Windows Kurulumu ekranında Repair your computer (Bilgisayarınızı Onarın) öğesine tıklayın. Sorun Giderme öğesini seçin. Başlangıç Onarımı'> Advanced Options (Gelişmiş Seçenekler) bölümüne gidin. Başlangıç onarım işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
1- Bilgisayarınızı açmak için On-Off tuşuna basın. 2- On-Off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun. 3- F11 tuşuna basın.
Başlat, Güç öğesini seçin ve ardından Yeniden Başlat öğesine tıklarken Shift tuşunu basılı tutun. Başlat, Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik, Kurtarma öğesini seçin. Gelişmiş başlangıç seçeneğinin altındaki Şimdi yeniden başlat öğesine tıklayın. Komut isteminde Shutdown /r /o komutunu çalıştırın.
Denetim Masası arama kutusuna kurtarma yazın. Kurtarma > Sistem Geri Yükleme'yi Aç öğesini seçin. Sistem dosyaları ve ayarlarını geri yükle kutusunda İleri'yi seçin. Sonuç listesinde kullanmak istediğiniz geri yükleme noktasını ve ardından Etkilenen programları tara'yı seçin.
İlgili 19 soru bulundu
F8 tuşuna Windows logosu görünmeden önce basmanız gerekir. Windows logosu görünürse, Windows oturum açma isteği görünene kadar bekleyerek ve bilgisayarınızı kapatıp yeniden başlatarak yeniden denemeniz gerekir.
1. Yöntem SHIFT + yeniden Başlat. Windows 8 ' i Windows kurtarma ortamında başlatmanın bir yolu, yalnızca SHIFT tuşuna basıp Yeniden Başlat' ı tıklatın.
Bilgisayar kapalı durumdayken klavyede F9 tuşunu basılı tutun ve aynı anda Güç tuşuna basın. Not: Bazı modeller, WinRE'ye F12 tuşu ile girebilir. F9 tuşu işe yaramazsa işlemleri tekrarlayın ve WinRE ortamına girmek için F9 yerine F12'ye basın.
Adım #1: Android cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Adım #2: Güç ve Ses Açma düğmelerine aynı anda basın. Adım #3: Bir süre basılı tutun. Adım #4: Marka logosunu gördüğünüz zaman basmayı bırakın.
Başlangıç Ayarları'nı görmüyorsanız Gelişmiş seçenekler'e dokunun veya tıklayın ve sonrasında Başlangıç Ayarları'na dokunun veya tıklayın. Yeniden başlat'a dokunun veya tıklayın ve bilgisayarınızın yeniden başlatılmasını bekleyin. Başlangıç Ayarları ekranından bir seçeneği belirtin.
Ayarlardan Gelişmiş başlangıca (WinRE) erişme
Windows 10'da Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümüne gidin. Gelişmiş başlangıç bölümünde Yeniden başlat öğesine tıklayın.
1) Güvenli Mod için bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın
Bilgisayarınız kapalıysa başlatın ve açılış sırasında Windows logosunu görmeden hemen önce F8 tuşuna basın. Kaçırmamak için birkaç kez basabilirsiniz.
Dosya konumu açıkken Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, shell:startup yazın, ardından Tamam'ı seçin. Bu, Başlangıç klasörünü açar.
Windows arama çubuğuna [Başlangıç Uygulamaları] ① yazıp aratın ve ardından [Aç]② öğesine tıklayın. Başlangıç Uygulamalarını ada, duruma veya başlangıca etkisine③ göre sıralayabilirsiniz.
Başlat -- Ayarlar -- Güncelleştirme ve Güvenlik -- Sorun Gider'i seçin 2. Yapmak istediğiniz sorun giderme türünü, ardından Sorun gidericiyi çalıştırın'ı seçin 3. Sorun gidericinin çalışmasına izin verin ve ardından, varsa ekrandaki soruları yanıtlayın Destek makalesi: https://support.microsoft.com/tr-tr/w...
Başlangıç Onarma, Windows 10'un düzgün başlatılmasını engelleyebilecek eksik veya hasarlı sistem dosyaları gibi belirli sorunları giderebilen bir Windows kurtarma aracıdır.
Otomatik Onarım Hatası, güncelleme yapan Windows işletim sistemlerinde ortaya çıkıyor. Sorunun ana sebebi aslında güncelleme indirme esnasında bilgisayarın aniden kapanması veya internetin aniden gitmesi sonucunda ortaya çıkan bir problemdir.
Bilgisayarlarda başlangıç onarımı iptal etmek için komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bcdedit /set {default} recoveryenabled No komutunu uygulayın. Bununla beraber başlangıç onarıma neden olan bir problem meydana geliyorsa mutlaka başlangıç onarma işleminin yapılıp tamamlanmasını tavsiye ederim.
F8 tuşuna Windows logosu görünmeden önce basmanız gerekir. Windows logosu görünürse, Windows oturum açma isteği görünene kadar bekleyerek ve bilgisayarınızı kapatıp yeniden başlatarak yeniden denemeniz gerekir.
Bilgisayar ve beraberinde mouse donduğunda ctrl+shift+v bastığı zaman direk sistem geri yükleme açılacak.
Recovery (Kurtarma), bilgisayar ve diğer elektronik cihazlarda sistemin en sorunsuz çalışan haline geri getirmek amacıyla oluşturulan kurtarma konsoludur. Recovery işlemiyle bir cihazı kurtarma noktasına geri getirdiğiniz anda sistem içerisinde yer alan verilerin tamamı kalıcı olarak silinecektir.
Kurtarma anahtarı, parolanızı sıfırlamak veya Apple Kimliğinize yeniden erişmek için kullanabileceğiniz rastgele oluşturulan 28 karakterlik bir koddur. Kurtarma anahtarı kullanmak Zorunlu olmasa da parolanızı sıfırlamanın kontrolünü size vererek hesabınızın güvenliğini artırır.
Benzer sorularSıkça sorulan sorular
DuyuruReklam alanı
Popüler SorularSıkça sorulan sorular
© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri