içeriğinde yeşil kahve çekirdeği bulunan bu yüzden de kafeinli bir içecektir kendisi. adından da anlaşılacağı üzere misket limonu ve nane aroması baskındır ve bol buz karıştırılıp hazırlanmaktadır.
Cool Lime, gerçek misket limon dilimleriyle harmanlanmış bir karışım. El yapımı içecek, gerçek narenciye suyu ve buz, nane ve dondurularak kurutulmuş limon dilimlerinin bir karışımıyla yapılmıştı. İçeriğinde yeşil kahve çekirdeği de bulunuyordu. Tarifte misket limonu kullanılıyor.
ferahlatıcı bir tadı olan içecekli buz. buzlu içecek olsun diyorsanız muhakkak buzu yarım ölçek katmalarını isteyin. ek olarak nane aroması katılabiliyor ama misket limon tadı fazlaca baskılanıyor, bu yüzden tavsiye edilmez.
Son zamanların en popüler içecekleri arasında yer alan cool lime, nane ve limonun muhteşem birleşiminden ortaya çıkıyor. Yalnızca 4 malzeme ile hazırlanan cool lime'ı, büyük boy sürahilerde saklayarak kana kana içebilirsiniz.
İlgili 32 soru bulundu
yeni bir starbucks icecegi. limon ve nane aromali, yesil kahve cekirdekleri ile de kafeinlendirilmis. kucuk boyu 40 kalori. son zamanlardaki favori yaz içeceğim. bundan süper mojito bazı olur gibime geliyor. onun dışında acayip güzel ferahlatıyor.
Starbucks'ın popüler ürünlerinden bazılarının zamlı fiyatları şu şekilde: Cool Lime (Küçük): 30 TL. Caffé Latte (Küçük): 23,75 TL.
Seçenekler: 250 ml599,60 TL/lt.
Türk çayı küçük boy fiyatı: 18,00 TL, Türk çayı büyük boy fiyatı: 22,00 TL, Tam yapraklı çay küçük boy fiyatı: 29,00 TL, Tam yapraklı çay orta boy fiyatı: 29,00 TL ve Tam yapraklı çay büyük boy fiyatı: 36,00 TL'dir. Starbucks Türk kahvesi kaç TL? Türk kahvesi tek 28,00 TL, duble fiyatı ise 32,00 TL'dir.
Cool Lime Tarifi Nasıl Yapılır? Bu tarifin olmazsa olmazı buzdur. O yüzden tarife başlamadan önce dolabınızda buz olduğundan emin olmalısınız.
Bu doğrultuda, Starbucks Cool Lime kalori değeri de oldukça merak edilmektedir. 100 gram Starbucks Cool Lime, ortalama 24,89 kaloriye, 6,99 karbonhidrata, 0 proteine ve 0 yağ değerine sahiptir.
1 porsiyon (473 ml) içinde 50 kadar kalori mevcut.
Buzlu bardağa Cool Lime karışımını ilave edin. Son olarak içine iki ince dilim lime, turunç ya da normal limon dilimi koyun. Böylece Cool Lime içeceğiniz hazır! Bu tarifi yaptıktan sonra bir daha Starbucks'a gitmeye ihtiyaç duymayacaksınız.
Cool lime bir çeşit soğuk içecek türüdür. Bu içecek sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi olmuştur.
Sevdiğiniz ya da denemek istediğiniz içeceği sizin için hazırlamaktan her zaman mutluluk duyarız. Sıcak ya da Buzlu? Badem, Vanilya, Ahududu, Nane, Karamel, Fındık veya Irish Cream şurubu. Fındık veya Vanilya şurubunu şekersiz olarak da tercih edebilirsiniz.
48 malzemenin karışımından oluşan Quadriginoctuple Frap 47.50 dolar, yani yaklaşık 84 lira. Dünyanın önde gelen kahve zinciri Starbucks'ın en pahalı kahvesinin fiyatı 84 lirayı buluyor.
Starbucks şubeleri, Starbucks'in şirket politikası gereği bir bardak su istediğiniz takdirde istisna olmadan her vatandaşa ücretsiz bir bardak su vermek durumundadır.
Arada bir kahve içen kişiler için ise uygulama içerisinde puantaj sistemi mevcut. Örneğin; aldığınız 4 kahve sonunda 5. Kahveniz ücretsiz olabiliyor. Starbucks'tan bedava kahve içebilmek için markanın resmi uygulamasını indirmeniz ve kullanmanız yeterli olacaktır.
Starbucks Türk kahvesi çeşitleri müşterilerin gereksinimlerini karşılayacak içeriğe sahiptir. Farklı tada ve özelliğe sahip olan seçenekleri sayesinde ürünler pek çok müşterinin memnuniyetini kazanır. Markanın değişik kavrulma dereceleri ve tarifsiz aromaları ile öne çıkan çok sayıda Türk kahvesi bulunur.
Burada diğer kafeler gibi menüyü ayağınıza getiren garsonlar yok. O yüzden bir yere oturup beklemenizin bir anlamı da yok. Kasada içeceğinizi sipariş edip paranızı ödüyorsunuz ve tezgahın öbür tarafına geçip isminizin okunmasını bekliyorsunuz, barista seslendiğinde içeceğinizi alıyorsunuz.
Buz, cool lime şurubu [su, şeker, beyaz üzüm suyu konsantresi, doğal aroma verici, yeşil kahve özü, sitrik asit, eritritol, askorbik asit (C vitamini), rebaudiside a], su, dondurularak kurutulmuş lime dilimleri.
Yukarıda söylenen söz konusu kahveler yabancı kökenlidir. Bunların Türkçe okunuşları şöyle sıralanır: Americano (Amerikano), Mocha ( Moka), White Chocolate Mocha ( Vayt Çaklıt Moka), Latte(Latte), Macchiato (Makiyato), Cappuccino, (Kapuçino), Flat White (Flet Vayt), Cold brew (Kold Briuv) olmaktadır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri