Başka bir banka hesabından Papara hesabına Havale/EFT yapmak için takip etmen gereken adımlar: Papara hesabına giriş yap, Yatır'a dokun, Havale/EFT ile yatır seçeneğini seç, bankanı seç. İlgili banka için ekranda gözüken Papara IBAN numarasına dokun ve kopyala.
Onaylı hesabın varsa, yalnızca kendi adına kayıtlı bir banka hesabından para yatırabilirsin. Eğer başka bir kişi Papara hesabına para yatırmak istiyorsa, o kişiden Papara hesabı açmasını ve Papara hesabından sana para göndermesini isteyebilirsin.
Papara Card'ın ile tüm banka ATM'lerinden Papara hesabına para yatırabilirsin.
Para göndermek her zaman ücretsizdir. Para transferi alan kullanıcılardan ise aşırı/ticari kullanım halinde işlem ücreti tahsil edilir. Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5.000 TL veya döviz karşılığı üzerinde transfer geldiğinde sonraki işlemlerine %3,40 (BSMV hariç) işlem ücreti uygulanır.
İlgili 41 soru bulundu
Evet, Kasım 2023 itibarıyla Papara hesabına ait bir IBAN tanımlandı. Papara IBAN'ını Papara'ya girdiğinde, Papara numaranın hemen altında görebilirsin. Papara IBAN'ını kopyalayabilir, paylaşabilir, IBAN'ına Kolay Adres tanımlayabilirsin.
Paparadan Ziraat hesabıma ücretsiz para gönderebiliyorum.
Papara IBAN'ını, Papara'ya giriş yaptığında Papara numaranın altında görebilirsin. Ayrıca Hesabım > Hesap Detayları adımından da Papara IBAN'ını öğrenebilirsin.
1- Normal havale gibi yolluyorsun ama açıklama kısmına papara ID'ni yazman gerek. Eğer iki kartta da senin ismin yazmıyorsa; 2-Ziraat Kartında ismi yazan kişinin adına bir Papara hesabı açılır, açılan hesapta Ziraat'ten Papara'ya havale yapılır. Sonra Papara'ya gelen para diğer Papara kullanıcısına yollanır.
Akbank ATM'lerinden Papara Card ile para çekmek tamamen ücretsizdir. Akbank dışındaki bankalardan yapılan para çekme işlemlerinde %1+1 TL işlem ücreti uygulanır ve Papara hesabından tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir.
Diğer Papara kullanıcılarına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder adımından alıcının cep telefonu veya Papara numarasını yazmalısın. Alıcının banka hesabına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder > Papara No/IBAN adımından alıcının banka hesabına ait IBAN'ını yazmalısın.
İster kendine ait banka hesabından, ister kartsız işlemle, ister Papara Card ile tüm ATM'lerden ya da CarrefourSA kasaları, TeknoSA ve PTT şubelerinden hesabına kolayca para yatırabilirsin.
Papara Numarası, Papara uygulamasına giriş yaptığında açılan ana ekranda yer alır. Papara hesabına banka hesabından para yatırırken açıklama alanına Papara Numaranı yazman gerekir.
Yanlışlıkla Kimsenin Kullanmadığı 11 Haneli Papara Numarasına Yolladım.
Türkiye'de uygulanmakta olan IBAN, 26 haneden oluşmaktadır. İlk iki hane ülkemizin uluslararası kodu olan “TR” harfleridir. Daha sonra gelen iki ve beş hane sırasıyla kontrol basamaklarını ve banka kodunu, ardından gelen haneler ise müşteri hesap numarasını ifade etmektedir.
Alıcı adı ve soyadına gerek yok. [email protected] olması lazım. Sadece açıklamaya Papara numaranı yazıyorsun para 1 2 dk içinde geliyor.
Anasayfada Papara numaranın altında yer alan Papara IBAN'ına para yatırdığında ya da başkasından para aldığında saniyeler içinde hesabına yüklenir.
Papara kart aylık 500TL üzeri para yatırmada ücret alıyormuş nasıl ücret ödemeden 500TL üzeri para yatırabilirim? Böyle bir şey yapamazsınız hocam, ayrıca yatırdığınız miktara göre kestiği miktar da artıyor; "0-500 TL arası 5 işleme kadar ücretsiz, 5 işlem sonra %1 + 1 TL. Tüm vergiler dahildir.
Ziraat Bankası için IBAN numarası alanına: TR 56 0001 0022 4778 6851 6750 02 yazın ve açıklama alanına yalnızca aktif kullandığınız sanal ya da fiziksel kartınızın arkasındaki 13 haneli barkod numarasını aralarında boşluk bırakmadan girerek işlemi tamamlayın.
Başka bir hesaba ğara göndereilmek için hesabının onaylı veya sözleşmeli hesap olması gerekiyor eğer hesabın onaysız bir hesap ise başka paparalılara para gönderemezsin. Onaylı hesapta birine para gönderebilmek için >kendine ait bir banka hesabından Papara hesabına para yatırman gerekir.
İlk olarak Papara hesabına giriş yap. Sağ üst köşede yer alan Hesabım'a gir, Hesap Detayları'nı seç ve işte Papara numaran ile hesabına ait tüm bilgiler.
Hakkında. Papara, 2016 yılı Nisan ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan "Elektronik Para Kuruluşu" olarak faaliyet göstermek üzere aldığı izin ile aynı yılın Ağustos ayında faaliyetine başladı.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri