AV-TEST tarafından yapılan testler nihayetinde en başarılı antivirüs yazılımları Avast, Avira, Bitdefender, G DATA, Kaspersky ve Trend Micro olarak belirlendi. Dünya genelinde oldukça popüler olan bu yazılımlar; koruma, performans, kullanılabilir testlerinden tam puan almayı başardılar.
Kaspersky Free Antivirus. Bitdefender Antivirus. Avast Free Antivirus.
2023 yılında en iyi Android antivirüs uygulamalarının hızlı bir özeti: 1.🥇 Norton – İlave internet güvenliği korumaları için en iyisi | Uygulama Türkçe kullanılabilir. 2.🥈 Bitdefender – Hafif tarama için en iyisi (mükemmel VPN'le) | Türkçe arayüz mevcut.
Sizin için seçtiğimiz antivirüs programları:
Safe Security. Avast. Avira Security 2020. AVG Antivirüs.
Yazılımın ilk sürümü 1988 yılında yapılmıştır. Avast Antivirüs uygulaması En iyi PC ve Mac güvenliği ödülleri dalında; En İyi Ücretsiz Kötü Amaçlı Yazılım Koruması (2020), Olağanüstü Güvenlik Ürünü (2021) ve En İyi Ürün (2021) ödüllerini almıştır.
İlgili 16 soru bulundu
Avast Software, merkezi Prag, Çek Cumhuriyeti'nde bulunan ve bilgisayar güvenliği, makine öğrenimi ve yapay zeka alanlarında çalışan çok uluslu bir siber güvenlik yazılımı şirketidir.
Avast ile Avira arasında karar verebilmeniz tamamen bütçenize bağlıdır. Avira yetenekli ancak daha düşük maliyetli bir antivirüs programıdır, bununla birlikte daha kapsamlı bir güvenlik paketine yatırım yapabiliyorsanız Avast'a yapmanızı öneririz.
Telefonunuza etkili bir antivirüs programı indirmeniz gerekir. Norton, Eset, Kaspersky, MalwareBytes ve Avast gibi şirketlerin cep telefonları için geliştirdiği etkili antivirüs yazılımları bulunuyor. İndirdiğiniz yazılımla tarama yaptırarak cihazınızdaki tüm zararlı uygulamaları ve virüsleri temizleyin.
Uygulamaların çökmesine ve telefonunuzun aşırı ısınmasına neden olabilir. Daha da tehlikelisi Android virüsleri paranızı ve kişisel verilerinizi bile çalabilir. Kötü amaçlı yazılımlar, otomatik mesajlar gönderip telefonunuzu sahte ücretli servislere abone ederek faturanızın artmasına neden olur.
Avast size en kullanışlı işlevlere sahip olmanız için esneklik, ekstra özellikler ve çeşitli fiyat planları sunar. Birden çok cihazı korumak istiyorsanız, özellikle internet güvenliğini sağlamak istediğiniz küçük çocuklarınız varsa, McAfee sizin için idealdir.
Virüsler elektronik cihazlara genellikle çeşitli indirme işlemleriyle bulaşır. Zararlı yazılımlar telefona pek çok farklı yolla bulaşabilir. Virüsler telefona gönderilen mesaj ve maillerin içerisinde de gizlenmiş olabilir. Bu tip mesajlarda genel de tıklanması istenen bir bağlantı mevcuttur.
Güvenilir olmayan APK indirme sitelerindeki uygulamalarda zararlı yazılım olabilir. Uygulamaların kullandığı hizmetlerden kullanıcının cihazına malware bulaşabilir. Zararlı kod çalıştıran sitelere girilmesi hâlinde virüs bulaşabilir.
Avira ve AVG, yüksek kalitede koruma vaat ediyor. Yeni bir kullanıcıysanız, Avira sizi güvende tutmak için birçok yararlı özelliğe sahip makul fiyatlı bir paket sunuyor. Ancak, çok çeşitli tehditlerden korunacak kapsamlı bir güvenlik sistemine yatırım yapmak istiyorsanız AVG sizin için uygun olabilir.
Norton, birden çok kullanıcılı ev bilgisayarınız varsa size mükemmel bir güvenlik paketi sunar, ancak hareket halinde çalışıyorsanız ve ortak WiFi üzerinden korunmaya ihtiyacınız varsa Norton, sizi güvende tutacak ek araçlar satın alma seçeneği sunsa da Avast sizin için daha iyi olabilir.
Antivirüs programı kullanmadığınızda bilgisayarınızın güvenlik duvarı virüsler tarafından kolayca aşılır. Bilmediğiniz dosyaları indirmek yerine internette gezinirken daha dikkatli davranabilirsiniz. Antivirüs programları güvenlidir ancak her önünüze gelen dosyayı açmak, indirmek için yazılmamıştır.
Antivirüs programı kullanarak, zararlı uygulamaları kaldırarak ve telefonunuzu güncelleyerek virüsleri temizleyebilirsiniz. Ancak, tüm bu yöntemler başarısız olursa, son çare olarak telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürerek virüsleri tamamen temizleyebilirsiniz.
İlk olarak bilgisayarınızın arama kısmına gelin. Denetim masası yazın. Karşınıza ilk çıkan programı açın. AVG Antivirüs programını sağ tık yaparak kaldır seçeneğine tıklayın.
'XHelper'ı tespit etmesi zor yapan şey kendisini bir Android servisi gibi göstermesi ve kurması. Dolayısıyla virüslü uygulamayı kaldırmak virüsü kaldırmıyor. Yazılım açılır pencereler ve spam bildirimler göstermeyi sürdürüyor. Cihazlar fabrika ayarlarına sıfırlansa bile virüs her seferinde kendini yeniden yüklüyor.
Windows'da Windows Güvenliği öğesini aratıp açın ve ardından Virüs ve tehdit koruması öğesini seçin. Hızlı tarama, Tarama seçenekleri veya Gelişmiş taramayı çalıştır seçeneğine tıklayın ve ardından çalıştırmak istediğiniz tarama türünü seçin. Hızlı tarama öğesini seçerseniz tarama işlemi başlar.
Merhaba, kesinlikle bulaşır, bunun önüne geçmenin çokta mümkünü yok. %100 olmasa da %95-98 oranında sizi bu durumdan koruyacak şey bir Antivirüs yazılımı değil, bir İnternet Security yazılımıdır.
Dr. Şevki Işıklı, şarj cihazlarının da virüs aktarabileceğini belirtti ve herkesin şarj aletininin kullanılmaması konusunda uyardı.
Avira Antivirus Security 2018
PC'deki ücretsiz antivirüsüyle tanınan Avira, Android'de de çok güçlü bir koruma sunuyor. Avira Antivirus Security 2018'in kapsamlı tarama motoru, bağımsız testlere göre zararlı örneklerinin yüzde 100'ünü yakalıyor.
Avira'nın Windows Antivirüsü – Alman Malı
Ücretsiz Windows Antivirüs yazılımımız ile kendinizi ve aygıtlarınızı saldırıdan koruyun. Güvenlik sektöründe on yıllara dayanan deneyimimizle size en iyi ücretsiz Windows Antivirüs yazılımını sunuyoruz.
Avira Operations GmbH & Co. KG çok uluslu ama aynı zamanda bir ailenin sahip olduğu,OPSWAT'a göre küresel pazar payı %9.6 olan ve 100 milyondan fazla müşterisi bulunan bir Alman antivirüs yazılım şirketidir.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2025 Usta Yemek Tarifleri