Ayakkabının içinde üretimle ilgili detayların yazılı olduğu bir etiket bulunur. Burada ürünün nerede üretildiği, malzeme bilgileri ve bakım talimatları gibi detaylar yer alır. Etiketin yanı sıra kutu üzerinde yer alan barkod numarasından direkt ayakkabının orijinal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Ürün kutularında yer alan barkodların sorgulamasını yaparak ürünün orijinalliğini teyit edebilirsiniz. Ayakkabı satın aldığınız markanın internet sitesine girerek barkod sorgulama işlemini gerçekleştirebilir ya da barkot sorgulaması yapabileceğiniz mobil uygulamaları tercih edebilirsiniz.
Kaliteli bir ayakkabı genellikle kalın ve esnek bir tabana sahip olacaktır. Ayrıca, tabanın ayakkabıya düzgün bir şekilde bağlandığından emin olunmalıdır. Yapışkan izleri veya dikiş hataları, ayakkabının kalitesiz olduğunun bir işareti olabilir. Konfor: Ayakkabının rahat olması çok önemlidir.
Bunun temel nedeni ayakkabının üretildiği malzemelerden kaynaklanmaktadır. Bu durumdan muzdarip olan birçok kişi ayakkabı neden gıcırdar araştırmakta. Ayakkabı gıcırdaması yalnızca ayakkabının dış tabanından kaynaklanmamaktadır. Aynı zamanda ayakkabının iç tabanından da benzer şekilde gıcırtı sesi gelebilmektedir.
Bir ürünün sahte olup olmadığını barkodunu sorgulayarak anlayabilirsin. Üstelik barkod sorgulama tüm ayakkabıların orijinalliğini kontrol etmek için kullanabileceğin bir yöntem. Orijinal adidas Superstar ürünlerinde hem kutunun üstünde hem ayakkabının iç kısmında barkod bulunur.
İlgili 16 soru bulundu
C: Adidas ayakkabım çin malı
orjinaldir tabi.neredeyse tüm markaların çinde fabrikası var , ucuza mal olduğundan çinde üretiyorlar.
Ayakkabının iç etiketinde en altta yazan seri numaraları ikisinde de aynı yazıyor.
Ayakkabılar kalitesiz olduğu zaman ayakların kokmasına ve gün içinde kötü kokulara sebep olmasına neden olmaktadır. Bundan kaynaklı olarak genellikle orjinal çocuk ayakkabıları tercih edilmektedir. Bunun sebebi bu tür ayakkabılar koku yapmadan konfor sağlamaktadır.
Ses gelmesi ayakkabının kalitesi ile alakalı değildir. Tabanında kullanılan kauçuğun kalitesi ile ilgilidir. Tabanda ne kadar oranda saf latex kullanılmışsa parke gibi parlak ve cilalı ortama sürttüğünüzde o kadar çok ses çıkarır.
Kauçuk Taban Ses Çıkarır mı? Kauçuk tabanın bilinen birçok özelliğinin yanı sıra bilinmeyen bazı özellikleri de vardır. Bu özelliğinin başında da çok merak edilen “kauçuk taban ses çıkarır mı?” sorusu gelmektedir. Kauçuk taban, mat ve kaygan olmayan zeminlerde ses çıkarmaktadır.
Ayakkabının ömrü herkesin kullanımına bağlı olarak değişse de tabandaki erimeler 500 km. den sonra artmaya başlıyor. Tabandaki dişlerin erimesi de sakatlıkları tetikliyor. Örneğin ıslak zeminde kayabiliyorsunuz. Ben hemen hemen 600 ile 700 km. kadar kullanabiliyorum.
Türkiye'de satılmakta olan tüm Skechers markalı tekstil ürünlerinin AR-GE çalışmaları ve tasarımları Olka Spor Malzemeleri Tic. A.Ş'nin sahip olduğu lisans anlaşmasıyla Şanlıurfa ve İstanbul'da bulunan 22.500m²'lik kendi üretim tesislerinde gerçekleştiriliyor.
Ayak sağlığı açısından uygun bir ayakkabı, ayak şekline, genişliğine ve kemer yapısına uyum sağlamalıdır. Ayakkabı, ayağı sıkmamalı ve aynı zamanda ayak hareketlerini kısıtlamamalıdır. Ayrıca, taban desteği sağlamalı ve yumuşak, esnek bir tabana sahip olmalıdır.
Korayspor.com'da satılan tüm ürünler, resmi tedarikçilerinden temin edilmektedir. Sizlere faturasıyla ulaştırılır ve %100 orijinaldir.
Satın aldığınız Pakkens ürünlerinin orjinal ürün olup olmadığını, bu sorgulama ekranından öğrenebilirsiniz. Lütfen aşağıdaki kutucuğa Pakkens ürününüzdeki hologramının üzerinde bulunan 10 haneli kodu girip sorgulayınız.
İthal Ayakkabılar Markaların Orjinal Ayakkabıları ile aynı kaliteye sahip olmakla beraber ham maddesi ve üretimi aynı makinelerde yapılmaktadır, Orjinal Ürünler ile arasında farklılık Bulunmamaktadır.
Özellikle yeni ayakkabıların altında pürüzsüz olmasından kaynaklı olarak, gıcırdama oluşur. Hafif bir zımparalama işlemi gıcırdamanın ortadan kalkmasını sağlar. Eğer ayakkabının alt kısmı tam olarak yapışmadıysa, parçalar her harekette yerinden oynar. Bu durumda ayakkabıda gıcırdama meydana gelir.
Nem, ayakkabıların birbirine sürtünmesi durumunda sıkışabilir ve gıcırdama sesi çıkartabilir. İç tabanın altında biraz bebek tozu veya talk pudrası çalkalamak nemin giderilmesine yardımcı olacaktır. Gıcırdayan ayakkabılarınızın altına zımpara sürmeniz, gürültünün son bulmasında faydalı olacaktır.
Ayakkabılarınızın içine damlatabileceğiniz birkaç damla portakal ya da limon yağı bu problemden kurtulmanızı sağlayabilir. Ayakkabı kokusu için ne yapılır sorusunun bir diğer cevabı da karbonat. Ayakkabılarınızın içine biraz karbonat serpin ve bir gece bekletin. Bu, ayakkabınızdaki nemi emerek kokuyu yok eder.
Spor ayakkabılar genellikle kapalı yapıya sahip ayakkabı çeşitleri arasındadır. Sık sık hava almayan spor ayakkabılarda aşırı kullanım, ter, bakteri gibi nedenlere dayalı olarak kötü kokular oluşabilir. Spor ayakkabılarda kötü koku oluşumunu engellemek için ayakkabılarınızı sık sık havalandırmanız önemlidir.
*Yüksek kaliteli ayakkabılar ayak kokusunu önler.
Deri gibi kaliteli malzemeler ayakkabının nefes almasını sağlayarak kötü kokuyu engeller.
Kalitesiz suni deriler çoğunlukla ayak kokusunu artırır. -Her gün aynı ayakkabıyı giymemek: Ayakkabıyı ara vermeden her gün giymek ya da üst üste birkaç gün giymek ayağın ve ayakkabının nefes almasını engeller.
Adidas Nerede Üretiliyor? Adidas, sadece tek bir ülkede değil birçok ülkede üretim yapan bir firmadır. Hatta ülkemizde de Adidas üretimi yapılmaktadır. Ancak ürünlerinin birçoğu Fransa'da üretilmektedir.
Barkod Numarası ile Sorgulama
Perakende olarak satılan ürünlere ait bir barkodları tanımlamakta kullanılan GTIN(Global Trade Item Number) ile sorgulama yapacaksanız, ticari ürünün üzerinde yazan ve GS1 sistemine göre oluşturulan barkod numarasını, arama alanına girip “Ara” butonuna basarak sorgulayabilirsiniz.
Seri numarası genellikle ürünün yan veya arka tarafındaki etikette SN veya S/N veya Seri Numarasından sonra basılıdır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri