öğrenmek istediğiniz kişiyi seçmelisiniz.
Mesaj geçmişi, yeni bağladığınız cihazda yerel olarak saklanır. Sohbetlerinizdeki mesajların sayısına bağlı olarak, mesaj geçmişinizin bağlı cihazlarınızda görünmesi birkaç dakika sürebilir. Not: Telefonunuzdaki tüm mesajlar ve sohbetler bağlı cihazlarınızla senkronize edilmez.
Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın. Çıkan sekmede 'Bağlı Cihazlar' veya telefona göre 'WhatsApp Web' yazan kategoriye tıklayın. Açılan sayfada eğer WhatsApp Web'iniz herhangi bir bilgisayarda açıksa bağlı cihazlar sıralı olarak gözükür.
Sohbetleriniz /sdcard/WhatsApp/Databases/ klasörüne kaydedilir.
Bağlı cihazlar, tüm cihazlarınızdan WhatsApp'a güvenilir ve güvenli bir şekilde erişebilmenizi sağlar. Birincil telefonunuza aynı anda dört adede kadar cihazı bağlayarak kurduğunuz bağlantıyı koruyabilirsiniz.
Farklı cihazları telefonunuza bağlayarak WhatsApp Business'ı web'de, masaüstü bilgisayarınızda ve diğer cihazlarda kullanabilirsiniz. Aynı anda dört adede kadar bağlı cihaz ve bir adet telefon kullanabilirsiniz.
Android 8 ve üzeri telefonunuz varsa ondan Ayarlar - Bildirimler bölümüne girip WhatsApp uygulamasını bulun ve sadece "diğer bildirimler" seçeneğini kapatın. Böylece WhatsApp Web şu an aktif uyarısı kapatma işlemi tamamlanmıştır.
Google Play Store uygulamasındaki arama çubuğuna “WhatsApp” yazarak karşınıza çıkan uygulamayı yükleyin. WhatsApp uygulamasında yer alan kullanım şartlarını kabul ettikten sonra ileri butonuna basın. Ardından karşınıza çıkan ekranda yer alan kutucuğa kullanmak istediğiniz telefon numarasını yazın.
Bundan böyle birincil telefonunuzu kullanarak hesabınıza dört adede kadar cihaz bağlayıp tek bir WhatsApp hesabını aynı anda birden fazla telefonda kullanabilirsiniz. Bağlı cihazların WhatsApp hesabınızla olan bağlantısının kesilmemesi için her 14 günde bir birincil telefonunuzda hesabınıza giriş yapmanız gerekir.
Bağlamak istediğiniz cihazda WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü'nü açın. Birincil telefonunuzla taranacak bir QR kodu göreceksiniz. Birincil Android telefonunuzda WhatsApp'ı açın. > Bağlı cihazlar > Cihaz bağla'ya dokunun.
WhatsApp Web için yine telefon QR kodu kullanılarak giriş yapılacak ve oturum açık tutulduğu sürece bağlantıda bir sorun yaşanmadan mesajlaşma devam edebilecek.
Ayarlar menüsünde Hesap'a, ardından Gizlilik'e dokunun. Orada son görülme seçeneğini bulun. Uygulama size aralarından seçim yapabileceğiniz 4 seçenek sunar. Çevrimiçi durumunu kimsenin görmemesi için “Hiç Kimse”yi seçin.
Telefonunuz sessiz veya titreşim modundaysa sohbet sesleri çalınmaz.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri