Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Ayarlar'a ve ardından "Uygulamaları Gizle" seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlemek istediğiniz uygulamaları seçin veya arama yapın. İstediğiniz uygulamaları seçtikten sonra "Bitti" düğmesine dokunun.
Adım 1: Uygulamalarınızın listelendiği ekrana gelin ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Önce Ayarlar'a ve ardından Uygulamaları gizle seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlenecek uygulamayı seçin.
Ayarlar menüsüne girdiğinizde Uygulama Kilidi adlı seçeneği bulun ve dokunun. Uygulama Kilidi'ni aktif hale getirmenizin ardından Gizli Uygulamalar adlı sekmeye erişim sağlayarak gizlemek istediğiniz uygulamayı ya da uygulamaları seçmeniz gerekir.
İlgili 43 soru bulundu
Ana Ekranınızda boş bir alanı basılı tutun. Ekranınızın alt tarafında yer alan noktalara dokunun. Gizlemek istediğiniz sayfanın altındaki daireye dokunun. Bitti'ye dokunun.
redmi'de uygulamalarınızı gizlemek istiyorsanız. mesela ben bu whatsapp'ı gizlemek istiyorum. ayarlara uygulama gizleme yazın. buradan gizli uygulamalarını seçin.
Apps Kasası, Apps Kasası'ndaki kullanıcı etkinlikleriyle ilgili olarak, bir kullanıcının ne zaman saklama kuralı oluşturduğu veya düzenlediği, ne zaman arama yaptığı ya da veri dışa aktardığı gibi bilgileri içeren kapsamlı bir denetleme günlüğünü sağlar.
Ayarlar'ı açın ve Uygulamalar ve bildirimler'e dokunun. Android izin denetleyici uygulamasını açmak için İzin yöneticisi'ne dokunun. Konum gibi ilgilendiğiniz uygulama izinleri listesinden belirli bir izne tıklayın. Burada, konumunuza her zaman veya yalnızca kullanımdayken erişimi olan uygulamaları göreceksiniz.
Uygulamaları tek tek gizleyebilir veya tek seferde tüm uygulama sayfasını gizleyebilirsiniz. Gizlediğiniz herhangi bir uygulama, ana ekranınızın en son sayfasına kadar kaydırarak ulaşabileceğiniz Uygulama Arşivi'ne gönderilir.
Denetim Masası'den kaldırma
Görev çubuğundaki arama alanına Denetim Masası girin ve sonuçlardan seçin. Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin. Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı veya Kaldır/Değiştir'i seçin.
Sağ üst kısımdan Profil resminize veya adınızın baş harfine dokunun. Kilitli Klasör'ü Yedekle'ye dokunun. Kilitli Klasör'ü açın. İstendiğinde cihazınızın ekran kilidini açın.
Kullanıcılar Google hizmetlerinde iletileri ve öğeleri silebilir, ancak saklama kuralına veya muhafazaya tabi tüm veriler Apps Kasası kullanıcıları için kullanılabilir durumda kalır. Apps Kasası tarafından saklanan silinmiş iletiler kullanıcıların depolama alanı kotalarından düşülmez.
Ayarlar'a gidin ve daha fazlasını seçin. Bu işlem, sizi 'Ana ekran' ayarlarına götürür. Şimdi 'Ana ekran'a dokunun. 'Uygulama Kasası ile' ana ekran düzenini seçin.
Uygulama Kilidi, cihazın kilidi açık olsa bile belirli uygulamalara yetkisiz erişilmesini önler.
Hesabınızı güvende tutmaya yardımcı olması amacıyla uygulamaları Google Hesabınıza bağlamak için "Google ile oturum aç" seçeneğini kullanın. Uygulama şifresi, güvenliği düşük bir uygulamaya veya bir cihaza Google Hesabınıza erişmek için izin veren 16 haneli bir şifre kodudur.
Uygulamaya özgü parola oluşturma
appleid.apple.com sayfasında giriş yapın. Giriş Yapma ve Güvenlik bölümünde, Uygulamaya Özgü Parolalar'ı seçin. seçin ve ekranınızdaki adımları uygulayın. Uygulamaya özgü parolayı uygulamanın parola alanına girin veya yapıştırın.
Gizlenen fotoğraflar, Gizli albümüne taşınır. Bunları başka bir yerde görüntüleyemezsiniz. Albümler'de görünmemesi için Gizli albümünü kapatmak istiyorsanız Ayarlar > Fotoğraflar bölümüne gidin, sonra Gizli Albüm'ü kapatın.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri