Alerjen Uyarısı: Süt tozu içerir, eser miktarda fındık, antep fıstığı, badem, yer fıstığı, susam, ceviz ve gluten içerebilir. Muhafaza Şartları: Serin ve kuru yerde (+18/+22°C'de) muhafaza ediniz.
Gluten İçermeyen Markalar
Kent ürünleri (Mondalez) Bu firmanin ürünlerinin etiketini okuyunuz. Firma eğer etiketinde uyari yoksa yiyebilirsiniz ŞEklinde onay vermiştir. Kent firmasinin (Mondalez) uyguladiği kural olarak Şekerleme ürünlerini ambalaj okumadan almayiniz.
Hangi gıdalar tüketilebilir? Gluten içermeyen başlıca tahıllar mısır ve pirinçtir. Diyetteki ana tahıl grubunu bunlar oluşturur. Tüm sebzeler, tüm meyveler, tüm bakliyatlar, tüm katkısız yağlar, yumurta, bal, reçel, toz şeker, zeytin, et, balık, tavuk rahatlıkla tüketilebilir.
Dökme olarak satılan bayramlık ürünlerimizde gluten bulunmamaktadır.
Patlayan Şeker Sütlü Çikolata 75 Gram
Ürünlerimizin tamamı El yapımı (Artizanal) olarak üretilmiştir. Ürünlerimizde domuz yağı ve katkıları yoktur. Alerjen Bilgisi: Süt ürünü ve soya ürünü içerir. Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem ve gluten içerebilir.
İlgili 18 soru bulundu
Diğer tüm çikolata çeşitleri gibi, beyaz çikolata da glutenli mamuller ile kontamine olmadığı sürece gluten içermiyor.
Cevap: Merhaba, ürünümüz gluten içermemektedir.
Yazımızın tamamında da belirttiğimiz gibi jelibon glutensizdir. Jelibon gluten içermez.
Enfes Elvan 1 kg x 2 Adet 2 kg İbon Karışık Meyveli Şeker
Ürün; aynı zamanda soya ve süt ürünlerini de barındırır. Ayrıca eser miktarda gluten, fındık ve yumurta içerir.
Çölyak hastası olan tüketicilerimizi önemsiyoruz. Gluten içeren ürünlerimiz ambalaj içerik bilgilerinde belirtilmektedir. Henüz glutensiz ürünümüz pazara sunulmamış olup farklı ürün grupları için glutensiz ürün üretimi, Ar-Ge çalışmalarımız içerisinde yer almaktadır.
Çölyak hastaları için güvenli yiyecekler:
Tüm katkısız katı ve sıvı yağlar, Yumurta, bal, reçel, basit toz şeker, zeytin, Et, balık, tavuk, (Bu ürünler katkılı olmadıkları gibi daha önce unla kızartılmış bir yağda kızartılıp işleme tabi tutulmamalıdır.)
Artık glütensiz olarak da bulunabilen bu tadın en önemli özelliği yemesi kadar görüntüsüyle de insana haz veren bir lezzet olmasından ileri gelmektedir. Üstelik bilinen tatlılara oranla çok da hafifi olan güllaç, hem kendinize hem de sevdiklerinize vereceğiniz en benzersiz ödüllerden biridir.
Bunlar arasında ararot, karabuğday, glutensiz etiketine sahip mısır, mısır unu, irmik, polenta, keten tohumu, pirinç, pirinç unu, soya unu, patates unu ve fasulye unu gibi glutensiz unlar, darı, kinoa, sorgum, soya, manyok kökünden yapılan tapyoka gibi ürünler bulunur.
Kavururken bile glüten olmaz ve bu madde hiçbir kahveye eklenmez.
Gluten ve laktoz içerir.
Kurumsal faturaya uygun!
Peki, salça gluten içeriyor mu dersiniz? Güzel haber! Yapımında yalnızca domates ve tuz kullanılan domates salçası çeşitleri gluten içermiyor. Çünkü gluten buğday, çavdar ve arpa gibi tahıllarda bulunan bir protein çeşidini oluşturuyor.
Glutensiz diyet listesinde çokça tüketilen balın da glutensiz markalar üzerinden araştırıldığı bilinmektedir. Bu anlamda glutensiz bal markaları; Balparmak. Anavarza Bal.
Glutensiz ürünlerimizi, Çölyak Hastalığı olanlar ile Glutensiz Diyet yapmak isteyenler gönül rahatlılığı ile kullanabilirler.
Gluten yalnızca buğday, çavdar ve arpada bulunan bir protein olduğundan, sütten elde edilen peynirin doğal olarak gluten içermemesi gerekiyor.
Editörün Notu: Gluten içermeyen ve aynı zamanda vegan bir besin olan tahin, bu özellikleri sayesinde geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyor.
Saf Uçucu Yağları kaybedilmeden üretilmiştir. Gluten testinden geçmiştir.
Herkesin favorisidir. Ama Nutella glutensiz mi? Çikolata ve fındık dolgulu yayma, glüten taneleri içermez. Gluten alerjisi ve çölyak hastalığı olan kişiler genellikle Nutellayı alerjik reaksiyonlar fark etmeden alabilirler, birkaç vaka dışında çok ciddi problemler görülmez.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri