Dosya menüsünde Posta > Seçenekler'iseçin. İzleme altında, iletinin alıcının e-posta sunucusuna teslim edildiğini onaylayan Teslim alındı bilgisi'ni veya alıcının iletiyi görüntülediğini onaylayan Okundu bilgisi onay kutusunu seçin.
iCloud.com'da Mail'de @icloud.com e-posta adresinize veya herhangi bir takma adınıza gönderilen mail'i görüntüleyebilirsiniz. iCloud+ aboneliğiniz varsa özel e-posta alanı adreslerinize gönderilen mail'i de görüntüleyebilirsiniz.
Gönderdiğiniz bir e-postayı geri almaya karar verirseniz e-postanın gönderimini iptal etmek için kısa bir süreniz vardır. Göndermenizin hemen ardından iletinizi geri alabilirsiniz: Sol altta, "İleti gönderildi" mesajı ve "Geri al" ile "İletiyi göster" seçenekleri gösterilir. Geri al'ı tıklayın.
İletileri geri çekmek ve değiştirmek için
Posta'da, Gezinti Bölmesi'ndeki Gönderilmiş Öğeler'e tıklayın. Geri çekmek ve değiştirmek istediğiniz iletiyi açın. İleti sekmesinin Eylemler grubunda Diğer Eylemler'e tıklayın ve sonra da Bu İletiyi Geri Çek'e tıklayın.
İlgili 37 soru bulundu
Gmail ekranının sağ üst köşesinde yer alan 'Ayarlar' bölümünden 'Göndermeyi geri al' seçeneğinin aktif hale getirilmesi durumunda gönderilen bir e-mail alıcının e-posta adresine düştükten sonra dahi silinebilecek.
Gmail hesabınızı sildiğinizde, Gmail Posta Kutusu kapatılacak, tüm Gmail içerikleri silinecek ve 2 iş günü içerisinde e-posta adresinize erişiminizi kaybetmiş olacaksınız.
Genel olarak gönderilen emailler birkaç saniye içerisinde alıcıya ulaşır. Fakat bazen bu süre beklenenden daha uzun sürer. Bu gecikmeleri azaltmak ya da ortadan kaldırmak için bu aracın çalışma sistemini bilmeniz gerekir. Gönderdiğiniz emailler bilgisayarınızdan direkt olarak alıcının bilgisayarına ulaşmaz.
Gmail kullanımı sırasında, Gmail kuyruğa alındı sorunu ile karşılaşılması mümkün olmaktadır. Özellikle mobil cihazlardan mail gönderilmek istenmesi durumunda mail gitmediği zaman sıraya alınmaktadır. Mail attığınız kişiye ulaştırılamadığı takdirde Gmail kuyruğa alındı uyarısı ile karşılaşılmaktadır.
İnternete bağlıyken bir metin mesajı gönder.
Arkadaşın (okundu bilgileri açıksa) mesajını okuduğunda, "Okundu" kelimesini ve onun altında bir zaman damgası göreceksin. Arkadaşın "onun" mesajını okuduğunda benzer bir şey görecektir. Eğer internete bağlı değilsen mesaj bunun yerine SMS şeklinde gönderilecektir.
Kapatmış olduğunuz okundu bilgisini yeniden açmak için yapmanız gereken, yine cihazınızdan WhatsApp'ı açıp, alt kısımda yer alan Ayarlar'a, oradan Hesap, sonra da Gizlilik konumlarına ulaşmaktır. Ardından Okundu Bilgisi'nin yanında yer alan kutucuğa dokunarak, okundu bilgisini aktif etmeniz yeterli olacaktır.
2-) Okundu Bilgisi;
Bu da mesajı gönderen kişinin mesajının okunduğu anlamına gelmektedir. Fakat size gelen mesajların sizin tarafınızdan okunduğunu, gönderen kişinin görmesini istemiyorsanız bu özelliği çok kolay bir şekilde kapatabilirsiniz.
Bazen e-posta alındısı olarak da adlandırılan okundu bilgisi, alıcının e-posta'nızı aldığını ve açtığını onaylayan bir bildirimdir. Bunlar, pazarlamacılar da dahil olmak üzere iş profesyonelleri tarafından e-posta kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve takipleri yönetmek için sıklıkla kullanılır.
E-posta Nedir? Elektronik posta, e-posta veya eposta, iki veya daha fazla kişi arasındaki dijital bir iletidir. Biraz açmak gerekirse, bir ağ üzerinden belirli bir kişiye veya bir grup kişiye gönderilen; metin, dosya, resim ve diğer ekleri içerebilen bir mesajdır.
Gmail'de kuyruk uyarısı, e-postanın gönderilmek üzere sıraya konulduğunu ifade eder. Bu, e-postanın hedef e-posta adresine iletilmesinin biraz zaman alabileceği anlamına gelir. Uzun bir süre boyunca e-posta hedefe iletilmediği için bunun bir hata olduğunu düşünmek son derece normaldir.
Yani maili okumuş ise bu mail geri çekilmez, eğer okumamış ise geri çekilir ve bu mesaj o kişinin outlook programında silinmiş öğelerinde görülür ( aslen silinmiş öğeleri kurtar diyerek görürsünüz çünkü mesajı siler sonrada silinmiş öğelerden de kaldırır ).
Gönderdiğiniz e-posta alıcıya hiç ulaşmadı
E-posta orada yoksa iletiyi göndermeden silmiş olabilirsiniz. Alıcıdan Önemsiz Posta ya da Spam klasörüne bakmasını isteyin.
Gündüz ve akşam saatleri:
Sabah 9.00 – 10.00 saatleri e-postaların açılma oranlarının yüksek olduğu zaman aralıklarından biridir. 9.00 – 10.00 saatleri arasında. Bu veriyi 7.00 – 9.00 saat dilimi takip ediyor. Akşam saatlerinde ise e-postaların 19.00 – 20.00 saatleri arasında açılma oranları yüksek.
Gmail hesabını silme adımlarıyla beraber arzu edildiği takdirde yalnızca kullanmak istenmeyen bir Google servisi silinebilir. Arzu edildiği takdirde de bütün Google hesapları kalıcı şekilde silinebilir.
Söz konusu hesaptaki tüm veri ve içerikleri (e-postalar, dosyalar, takvimler ve fotoğraflar gibi) kaybedersiniz. Söz konusu hesapla oturum açtığınız Google hizmetlerini (Gmail, Drive, Takvim veya Play gibi) kullanamazsınız.
2 yıl boyunca kullanılmayan Google Hesapları etkin olmayan hesap olarak kabul edilir. Google'da en az iki yıl boyunca etkin olmamanız durumunda Google, etkin olmayan Google Hesaplarını etkinlikleri ve verileriyle birlikte silme hakkını saklı tutar. Bu politika, kişisel Google Hesabınız için geçerlidir.
Klasördeki birden çok e-postayı hızla silebilir ve yine de okunmamış veya önemli e-postalarınızı daha sonrası için koruyabilirsiniz. Birbirini takip eden e-postaları seçmek ve silmek için, ileti listesinde ilk e-postaya tıklayın, Shift tuşunu basılı tutun, son e-postaya tıklayın ve ardından Delete tuşuna basın.
Gönderilen e-postayı geri alma
E-postayı gönderdikten sonra fikrinizi değiştirmek için on saniyeniz vardır. E-postayı geri çekmek için ekranın en altındaki Göndermeyi Geri Al'a dokunun.
Gönder/AL > Çevrimdışı Çalış'a tıklayın. Gezinti bölmesinde Giden Kutusu'na tıklayın. Buradan şunları yapabilirsiniz: İletiyi silin.
Teslim edildi: Mesajınız alıcının telefonuna veya bağlı cihazlarına teslim edilmiş ancak henüz alıcı tarafından görülmemiştir. Okundu veya Görüldü: Alıcı mesajınızı okumuş veya gönderdiğiniz resmi, ses dosyasını ya da videoyu görmüştür.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri