En iyi dalgıç pompa araştırmamızda ilk sırada Kärcher Dalgıç Pompa var. 13.5 x 49.5 x 23.8 cm boyutunda ve 11.2 kilogram ağılığındaki ürün, paslanmaz çelik gövdesi sayesinde uzun çalışma ömrü sunar. 800 Watt motor gücüyle saatte 5700 litre akış hızı sunar.
Suyun pH Değeri Ve Kimyasal Bileşeni
Derin kuyu dalgıç pompa seçimi ve diğer pompa seçimleri yapılırken pompalanacak suyun kimyasal bileşenleri ve pH değeri dikkate alınmalıdır. Yüksek pH değerleri pompa arızalarına neden olabilir ve bu yüzden titanyum veya paslanmaz çelik dalgıç pompa seçimi yapılmalıdır.
Örneğin: 2 Hp Dalgıç Pompa 100 metre derinliğe konulduğunda saatte 2,7 ton su kapasitesine sahip olduğunu görebilirsiniz. 2 Hp pompa 33 metre derinliğe konulduğunda ise saate 6 ton su kapasitesine çıkacaktır.
Yapılan teknik araştırmalar ve incelemeler neticesinde belli bir aralıkta su çekme kapasitesine sahip olan 3 HP dalgıç pompaların saatte 6 ton su çekebilme kapasitesi söz konusu olmaktadır.
7,5 Hp Dalgıç Pompa Kaç Ton Su Basar? 110 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
İlgili 24 soru bulundu
7,5 hp dalgıç pompalar, 110 metreden daha az derinlikte olan kuyulardan su çıkartma sürecinde etkili olmaktadır. Saatte ortalama 14 ton su çekebilen bu pompaların bu istatistiği, derinliğe göre de değişebilmektedir.
- 25 Hp Dalgıç pompa ile uyumlu çalışır. - 200 Metre derinliğe kadar su çeker. - Maximum panel ve sürücü inverter verimliliği ile çalışır. - Yer Altı suyunu tam tanzik ile çıkarır. - 25 yıl elektrik üretme garantilidir. - Bakım, Yenileme ve değiştirme maliyeti yoktur.
FARKLI GÜÇ VE TONAJ İÇİN SİZE ÖZEL SEÇİM YAPABİLİRİZ İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.
Uygun fiyat etiketi ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. 1.1kW gücüne sahip ve 1.5 HP motoruyla dakikada ortalama 80-100 litre su çekebilmektedir.
Güneş enerjisiyle çalışan, sınırsız enerjili pompa sistemi.
93 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
Örneğin 2hp'lik bir dalgıç pompa 100 metre derinlikte saatte ortalama 2,7 ton su çeker. Aynı güçteki bir pompa 33 metrelik bir derinlikte ise 6 ton su çekme kapasitesine sahiptir.
1 hp güçten başlayarak kademeli şekilde artış gösteren dalgıç pompalar en az 50 metre derinlikten su çekebilmektedir. 100, 150 ve 200 metreye kadar su çekebilme özelliğine sahip olan dalgıç pompaların hangisinin tercih edilmesi gerektiği gibi durumlar, bu alanda uzman firmalar tarafından belirlenmektedir.
Neden Dalgıç Pompa Neden Su Çekmiyor, Niçin Su Basmıyor ? Dalgıç pompa su çekmiyor ise; susuz kalıp hava yapabilir, emiş filtresi tıkalı olabilir, pompaya enerji gelmiyor veya pompa borusu delik tıkalı olabilir tüm bu kontrollerin yapılması için deneyimli dalgıç pompa servisinden destek almalısınız.
2 hp dalgıç pompaların kaç amper harcadığı konusunda da bireyler detaylı bazı araştırmalar yapıyor. 2 hp olan dalgıç pompalar yaklaşık olarak 10 ile 12 metre seviyelerinde bir amper harcaması yapabiliyor.
Su basma kapasitesi, 15 metrede, saatte 6 tondur.
2 HP (1.5 kW) Dalgıç Pompa Sistemi (10 Panelli) - Cimo Güneş Panelli Tarla Sulama, Rüzgar Türbini, Led Aydınlatma.
Susuzluk ve kuraklığa karşı en büyük destekçiniz olacak. Toprağa hayat, ürüne bereket verecektir. Max. su basma kapasitesi, 15 metrede, saatte 6 tondur. Helezonik yapısı ve güçlü küçük motor gücüyle daha yükseğe ve daha bol su verme özelliğine sahiptir.
Bir pompanın içinde su olmaz ise çarkın daha hızlı dönmesi için bir direnç kalmaz bu da yatak milinin ve diğer bileşenlerin aşırı ısınmasına neden olur. Bu durum çarkın mil ile temas eden kısımlarında erime başlatarak çarkın mile yapışmasına ve milin hareket etmesine engel olabilir.
3 hp Dalgıç Pompa Kaç Metreden Su Çeker? 3 hp dalgıç pompa kaç metreden su çeker, 44 metre den daha derin olmayan kuyularda genel su temini için kullanılabilir.
İmpo - 6'' Dalgıç Motoru - 5,5 HP (4 KW) - Yerli.
İmpo - 6'' Dalgıç Motoru - 30 HP (22 KW) - Yıldız Üçgen.
İmpo - 6'' Dalgıç Motoru - 20 HP (15 KW) - Yıldız Üçgen.
50 HP (37 kW) Dalgıç Pompa Sistemi (200 Panelli)
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri