Unutma: IBAN'a para transferi, Papara tarafından senin adına gerçekleştirilir. Para transferi yaptığın kişi banka hesap hareketlerinde işlem açıklamasında senin isim soyisim bilgilerini 'Gönderen: Ad Soyad' olarak görüntüler.
Diğer Papara kullanıcılarına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder adımından alıcının cep telefonu veya Papara numarasını yazmalısın. Alıcının banka hesabına para göndermek için Para Transferi > Para Gönder > Papara No/IBAN adımından alıcının banka hesabına ait IBAN'ını yazmalısın.
Papara'da isim ve soyisim bilgini Ayarlar > Gizlilik Ayarları > İsim Görünümü adımından gizleyebilirsin. Böylece diğer kullanıcılar sana para gönderirken isim ve soyisminin sadece baş harflerini görüntülerler.
Papara Elektronik Para A.Ş.
Kartın kullanıcıya ulaşım süresini minimuma indirebilmek için artık papara kartlarda isim yazmamaktadır.
İlgili 30 soru bulundu
Kartlarımızın sizlere teslimatını hızlandırmak adına artık kartlarda isim yazılmıyor.
Sıkça Sorulan Sorular sayfasında ilgili açıklama mevcuttur. Bu bağlantıya tıklayıp ilgili konuya gidebilirsin. İsim Görünümü 'nü kapatarak (Papara'da) işlem yaparken isim ve soyisim bilgini maskeleyebilirsin.
Faizli işleme bulaşılmadığı sürece, söz konusu kartla fatura ödeme gibi meşru olan işlemlerin yapılmasında dinen bir sakınca yoktur.
6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş online bir ödeme cüzdanı olan Papara'nın tüm kullanıcılarına ait bakiyeler Merkez Bankası onayı ile açılmış hesaplarda bulunuyor. Papara ayrıca MasterCard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyeliği ile güvenliğini kanıtlıyor.
İsmini gizle: Gizlilik Ayarları bölümündeki İsim Görünümü kısmından, para transferlerinde, para isteme ve bölüştürme taleplerinde ismini maskeleyebileceksin. Aynı zamanda bu özellik ile profil fotoğrafın da karşı taraflardan gizlenecek.
Papara, 6493 sayılı yasa kapsamında kurulmuş bir elektronik para kuruluşudur. Bağlı olduğumuz yasalar gereği hesabın gerçekten sana ait olduğunu doğrulamak zorundayız.
İlgili belgeleri [email protected] e-posta adresine gönder. Önemli! İstenen belgeleri mutlaka eksiksiz olarak iletmelisin. Eksik iletmen durumunda talebin işleme alınamaz.
Papara hesaplarında sana özel oluşturulmuş bir IBAN şu an için bulunmuyor.
Yalnızca kendi adına kayıtlı bir banka hesabından para yatırabilirsin.
Papara uygulamadan Kolay Adres ile para yatırmak için Kolay Adres ile Transfer ve E-Posta kısımlarından, Papara'ya ait [email protected] e-posta adresini yazarak transferini yapabilirsin. Açıklama kısmına Papara numaranı yazmayı unutma. Papara numaranı yazmadığında işlemini gerçekleşmez.
Kimlik doğrulaması yapılmış bir Papara hesabını, hesap sahibinden başka bir kişiye kullandırmak ülkemiz kanunlarına göre bir suçtur. Hesabında üçüncü kişilerin gerçekleştirdiği işlemlerin tüm yasal sorumluluğu sana ait olacaktır.
Hayır, Papara Edu Card kredi kartı değildir ve asla borçlandırmaz.
Papara hesabı oluşturmak için yaş sınırı 13 yaş ve üzeridir.
İster kendine ait banka hesabından, ister kartsız işlemle, ister Papara Card ile tüm ATM'lerden ya da CarrefourSA kasaları, TeknoSA ve PTT şubelerinden hesabına kolayca para yatırabilirsin.
Banka değiliz, Papara'yız; sizin için buradayız.
Mastercard, Visa ve Bankalararası Kart Merkezi üyesi olarak Türkiye'de ilk defa bankaya bağımlı olmayan Mastercard logolu bir ön ödemeli kart ürettik ve kullanıma sunduk. Yedinci yılımızda 500 kişilik bir ekibe ve 17 milyon kullanıcıya ulaştık.
Papara Numarası, Papara uygulamasına giriş yaptığında açılan ana ekranda yer alır. Papara hesabına banka hesabından para yatırırken açıklama alanına Papara Numaranı yazman gerekir.
Havalede isim görünür. Eft'de iban nosuna göre transfer yapıldıgından sadece o gözükür. Ama karşı taraf yaptıgım eft.nin benden oldugunu anlasın derseniz altına not düşersiniz.
Bilgilerime ulaşır mı? Bilgi derken ıban girince isim çıkar kime gideceği ile ilgilli başka birşeye ulaşamaz.
Bu durum o kadar sık oldu ki bankalar bazı önlemler aldı. Örneğin hesap numarası ya da IBAN ile hesap sahibi kişi adı soyadı tutmuyorsa, EFT/ Havale işlemi gerçekleşmiyor, para işlemi yapana iade ediliyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri