Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Dosyalar > Kategoriler > İndirilenler ve favoriler bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun. Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Yerel > Dahili depolama birimi bölümüne gidin. İndirilenler klasörünü bulun ve ardından tarayıcı düğmesine dokunun.
ES Dosya Yöneticisi
Uygulama, uzaktan medya oynatmanıza, fotoğraf görüntülemenize, dosya aramanıza, metin dosyalarını okumanıza ve çok daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyor. Mobil cihazınızda gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri ES Dosya Yöneticisi sayesinde çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Dosyaları bulma ve açma
Cihazınızın Dosyalar uygulamasını açın. Uygulamalarınızı nerede bulacağınızı öğrenin. Dosya kategorileriniz gösterilir. Sıralama ölçütü'ne dokunun.
My Files uygulamasını başlatın. 2. Kategoriler'e girip İndirilenler'e dokunun. Bunun ardından indirilen dosyaları göreceksiniz.
İlgili 28 soru bulundu
Uygulamalar menüsü açılınca parmağınızı ekranda sola doğru sürükleyin ve üstteki Tümü' sekmesine geçiş yapın. Tümü sekmesinin altında telefonunuzda yüklü olan bütün uygulamalar listelenecektir. Bu uygulamalar arasından İndirme Yöneticisi'ni bulun ve üzerine dokunun.
Android 6.0 ve daha yüksek sürümlere sahip olan bütün akıllı telefonların “Ayarlar” kısmındaki depolama ayarlarına gidip “Keşfet” seçeneğiyle ulaşabileceğiniz dosya yöneticisinden hem dahili depolama alanınız için hem de hafıza kartı gibi harici depolama araçlarınız için dosya yönetim işleminizi kolaylıkla ...
Dosya Gezgini'nde arama: Görev çubuğundan Dosya Gezgini açın veya Başlat menüsünü seçip basılı tutun (veya sağ tıklayın), Dosya Gezgini seçin ve ardından bir arama konumu seçin: Bilgisayarınızdan ve buluttan ilgili dosyaları hızla bulmak için Giriş'ten arama yapın.
Android, telefona indirilen dosyaları standart olarak "Download" isimli bir klasörün içine yükler. Bu klasörü göremiyorsanız panik yapmayın; bulmak için, bazı model cihazlarda bir dosya yöneticisi kurmanız gerekir. Dosya yöneticisi kurulduktan sonra SD kartın içindeki dosyalara ulaşın ve Download klasörünü bulun.
ES Dosya Yöneticisi, reklam sahtekarlığı nedeniyle Play Store'dan kaldırıldı
Dosya yöneticisini kullanarak bilgisayarınızın içerisinde yer alan dosyaları görüntüleyebilir, düzenleyebilir, kopyalayabilir veya silebilirsiniz. Görsel olarak arayüze sahip tüm işletim sistemleri kendine has bir dosya yöneticisi kullanmaktadır.
Dosya yönetim sistemi ile dosyalarınızı çok daha rahat ve etkili bir şekilde organize ederek kontrol edebilirsiniz. Verilerin toplandığı birimler olarak ifade edilen dosyaların hızlı ve pratik şekilde yönetilebilmesi çok önemlidir.
Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.
Depolama alanınızı kontrol etme
Google Hesabınızda oturum açın. Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine dokunun. Depolama alanını yönet'e dokunun. Üst kısımda, depolama alanınızı tamamen doldurmanın ne kadar süreceğine dair bir tahmin görürsünüz.
Başlat > Denetim Masası'nı seçin. Denetim Masası iletişim penceresinde, Görünüm ve Kişiselleştirme seçeneğine çift tıklayın. Görünüm ve Kişiselleştirme iletişim kutusunda, Klasör Seçenekleri'ne çift tıklayın ve Klasör Seçenekleri kısmından Gizli Dosya ve Klasörleri Göster seçeneğini seçin.
Ayrıca Ctrl + f (Mac'te ⌘ + f) klavye kısayolunu kullanarak bir dosya içinde arama yapabilirsiniz.
Dosya sistemi yerel veya uzak olması fark etmeksizin kök altında bulunur. Android dosya hiyerarşisi, mevcut Linux hiyerarşisinin özelleştirilmiş bir sürümüdür. Cihaz üreticisine ve altındaki Linux versiyonuna göre bu hiyerarşinin yapısı birkaç önemsiz değişiklik gösterebilir.
Android'in desteklenen uygulama uzantısı ".apk"dır.
Adım 1. Ayarlar'a gidin ve “Biyometrik veriler ve güvenlik” üzerine dokunun. Adım 2. “Güvenli Klasör”e dokunun.
Android'de uygulamalar nasıl gizlenir? Adım 1: Uygulamalarınızın listelendiği ekrana gelin ve sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun. Adım 2: Önce Ayarlar'a ve ardından Uygulamaları gizle seçeneğine dokunun. Adım 3: Gizlenecek uygulamayı seçin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri