İptal işlemi için gerekli evraklarınızı Vodafone Mağazalarına getirebilirsiniz. e-Devlet sistemine İnternet Bankacılığı, T.C. Kimlik Kartı, Mobil İmza veya E-İmza yöntemlerinden biriyle giriş yapıp * Vodafone Net– Abonelik Fesih Başvurusu hizmetini kullanarak iletebilirsiniz.e-Devlet ile iptal klavuzu için tıklayınız.
Hattımı nasıl iptal ettirebilirim? Hat iptal başvurularınızı E-Devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Hat iptal talebinizle ilgili detaylı bilgi almak için 542 nolu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Cep Merkezleri'ne ziyaret edebilirsiniz.
E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, arama kısmına "hat iptal" yazarak arama yapmanız gerekiyor. Açılan sayfada "Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Hattı İptali" seçeneğini seçin.
Bireysel Faturalı Hatlar İçin Ücret; Hatta İşlem Gerekçesi “Abone İsteği” ile Kendi İsteği ile kısıtlama - kapama verildiğinde ücret yansımaz, kısıtlama - kapama kaldırma yapıldığında 84,51 TL açma ücreti yansır.
İlgili 42 soru bulundu
Hat iptali nasıl yapabilirim? Hat iptal işlemleri, Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.
Hat kapatma işlemi için yazılı başvuruya ihtiyaç vardır. Hat sahibinin bayiye giderek hattını kapatmak için yazılı başvuruda bulunması gerekmektedir. Hattını iptal ettirmek isteyen kişiler ayrıca yazılı dilekçesini e-devlet veya faks yoluyla GSM operatörlerine ileterek başvuruda bulunabilir.
Sisteme giriş seçeneklerinden birini seçip e-Devlet'e girin. Abonelik işleminin yapılacağı şehri seçin. Açılan sayfada size hizmet edecek firmayı seçtikten sonra “Yeni Abonelik Başvurusu ve Takibi” sekmesini seçerek yeni başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Milyonlarca vatandaşın işlemlerini dijital ortamdan yapmasını sağlayan e-Devlet, turkiye.gov.tr adresinden yeni bir hizmeti daha devreye alıyor. Yeni uygulama ile vatandaşlar artık elektrik, doğalgaz, su ve telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden de yapabilecek.
İnternet hızının düşük olması gibi sebeplerle internetten beklenen verimin alınmaması durumlarında, taahhütlü aboneliklerinizi, Tüketici Koruma Kanununa göre cayma bedeli olmadan fesih edebilirsiniz.
Kimlik Kartı ya da İnternet Bankacılığı seçeneklerinden bir tanesini seçerek doğrulama yapmanız gerekiyor. Bunun yanı sıra e-Devlet'ten yapılan fesih başvurusundan sonra, 24 saat içerisinde hizmete bağlı ücretlendirme, hizmet sağlayıcı tarafından durduruluyor.
Açıklanan kararlara göre Mart ayı itibarıyla elektrik, doğalgaz ve GSM operatörleri için yapılacak olan abonelik işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilecek.
Hat iptal talebini Turkcell, Avea veya Vodafone operatörlerinin Müşteri Hizmetlerine başvurarak iletmeniz gerekmektedir. İptal edilen hattın numarası üzerindeki haklarınız, operatör tarafından belirlenen süre sonrasında geçersiz olur. Bu süre aşımından sonra aynı numarayı alabilmeniz garanti edilemez.
1 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere evde/işte internet Hat Dondurma, Nakil, Devir ve Hat Kapama ücretlerimizde düzenleme yapılacaktır. Hat Dondurma, Nakil ve Devir Hizmetleri 42 TL, Hat Kapama Ücreti ise 34,9 TL olarak güncellenecektir.
Çünkü başkasının adına olan hattı yasal yollardan kapattıramazsınız.
Aktif Süre (184 gün):Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.
E-DEVLET ŞAHIS ÖDEMELERİ SORGULAMA
e-devlet'e TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın. Arama alanına ister SGK yazın burada yer alan hizmetler içerisinden “şahıs ödemeleri sorgulama” sekmesine tıklayın, isterseniz de arama alanına direkt “şahıs” yazarak ilgili hizmeti seçin.
Bazı durumlarda kişilere taahhütlü abonelik sözleşmeleri sunulur. Bu sözleşmelerde belirtilen sürenin sonunda kişiler abonelik hizmetinden ayrılabilir. Bunların yanı sıra sözleşmenin süresi sona erdiğinde firmalar tarafından taahhütün otomatik olarak yenilenmemesi için kişiler anlaşmayı bozma haklarını kullanabilir.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, insanların daha rahat abonelik işlemlerini yapabilmesi için birçok hizmeti E-Devlet Kapısı'na taşımıştır. Kişiler, E-Devlet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde su, doğalgaz, internet, elektrik gibi pek çok hizmetin abonelik iptalini yapabilmektedir.
Abonelik başvurusu için; nüfus cüzdanı ya da kimlik kartı, tapu belgesi ya da kira kontratı, ev sahibinden alınacak abonelik dilekçesi (kiracı için) ve bina tesisat numarası gerekiyor.
her KW başına 128,9 TL'dir. Ortalama bir mesken için elektrik abonelik ücreti 644,5 TL 'dir. 2023 yılında kiracı olan vatandaşın elektrik aboneliği için ödeyeceği ücret KW 29,8 TL'dir. İş yeri için kiracıların ödeyeceği ücret 84,8 TL'dir.
180 günün sonunda herhangi bir yükleme gerçekleşmediyse aktif kullanım süresi sona erer ve 90 günlük bekleme süresi başlar. Bu süre içerisinde kullanıcı arama ve SMS alabilir ama herhangi bir arama yapamaz ya da SMS gönderemez. Bu süre içerisinde minimum bakiye tutarı yüklendiğinde tekrar aktif kullanım süresi başlar.
Turkcell mobil paketi için cayma bedeli; Kampanyadan taahhüt süresi dolmadan ayrılan abonelerin faturasına faydalandığı fatura dönemi başına KDV, ÖİV dahil 27 TL kampanya iptal bedeli yansır.
Vodafone Faturasız Hat aboneliğiniz yürürlüğe girdiğinde Aktif Kullanım Süresi başlamış olur. Aktif Kullanım Süresi 1 Ekim 2010 tarihinden sonra en düşük yükleme miktarını yüklemiş ya da en düşük lira transfer almış aboneler için 180 gündür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri