Chrome kayıtlı şifreler hangi klasörde tutulur 📂
Dosya gezgininde arama çubuğuna “C:\ Users\[kullanıcı adınız]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default” kopyalayarak Chrome'a kayıtlı kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin de yer aldığı bu klasöre daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
1- Öncelikle Google Chrome'u açın ve sağ üstteki menüden Ayarlar seçeneğine tıklayın. Ardından çıkan ekranda "Otomatik doldurma" başlığı altında "Şifreler" seçeneğini göreceksiniz. 2- "Şifreler" seçeneğine tıkladıktan sonra, karşınıza kayıtlı tüm hesap şifrelerinizin olduğu bir ekran gelecek.
Şifre Yöneticinize hoş geldiniz
Android veya Chrome'da kayıtlı şifrelerinizi yönetin. Şifreleriniz, Google Hesabınızda güvenli bir şekilde saklanır ve tüm cihazlarda kullanımınıza sunulur.
İlgili 37 soru bulundu
Ayarlar'da kayıtlı parolaları ve geçiş kodlarını görüntüleme
Ayarlar'a dokunun, ardından ekranı aşağı kaydırarak Parolalar'a dokunun. İstendiğinde Face ID veya Touch ID'yi kullanın ya da parolanızı girin.
Kayıtlı Kullanıcı Adlarını ve Şifreleri Görüntüleme veya Silme. Şifre Kasası'na kaydedilen kullanıcı adlarını ve şifreleri istediğiniz zaman görüntüleyebilir veya silebilirsiniz. Kayıtlı kullanıcı adlarını ve şifreleri görüntülemek veya silmek için Ayarlar > Güvenlik > Şifre Kasası > HESAPLAR bölümüne gidin.
Sağ üstte profil resminize veya adınızın baş harfine ve sonra Google Hesabınızı yönetin'e dokunun. Gmail kullanmıyorsanız myaccount.google.com adresine gidin. Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun. "Profil" bölümünün altında Şifre'ye dokunun.
Şifre koşullarını karşılayın
Şifreniz harf, sayı ve semboller (yalnızca ASCII standardı karakterleri) içeren herhangi bir kombinasyon olabilir. Aksanlı karakterler desteklenmez. Şu şifreleri kullanmayın: Zayıf şifreler.
Şifreniz harf, rakam ve mutlaka özel karakter içermelidir. Küçük ve büyük harf kullanılmalıdır. Şifre kişisel bilgi, sıklıkla kullanılan kelime, kolay tahmin edilebilir söz öbeği kullanılmamalıdır. Tüm hesaplar için ayrı ayrı şifreler belirlenmelidir.
Ayarlar > Parolalar bölümüne gidin, sonra bir hesaba dokunun. Parolayı Sil'e veya Geçiş Anahtarını Sil'e dokunun.
Anahtar zinciri, Mac'inizdeki, uygulamalardaki, sunuculardaki ve web sitelerindeki hesap adlarınız ile parolalarınızı ve kredi kartı numaralarınız veya banka hesabı PIN numaralarınız gibi gizli bilgileri güvenle saklayan şifreli bir uygulamadır.
Ayarlar'ı açın, şifrelerin nerede olduğunu bulmak için arama alanına şifre yazın - ardından görüntülemek için adımları izleyin. (Kenarda bir göz simgesini tıklayın, ardından saklanan parolayı görüntülemek için bilgisayar parolasını girin.)
Şifrenizi değiştirme
Üstte Güvenlik'e dokunun. "Google'da oturum açma" bölümünün altında Şifre'ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir. Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'e dokunun.
Bu nedenle google hesabı açarken telefon numarası ile ya da bir mail adresiyle hesapları doğrulamak ve güvenceye almak gerekir. Bu sayede şifre unutulduğunda bağlanmış olan hesaba ya da telefon numarasına doğrulama kodu gelerek hesapların kurtarılması ve tekrar hesaba erişim sağlanması mümkün olur.
Bu nedenle mümkünse şifrenizi hatırlamaya çalışmanız önerilir. Şifre kırılabilir mi? Huawei telefonlar yürürlükteki tüm yasalara ve düzenlemelere uymaktadır. Kullanıcı gizliliğini korumak amacıyla veriler, kilit ekranı şifresi kullanılarak izinsiz girişi olmayan ve geri alınamaz bir algoritma üzerinden şifrelenir.
Uygulama Kilidini İptal Etme: Kilitli uygulama listesinde kilidini iptal etmek istediğiniz uygulamaların yanındaki düğmeleri kapatın. Uygulama Kilidini Sıfırlama: > Uygulama Kilidini devre dışı bırak > DEVRE DIŞI BIRAK bölümüne gidin. Bu işlem tüm kilitleri iptal edecek ve uygulama kilidi ayarlarını silecektir.
Ayarlar > Biyometri ve şifreler bölümüne gidin ve Kilit ekranı şifresi özelliğine dokunun. 6 haneden oluşan bir şifre girin. Alternatif olarak, Kilit açma yöntemini değiştir düğmesine dokunun ve bir şifre türü seçin, ardından ekrandaki talimatlara uyarak yeni şifreyi girin.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri