Vodafone müşteri hizmetlerine 24 saat boyunca ulaşmak mümkün. Dolayısı ile istediğiniz saatte Vodafone hatlarınızdan 542'yi arayarak müşteri hizmetlerine ulaşabilir, faturalı hat taahhüdünüz ne zaman bitiyor öğrenebilirsiniz.
Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaptıktan sonra; paket bilgilerim bölümü bulunuyor. Bu kısımda sözleşme detaylarını görmek mümkün oluyor. Ayrıca Vodafone Evde İnternet müşteri hizmetleri üzerinden de müşteri temsilcilerine ulaşabilir ve taahhütünüzü sorgulayabilirsiniz.
Tarifemdeki güncel ve kalan kullanımlarımı nasıl görüntüleyebilirim? Vodafone Yanımda uygulaması: Tarifenizdeki kalan kulanım bilgelerini Yanımda uygulamasına giriş yaparak uygulama ana sayfasından ya da "Tarifem ve kalan kullanımların" sayfasından görüntüleyebilirsiniz.
İnternet taahhüt sorgulama yapmak, ne kadar süre sonra biteceğini öğrenmek istiyorsanız ilk yapabileceğiniz şey, servis sağlayıcınız ile iletişime geçmek. Müşteri hizmetlerini arayarak kalan taahhüt sürenizi kolayca öğrenebilirsiniz.
Onayladığım ve imzaladığım sözleşmelerime nasıl ulaşırım? Vodafone.com.tr'ye hesabınızla giriş yaptıktan sonra, “Hesabım” menüsü altında sözleşmelerinizin örneklerini bulabilirsiniz.
İlgili 29 soru bulundu
Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlarına basıp gönderdikten sonra taahhüt kalan süre ve cayma bedeli SMS olarak tarafınıza gelecektir.
Aynen devam eder.Birşey olmaz.Taahhüt biter kestirmek istediğin dakika o aykı ücretini ödersin keserler netini.Tazminat ödemessin.Normalde Taahhüt devam ederken interneti iptal ettirenden o aykı ücret + 110 ila 220 tl arasında ücret isteniyor.
Telefonunuzun arama ekranına *124# yazarak arama yapın. Karşınıza çıkan ekrana 9 rakamını yazıp gönderin. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlaması yapıp tekrar gönderin. Kalan taahhüt süresi ve cayma bedeli tarafınıza SMS bilgilendirmesi olarak gönderilecektir.
Faturalı hat kullanımı yaygın olup daha uygun koşullarda kullanım için operatörlerde tarafından kullanıcılara taahhüt yapılır. Taahhüt sözleşmesine göre kullanıcıların bu süre boyunca ilgili operatörde kalma sorumluluğu vardır. Eğer süresi içinde operatör değişikliği yapılmak istenirse cayma bedeli ödenmesi gerekir.
Bir taahhüdü verdiğinizde yasal olarak o konudaki belirtilen zamanda hizmeti kullanacağınıza dair söz vermiş olursunuz. Yani bir internet servis sağlayıcıya abone olduktan sonra taahhüt süresi boyunca o interneti kullanmakla yükümlüsünüzdür. Yaygın internet taahhüt süresi genelde 3, 12 ve 24 ay olarak sunulur.
SMS kanalıyla fatura bilgilerinize ulaşmak için:
Aboneler "GUNCEL FATURA" yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirler. Son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.
3. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.
Faturalı Vodafone müşterilerine, faturalarının son ödeme tarihleri geçmesine rağmen fatura borçlarını ödemedikleri zaman, hatları kısıtlanmadan önce ödeme yapmaları için 1 hafta ek süre tanınır. Bu 1 hafta içerisinde fatura borcu ödenmezse hat giden aramalara kapatılır ancak arama kabul edebilir.
Taahhüt, müşterinin belirli bir süre boyunca şirketin hizmetlerini kullanmayı kabul edilmesi anlamına gelir. Bu taahhüt süresi genellikle 12 ay, 24 ay veya 36 ay olabilir. Taahhüt verdiğinizde, bu süre boyunca sözleşmelerinde belirtilen hizmetleri kullanabilirsiniz.
Hat taşıma işlemi 3 gün sürüyor. Taahhüt bitimine 5 gün kala taşıma işlemlerinizi başlatın. Son güne bırakırsanız indirimsiz olarak size bir fatura daha kesilme ihtimali oldukça yüksek.
Hat iptal talebinizle ilgili detaylı bilgi almak için 542 nolu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Cep Merkezleri'ne ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda, dilerseniz hat iptal başvurunuzu Abonelik Fesih Başvurusu sayfasını ziyaret ederek de yapabilirsiniz.
Taahhüt sözleşmesi bitmeden önceki son faturanızın döneminde, istediğiniz zaman operatör değiştirebilirsiniz. Ancak, son fatura gün bazlı taahhütsüz fiyatlandırma ile kesilebileceği için, ne kadar erken işlemlere başlarsanız o kadar iyi olacaktır.
Bu tarih eğer fatura kesim tarihiyse henüz gelmeden birkaç gün kala hat iptali,numara taşıma,faturasız hatta geçiş yöntemlerinden birini uygularsaniz tekrar fatura çıkmaz.Eğer kontrat 12 aylık 2 dönemden oluşuyorsa taahhüt yine yenilenir eğer tek dönemde bu tarihte biter kalırsanız da normal ücretini ödemeye ...
Abonelik sözleşmesi yapıldığında tüketiciye kolay ve anlaşılabilir bir taahhütname/sözleşme örneği verilecek. Yeni düzenleme ile taahhütname süresi en fazla 24 ay ile sınırlı olacak. Taahhüdün bittiğine ilişkin tüketicilere bilgilendirme yapılacak" dedi.
Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Tarifenize ek paketler satın alarak, aşım ücretlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.
Taahhüdün devam etmesi demek sözleşmede belirtilen süre boyunca aynı şartlarda hizmeti almayı sürdürmektir. Taahhüdün bozulması yasal olarak söz vermiş olduğunuz anlaşmayı ihlal etmek anlamına geliyor. İnternet taahhüt cayma bedeli yapılan sözleşmedeki anlaşma detaylarına göre belirlenir.
Cihazınızın tesliminden itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullandığınız takdirde dahil olduğunuz kampanyadan çıkarılacak olup kampanya öncesinde kullanmış olduğunuz tarifeye geçişiniz yapılacaktır. Cayma hakkının kullanılması halinde herhangi bir kampanya çıkış ceza bedeli yansıtılmayacaktır.
Aboneliğiniz sırasında size verilen modem abonelik süreniz boyunca kullanımınız için verilmiştir. Aboneliğinizin sonlanması durumunda modeminizi iade etmelisiniz.
Fesih bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaştığı tarihten itibaren en geç 7 gün içerisinde sözleşmeniz sonlandırılmalıdır. Fesih talebinin yerine getirilme süresi günlük süreli yayınlarda 15 gün; haftalık süreli yayınlarda 1 ay; aylık süreli yayınlarda 3 aydır.
Taahhütlü internetten yararlanmadan önce taraflar arasında bir taahhütname imzalanıyor. Taahhütname üzerinde, seçilen paketten ne kadar süre ve ne kadar ücret ile yararlanacağı bilgisi yer alıyor. Taahhütlü internet genellikle 12 veya 24 ay üzerinden satın alınabiliyor.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri