Buna göre listenin başında VPN-Super Unlimited Proxy by Mobile uygulaması geliyor. Uygulama dünya çapında 1 milyon 934 bin 429 kullanıcıya sahip. Bu kullanıcıların 470 bin tanesi ise ABD topraklarında. Bu uygulamanın en büyük rakibi ise ülkemizde oldukça popüler olan Nord VPN oldu.
Windscribe, en iyi bilinen ücretsiz VPN'lerden biri; Windows, Mac, Linux, Android, iPhone, tüm büyük işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. Ücretsiz sürümde farklı ülkelerden on sunucuya bağlanmanıza izin veriyor ve sunucuları çok hızlı. Windscribe'ı istediğiniz kadar cihazda kullanabiliyorsunuz.
ExpressVPN ve HideMyAss'de Türkiye sunucuları var.
Buna göre listenin en başında Turbo VPN yer aldı. Uygulamanın dünya çapında 4 milyon 437 bin 334 Android kullanıcısı var. Listenin ikinci sırasında ise Free VPN SecVPN Android VPN uygulaması yer buldu. Bu uygulamanın ise dünya çapında 3 milyon 334 bin 864 kullanıcısı var.
İlgili 29 soru bulundu
Evet, VPN kullanmak neredeyse her yerde tamamen yasaldır.
ExpressVPN'in Türkiye dahil olmak üzere 94 ülkede 3,000+ sunucusu vardır ve muhteşem hızlar ve 1.
En temel anlamıyla internete gerçek IP adresiniz gizlenip, farklı bir IP adresi üzerinden bağlanmanızı sağlayan hizmettir. VPN, bağlantınızı güvenli hale getirir ve herhangi bir ağa bağlanırken bağlantınızı şifreleyerek kimliğinizin tespit edilememesini de sağlar.
Kısaca, bir VPN kullanmak: Özel bilgilerinizi korur. Paylaştığınız bilgiler sizin tercih ettiğiniz ülkedeki VPN sunucularında muhafaza edilir ve bu nedenle, sizinle bağlantılı değildir. Yasal VPN hizmetleri aramalarınızı kaydetmez ve hiç kimse hangi siteleri ziyaret ettiğinizi bilemez.
Hiç VPN ve protokolü ekstra veriyemez.Yani VPN siz kullanımın neyse odur. VPN veri tüketimini arttırmaz sadece ip gizler tüneller kanalı açar şifreli.Şifreleme gücü yüzünden bağlantı hızı kaybı yaşatır.
VPN Kullanmak İnternet Hızını Arttırır mı? VPN kullanarak mevcut bağlantı hızının üstünde bir artış elde edemezsiniz.
VPN bağlantısı, sizinle internet arasında güvenli bir bağlantı oluşturur. VPN sayesinde bütün veri trafiğiniz şifreli bir sanal tünele yönlendirilir. Bu tünel, interneti kullandığınızda IP adresinizi gizler ve konumunu herkes için görünmez kılar. VPN bağlantısı, dışarıdan gelecek saldırılara karşı da güvenlidir.
ProtonVPN güvenilir mi? Evet. ProtonVPN kırması neredeyse imkansız olan güçlü AES-256 şifrelemeyi kullanır. Farklı cihazlardaki her bir ProtonVPN uygulamasının kaynak kodunun güvenliği, herkes tarafından kontrol edilebilir.
NordVPN'i Dene-Risk Yok
NordVPN'nin neden Türkiye'de güvenilen bir VPN hizmeti olduğunu kendiniz görün. Tüm planlar 30 günlük para iadesi garantisiyle sunulur. Böylece bu hizmeti hiçbir risk olmadan deneyebilirsiniz.
Güvenilir olmayan bir VPN uygulaması nedeniyle virüslere maruz kalabilir, kişisel bilgileriniz çalınabilir, hatta cihazınız yasal olmayan işlemler için kullanılabilir. Bir VPN sunucusuna bağlandığınız andan itibaren artık o sunucunun sizin adınıza internet bağlantınızı yönetmesine izin vermiş olursunuz.
ExpressVPN 12 aylık plan, ilk yıl için $99,95 ($8,32/aylık ortalama), ardından yıllık $116,95 olarak faturalandırılır. 30 günlük para iade garantimizle %100 korunursunuz.
Dolayısıyla, VPN'i kalıcı ve sınırsız kullanmak istiyorsanız ücretli bir üyeliğe kaydolmaktan başka seçeneğiniz yok. Ancak, ücretsiz bir hesap, test etmek ve “tanımak” için ilginç bir seçenek olabilir. Ancak, iddia edilen sınırsız ve ücretsiz tekliflere karşı dikkatli olmanız gerekli.
VPN'ler, fiziksel olarak bir ağda bulunmayan cihazların o ağa güvenli bir şekilde erişmesini sağlar. Android, yerleşik (PPTP, L2TP/IPSec ve IPSec) bir VPN istemcisi içerir. Android 4.0 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlar da VPN uygulamalarını destekler.
Dünyanın en büyük güvenli DNS sağlayıcısı olarak bilinen Cloudflare'in DNS ve VPN hizmeti olan 1.1.1.1, hem ücretsiz hem de kullanımı kolay bir sistem olarak en iyi VPN uygulamalarından birisi olarak görülüyor.
VPN yasal mı? Türkiye'de VPN kullanmak, kanunda bu noktaya parmak basan herhangi bir hüküm olmaması nedeniyle teknik olarak yasal. VPN'e yönelik kanun aracılığıyla belirtilen bir suç olmadığından VPN kullanmanın karşısında yasal bir engel bulunmuyor.
Normalde yasaklı sitelere girmenin herhangi bir cezası yoktur. Bazı kişiler kullanıcı adını ve telefon numarasını değiştirerek yasaklı sitelere girmeye çalışıyor.
VPN kullanımlarında ortaya IP ve DNS sızıntıları çıkabiliyor. Bu da bilgisayarınızın internet üzerinde açık hedef haline gelmesini sağlayabiliyor. Kimi web siteleri, coğrafi olarak kullanıma kapatılabiliyor. Pek çok devletin coğrafi olarak pek çok erişim engeli koyduğu çok sayıda internet sitesi yer alıyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri