Activia'nın sütleri, tüm testleri yapılmış güvenli sütler olarak sağlıklı ineklerden elde ediliyor.
Bu fermente süt ürünü, farklı meyve aromaları ile zenginleştirilerek kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Milyarlarca canlı ve aktif mikroorganizma ile üretimi gerçekleştirildiği için tüketiciler için tamamen sağlıklıdır.
Diğer probiyotik yoğurtlarda olduğu gibi Danone Activia da aynı faydaları sağlayarak sindirim sistemini çalıştırır, düzenler, kilo vermeyi kolaylaştırır, şişlik sorunlarına çözüm getirir ve vücudun genel dengesine destek olur.
*Lezzetli bir ara öğün seçeneğidir. Kahvaltı ve ara öğünlerinizde zevkinize göre yulaf & meyveler ile birlikte tüketebilirsiniz. *Probiyotikler, sindirim ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekler. Dengeli ve çeşitli beslen.
Helal|Vejetaryen tüketime uygundur. 64 kalori. Katkı maddesi içermez.
İlgili 40 soru bulundu
Activia'nın içeriğinde; lactobacillus bulgaricus, streptococcus thermophilus, lactococcus lactis ve kendi probiyotik bakterisi olan bifidobacterium lactis bulunur.
*Probiyotikler, sindirim ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekler. Dengeli ve çeşitli beslen. Doğal probiyotikli kefir, meyveli sos(%6), nar püresi (%5), modifiye nişasta, aroma vericiler, siyah havuç suyu konsantresi). (Probiyotik Actiregularis® - en az 2*10^9 kob/şişe). Şeker ilave edilmiştir.
Tercihen gün içerisinde probiyotik içerikli gıdalar tüketilebileceği gibi, gece ara öğüne veya akşam yemeğine de dahil edilebilir. Son olarak; bağırsak sağlığını korumak adına probiyotik içerikli gıdaların tüketimine başlamak için ihtiyaç duymayı beklememek gerekiyor.
Laktozsuz doğal probiyotik yoğurt, meyveli sos (%11) (su, kayısı püre konsantre (%40), hindistan cevizi (%6), aroma vericiler, modifiye nişasta, kavun püresi (%0,1)). İlave şeker içermez. Doğal olarak şeker içerir.
Doğal probiyotik Activia kaç kalori? Activia x2 Probiyotik Shot Sadenin 100 gramında 34 kcal kalori, ayrıca 1 Adet yani 80 gram Activia x2 Probiyotik Shot Sadede 27 kalori bulunmaktadır.
Probiyotik besinlerin içinde vücudumuzu zararlı bakterilere karşı koruyan, enfeksiyonların önlenmesine yardımcı olan, bağışıklığı güçlendiren “dost bakteriler” vardır. Probiyotikler, süt ve yoğurt, kefir, peynir gibi süt ürünlerinde veya peyniraltı suyu, turşu gibi diğer fermente yiyecek ve içeceklerde bulunur.
En az 2 hafta düzenli kullanılmalı
Doğru ve etkili probiyotik tüketimi için mutlaka bir uzmana danışılması gerektiğinin de altını çizen Karaca, şu önerilerde bulundu: “Probiyotikler hemen etki göstermezler, etkilerini görebilmek için en az 2 hafta düzenli kullanılmalı.
Activia sağlığa faydalı doğal probiyotikleri ile sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. İşte bu yüzden, kendine her gün daha iyi bakabilmen için, probiyotiklerin iyiliği ile dolu laktozsuz Activia yoğurdunu ve leziz meyveleri bu küçük kaba sığdırdık.
Activia, 1987 yılında Fransa'da tanıtılan ve Groupe Danone'ye (ABD'de "Dannon Company") ait bir yoğurt markasıdır. 2013'ten itibaren Activia 70'ten fazla ülkede ve 5 kıtada bulunmaktadır.
Probiyotik yoğurt, bağırsakların sistematik şekilde çalışmasına yardımcı olan en önemli besinlerdendir. Özellikle sindirim ve hazım problemi olanların gün içinde 1 kase kadar yoğurt tüketmesi tavsiye edilir. Böylece, kabızlıktan kaynaklı şişkinliğe iyi gelmesinin yanında bağırsak florasının dengesini korumuş olur.
Probiyotikler çoğu insan için sağlıklı kabul edilseler de yaygın yan etkileri arasında gaz ve şişkinliğe sebep olabilirler. Probiyotik kullanırken karın ağrısı gibi belirtileriniz varsa günlük dozunuzu azaltarak zamanla tekrar artırabilirsiniz.
1. Bir kere yemekle mucize beklenmemeli ama düzenli olarak özellikle sabahları aç karnına tüketildiğinde boşaltım sistemini fişekleyen probiyotik yoğurttur. Ayrıca elma, çilek, ananas gibi değişik aromalarıyla diyetlerin vazgeçilmez ara öğünüdür.
*İçerisindeki milyarlarca doğal probiyotikle bağışıklığı destekler. *Sindirim sistemini düzenler. *Kalsiyum ve protein kaynağıdır. *Lezzetli bir ara öğün seçeneğidir.
İnek sütü, yoğurt mayası ve probiyotik bakteri. İz miktarda gluten içeren tahıllar, yumurta, soya, sert kabuklu yemişler içerebilir.
Probiyotik Ne Zaman Alınmalı? Probiyotiklerin kullanımı ile ilgili sorulan sorulardan biri de “probiyotik nasıl kullanılır aç mı tok mu?” sorusudur. Bu sorunun cevabı kullanılan suşa bağlı olabildiği gibi en yaygın öneri, probiyotiklerin yemekten bir saat önce veya yemek sırasında alınmasıdır.
Probiyotik ve prebiyotik arasındaki farklar
Bağırsaklarımızda yaşayan yararlı mikroorganizmalara probiyotik; bu yararlı mikroorganizmaları besleyen, sindirilemeyen bileşiklere ise prebiyotik dendiğini böylece açıklamış olduk.
gücünü artırmak amacıyla probiyotiklerden faydalananların LGG, L. Gasseri, L. Crispatus ve B. Bifidon, B. Longum içerikli probiyotikleri tercih etmeleri öneriliyor.
Kefir, bağırsak florasını dengede tutar ve sağlıklı kalmasını sağlar. Kefir probiyotik bir besindir. Probiyotik besinler vücut için faydalı bakteriler içerirler.
Probiyotik olarak bilinen mikroorganizmalar genellikle Lactobacillus, Streptococcus ve Bifidobacterium grubundandır. Probiyotiler, patojen ve zararlı bakterilerin sayılarını azaltmak, bağışıklık sistemini iyileştirmek, bağırsak duvarının fonksiyonlarının iyileştirmek şeklinde etkileri vardır.
İshal, Kabızlık, Gaz ve Şişkinliğe İyi Gelir
Bağırsakta yaşayan iyi ve kötü bakteriler arasında bir denge kurulması ve iyi bakterilerin sayısının artması, sindirimi sağlayan enzimleri aktive ederek; ishal, kabızlık, gaz ve şişkinlik gibi problemlerin önlenmesini sağlar.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri